- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Günaydın canim ❤Günaydin 5ten beri uyanigim. Acımdan ölüyorummmm
Günaydın canim ❤Günaydın hayırlı mutlu cumalar.
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Gunaydin canim hayirli cumalar ❤Gunaydin hayırlı cumalar
Gunaydin canim cok gecmis olsunGünaydın kızlar cok berbat bir gece geçirdim. Sabaha kadar istifar ettim, ishal olmuşum ,birde agzima bozuk yumurta kokusu geliyor .ya üşüttüm yada oğlan yine eve virüs taşıdı. Mecburen sabaha kadar çok su içtim biraz önce tartıldım +500 çıktım ilerleyen saatlerde tartılıp yazıcam. dün kuzenimle konuştum onlarda ailecek (5 kişi ) hastanelik olmuşlar ishal ve kusma nedeniyle sanırim salgın var aman dikkat edin kendinize. Bu kış bağişıklığı ayakta tutmak lazım.
Tartı öncesi kuru fasulye yemeswydin keske inşallah şişlik yapıp artı gelmene sebep olmazBugünki menüm
Sabah10.00 1 haş yumurta az bidon peyniri 1 zeytin domates salatalık tahin pekmez azcık 1.5 tb ekmek
16.30 1 avuçiçi fıstık tuzsuz
1 mandalina
19.30 1 küçük tabak kuru fasulye 1 dilim tb ekmwk ayran
Su 2 lt
SporEki Görüntüle 2924964 100 pZipzip- Cordelia Fitt_anne
Günaydın canim ❤Gnünaydınnnn
Geçmiş olsun canim. Maalesef bizde atlattik. Norovirus salgini varmis bu yilGünaydın kızlar cok berbat bir gece geçirdim. Sabaha kadar istifar ettim, ishal olmuşum ,birde agzima bozuk yumurta kokusu geliyor .ya üşüttüm yada oğlan yine eve virüs taşıdı. Mecburen sabaha kadar çok su içtim biraz önce tartıldım pazartesiye göre+500 çıktım. Cumaya göre yine azda olsa eksideyim ama yinede ilerleyen saatlerde tartılıp yazıcam. dün kuzenimle konuştum onlarda ailecek (5 kişi ) hastanelik olmuşlar ishal ve kusma nedeniyle sanırim salgın var aman dikkat edin kendinize. Diger kuzenimin kızıda geçen ay ishal ve kusma nedeniyke 1 hafta hastanede yattı. Bu kış bağişıklığı ayakta tutmak lazım.
Cok geçmiş olsun cnm nane limon kaynatın mi mideni rahatlatirGünaydın kızlar cok berbat bir gece geçirdim. Sabaha kadar istifar ettim, ishal olmuşum ,birde agzima bozuk yumurta kokusu geliyor .ya üşüttüm yada oğlan yine eve virüs taşıdı. Mecburen sabaha kadar çok su içtim biraz önce tartıldım pazartesiye göre+500 çıktım. Cumaya göre yine azda olsa eksideyim ama yinede ilerleyen saatlerde tartılıp yazıcam. dün kuzenimle konuştum onlarda ailecek (5 kişi ) hastanelik olmuşlar ishal ve kusma nedeniyle sanırim salgın var aman dikkat edin kendinize. Diger kuzenimin kızıda geçen ay ishal ve kusma nedeniyke 1 hafta hastanede yattı. Bu kış bağişıklığı ayakta tutmak lazım.
Günaydın canim ❤Günaydın canım kızlartartıların yüzümüze güldüğü bir gün olsun inşallah
Nasıl korunabiliriz bilgin varmı cnmGeçmiş olsun canim. Maalesef bizde atlattik. Norovirus salgini varmis bu yil
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar cok berbat bir gece geçirdim. Sabaha kadar istifar ettim, ishal olmuşum ,birde agzima bozuk yumurta kokusu geliyor .ya üşüttüm yada oğlan yine eve virüs taşıdı. Mecburen sabaha kadar çok su içtim biraz önce tartıldım pazartesiye göre+500 çıktım. Cumaya göre yine azda olsa eksideyim ama yinede ilerleyen saatlerde tartılıp yazıcam. dün kuzenimle konuştum onlarda ailecek (5 kişi ) hastanelik olmuşlar ishal ve kusma nedeniyle sanırim salgın var aman dikkat edin kendinize. Diger kuzenimin kızıda geçen ay ishal ve kusma nedeniyke 1 hafta hastanede yattı. Bu kış bağişıklığı ayakta tutmak lazım.
Gnünaydınnnn
GünaydınGünaydın canım kızlartartıların yüzümüze güldüğü bir gün olsun inşallah
Günaydın cnm tartil baktın tatmin eden bı rakam kahvaltini yap eğer değilse aç kalmaya devamGünaydin 5ten beri uyanigim. Acımdan ölüyorummmm
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar cok berbat bir gece geçirdim. Sabaha kadar istifar ettim, ishal olmuşum ,birde agzima bozuk yumurta kokusu geliyor .ya üşüttüm yada oğlan yine eve virüs taşıdı. Mecburen sabaha kadar çok su içtim biraz önce tartıldım pazartesiye göre+500 çıktım. Cumaya göre yine azda olsa eksideyim ama yinede ilerleyen saatlerde tartılıp yazıcam. dün kuzenimle konuştum onlarda ailecek (5 kişi ) hastanelik olmuşlar ishal ve kusma nedeniyle sanırim salgın var aman dikkat edin kendinize. Diger kuzenimin kızıda geçen ay ishal ve kusma nedeniyke 1 hafta hastanede yattı. Bu kış bağişıklığı ayakta tutmak lazım.
Bugün herkes açliktan ölecek ambulans nerdeGünaydın cnm tartil baktın tatmin eden bı rakam kahvaltini yap eğer değilse aç kalmaya devam
Afiyet olsun canımcarsamba menusu
7.20 haş yumurta, bol maydonoz 1 dilim cavdar 3 zeytin domates salatalik
10.30 2 kuru kayisi 6 tane uzum
14.30 2 kase mercimek corbasi
17.30 2 yk taze fasulye 1 kase yogurt
su 2lt
3561adim 356 p
50 squat toplam 406 puan
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- zeyneppk
persembe menusu
8.00 1 kase sut icine yulaf chia keten kuru uzum badem
13.00 5 kofte 1 dlm ekmek 5 dlim firin kabak 3 bardak ayran
17.30 1 kase yogurt 3 tane kanat
su 2lt
6182 adim. 618 puan
Günaydın canımGünaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?