Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

mavilimYesilim kilon ne kadar az canim
Nasil o kiloda kalabiliyorsun?
Evde sürekli hareket halindeyim. Bol bol dans ve egzersiz yapıyorum. Kendimi motive edecek spor için kamçılayacak kişileri takip ediyorum .
7 gibi uyanıp oplan uyanmadan spor yapıyorum. En çok zumba yapıyorum. Her yere yürümeyi tercih edyorum. Yürürken geç kalmış gibi ara ara koşuyorum.
Genelde sabah kahvaltısını hafif akşam ağır yiyorum.

Aslında sabah ağır yesen akşam hafif yesen daha güzel olur

Ben kilo verirken en cok yarari 16 saat acliktan ve en az 2 l su icmekte buldum. Kirmizi takim bu yazdiklarimi okumasin lutfen
Mavi takimim siz boyle yapmaya calisin lutfen yani diyet yapma sekli icin degil de en azindan su icmeye calisin canlarim
Dopumda 85 kiloydum. 40 günde 10-15 kilo verdim. Oğlan beni emmedi benimde iştahım kesildi. Hurma kuruyemiş su. Başka birşey yiyemedim. Süt sağdım oğlum 9 aylık olana kadar. Oplum 1 yaşına geldi baktim kendime 65 kiloyum. Karar versim 58 olucam diye .şubatta niyet ettim. Temmuz da 56 oldum. Sonra

Afiyet olsun canım
Kızlar ben bugün erken kaçıyorum. Hepinize iyi geceler sizi seviyorum yarın görüşürüz.
İyi geceler canım
Kaptanım yarın bir tartilayim kırmızi takıma geçebilir miyim birde saat imi yaptrcm yarın
Tamam canım geçebilirsin bildirimi unutma ama

Şekersiz 5. Gün menüsü

Sabah 10.30
2 dilim ekmekle tost
Tavada yumurta(çocuklarla bolustuk)
Nescafe
Zeytin

14.00
1 kase şehriye çorbası unsuz
3 4 yk mantar yemeği

15.30
Fit puding
Türk kahvesi

18.30
İspanakli yumurta
Yogurt salata
1 dlm ekmek
Turşu

Gün içinde detoks suyu

Sütlü türk kahvesi-çay

Zipzip- Beth18

Süpersin bayıldım

Afiyet olsun Büşracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…