TeşekkürlerAfiyet olsun Büşracım
Evde tek oplanla olunca yemiyprım da eşim olunca biraz listem şaşıyor. Her zaman olmasadaAslında sabah ağır yesen akşam hafif yesen daha güzel olur
Hahhaha kayinpederde mi diyetteAkşam kvye gitcektik. Aradik gorumceme gidiyolarmis sizde gelin dediler. Eyvah dedim zaten3 çeşit tatli yediler kp ve ben izledik
Afiyet olsun canımŞekersiz 5. Gün menüsü
Sabah 10.30
2 dilim ekmekle tost
Tavada yumurta(çocuklarla bolustuk)
Nescafe
Zeytin
14.00
1 kase şehriye çorbası unsuz
3 4 yk mantar yemeği
15.30
Fit puding
Türk kahvesi
18.30
İspanakli yumurta
Yogurt salata
1 dlm ekmek
Turşu
Gün içinde detoks suyu
Sütlü türk kahvesi-çay
Zipzip- @limonlutarcinlikek
Ben de tam ters tek başıma yemeyi daha çok severimEvde tek oplanla olunca yemiyprım da eşim olunca biraz listem şaşıyor. Her zaman olmasada
Kan değerleri Felaket çıkmış. Hem ilac başlamış hem diyete girmis ama uyabilir mi bilmemHahhaha kayinpederde mi diyette
Teşekkürler kaptanim sabah eksi getirir dimi banaAfiyet olsun canım
Ben yine önden yemeue basladim. Cocuklarla ne yedim anlamiyorum çünküBen de tam ters tek başıma yemeyi daha çok severim
Turşu ödem yapmıyorsa miktarıda azsa eksi gelir canımTeşekkürler kaptanim sabah eksi getirir dimi bana
Ne geldim demiyon dedin mi yoksa?Ben yine önden yemeue basladim. Cocuklarla ne yedim anlamiyorum çünkü
Yok yok unutmam yarın tekrar tartilayim birAfiyet olsun canım
İyi geceler canım
Tamam canım geçebilirsin bildirimi unutma ama
Akşam kvye gitcektik. Aradik gorumceme gidiyolarmis sizde gelin dediler. Eyvah dedim zaten3 çeşit tatli yediler kp ve ben izledik
Aynen canım inşallahValla iyi yaptın nefsini körelttin yeni haftaya hazırsın afiyet olsun
Günde en az 10 kez tartiliyorum
Kilomu az çok böyle korudum canımtövbe estağfurullah biizm kaptan psikopat çıktı korktum senden valalha bize kötü örnek oluyon şimdi ne zikimlasam gidip tartilirim
Ben günde ikiye indirdim bir gece yatmadan bir de sabah kalkınca.önceden aynı senin gibi tartıdaydım sürekli.haftada bir tartılanlara hastayım.bende o irade yokGünde en az 10 kez tartiliyorum
Ben normalde sadece pztsi ve cuma tartılıyorum. Ara günlerde tuvalete çıkmışsam ertesi sabah tartılıyorum bir de hahaBen günde ikiye indirdim bir gece yatmadan bir de sabah kalkınca.önceden aynı senin gibi tartıdaydım sürekli.haftada bir tartılanlara hastayım.bende o irade yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?