İyi akşamlar canımİyi akşamlar herkesetakımlar seçilmiş hayırlı olsun Beth18 kaptanım inşallah bu hafta kilo verdiğim bir hafta olur
İyi geceler canım biz de seni seviyoruzKızlar ben bugün erken kaçıyorum. Hepinize iyi gecelersizi seviyorum yarın görüşürüz.
Sadece şarja takılınca açılıyorAaa tamam saatin bozulmuştu dimi?
Kaptanım yarın bir tartilayim kırmızi takıma geçebilir miyim birde saat imi yaptrcm yarınİyi akşamlar canım
Ben de aldım bir hevesle. Bozuk çıktı iade ettim. Telefonu kullanıyorum adım için canımSadece şarja takılınca açılıyor
Evet telefonu bebgi uyutuyor um bir müziğe alışmış sürekli dinliyor uyurken elime alamadığım da saymıyorBen de aldım bir hevesle. Bozuk çıktı iade ettim. Telefonu kullanıyorum adım için canım
Hahaha kolunu salla telefon adım attin sansın dermişimEvet telefonu bebgi uyutuyor um bir müziğe alışmış sürekli dinliyor uyurken elime alamadığım da saymıyor
Hoşbuldum ablacım iyi gecelerHoşgeldin canım, ben uyudum
Çok güzelmiş
Alabilirim belki
Off midem patlayacak gibi, bi de öksürük tuttu. İyice altüst oldu. Güya yatmıştım
Kız tartilmayin gece geceAz önce 60.2 çıktım bende
Evde sürekli hareket halindeyim. Bol bol dans ve egzersiz yapıyorum. Kendimi motive edecek spor için kamçılayacak kişileri takip ediyorum .
Aslında sabah ağır yesen akşam hafif yesen daha güzel olurEvde sürekli hareket halindeyim. Bol bol dans ve egzersiz yapıyorum. Kendimi motive edecek spor için kamçılayacak kişileri takip ediyorum .
7 gibi uyanıp oplan uyanmadan spor yapıyorum. En çok zumba yapıyorum. Her yere yürümeyi tercih edyorum. Yürürken geç kalmış gibi ara ara koşuyorum.
Genelde sabah kahvaltısını hafif akşam ağır yiyorum.
Dopumda 85 kiloydum. 40 günde 10-15 kilo verdim. Oğlan beni emmedi benimde iştahım kesildi. Hurma kuruyemiş su. Başka birşey yiyemedim. Süt sağdım oğlum 9 aylık olana kadar. Oplum 1 yaşına geldi baktim kendime 65 kiloyum. Karar versim 58 olucam diye .şubatta niyet ettim. Temmuz da 56 oldum. SonraBen kilo verirken en cok yarari 16 saat acliktan ve en az 2 l su icmekte buldum. Kirmizi takim bu yazdiklarimi okumasin lutfen
Mavi takimim siz boyle yapmaya calisin lutfen yani diyet yapma sekli icin degil de en azindan su icmeye calisin canlarim
Afiyet olsun canım
İyi geceler canımKızlar ben bugün erken kaçıyorum. Hepinize iyi gecelersizi seviyorum yarın görüşürüz.
Tamam canım geçebilirsin bildirimi unutma amaKaptanım yarın bir tartilayim kırmızi takıma geçebilir miyim birde saat imi yaptrcm yarın
Bu ben, sabah kaç çıkacağımi tutturuyorumTartilmadan yatmiyorum
Süpersin bayıldımEvde sürekli hareket halindeyim. Bol bol dans ve egzersiz yapıyorum. Kendimi motive edecek spor için kamçılayacak kişileri takip ediyorum .
7 gibi uyanıp oplan uyanmadan spor yapıyorum. En çok zumba yapıyorum. Her yere yürümeyi tercih edyorum. Yürürken geç kalmış gibi ara ara koşuyorum.
Genelde sabah kahvaltısını hafif akşam ağır yiyorum.
Afiyet olsun BüşracımŞekersiz 5. Gün menüsü
Sabah 10.30
2 dilim ekmekle tost
Tavada yumurta(çocuklarla bolustuk)
Nescafe
Zeytin
14.00
1 kase şehriye çorbası unsuz
3 4 yk mantar yemeği
15.30
Fit puding
Türk kahvesi
18.30
İspanakli yumurta
Yogurt salata
1 dlm ekmek
Turşu
Gün içinde detoks suyu
Sütlü türk kahvesi-çay
Zipzip- Beth18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?