Sağol zeynepcim darısı her isteyenin başınaKilonu çok güzel verdin helal sana kaptanligin hayırlı olsun
Allah razı olsun canım.birazdan dışarı çıkıp kocacığımi batiracagimEvet canim ikisinde de adim var
Iyiyim canim daha iyi olmana cok sevindim
Mutlu hafta sonları canim
İstanbul'un değerini dışarıdan gelenler daha iyi biliyor zaten. 30 yıldır burda yaşıyorum görmediğim o kadar çok yeri var ki.. mahalleden çıkmıyorum resmen. İnşallah ikimize de güzelce gezmek nasip olurO da diyor yillardir Turkiyeye gidiyoruz bi Istanbulu gormedim diye. Bi sefer de sadece Istanbula gelmek lazim. Ben en son Istanbula geldigimde kiizim da yoktu is gezisibe gelmistim burdan. Kac yol olmus 8-9 olmustur. Eminim cok degismistir
Afiyet olsun canim❤17 Şubat
Sahur
1 yumurta tavada
1 dilim avakado
2 dilim peynir
2 dikim tam buğday ekmeği
5 zeytin
İftar
9 köfte ızgara
Bol.salata iki küçük kare pide
Su 3lt
_-------------_----------__------------_-------------_------------_---
18 Şubat
Kahvaltı
1 yumurta tavada
1 dilim avakado
2 dilim peynir
5 zeytin
Ara 10
4 küçük kare bitter çikolata %70
1 fincan kahve
Öğle 12
Avakado ve peynirli sandviç tam buğday ekmeği arasına
Akşam 19.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 küçük patatesli rulo börek
Su 2lt
Zipzip-
Beth18
Amin canım.bende çok fazla yemek yemedim ama diyete başlamak istiyorum sporu da hafiften hayatıma ekliyecem.Sağol zeynepcim darısı her isteyenin başına
Evet ne kadar erken başlasak kâr. Bugünler geri gelmiyor..Amin canım.bende çok fazla yemek yemedim ama diyete başlamak istiyorum sporu da hafiften hayatıma ekliyecem.
Zaten kendimi tutma sebebim burada aktif olmak yoksa sonum feciydi.basenler gitse şöyle 50 kilo olsam ohhhhEvet ne kadar erken başlasak kâr. Bugünler geri gelmiyor..
Her zaman itinayla kordişimi dikkate alırım.Herkese Merhaba
Herkes spor yapsın diye çok kolay bir video ile geldim. En büyük derdimiz göbek. Evet Göbek yağlarına savaş açıyoruz.
Ayakta yapabileceğiniz 10 dk lık harika bir video.
500 puan.
1.Video
2. Video Bana böyle videolarla gel cordiş spor benim işim diyen Spor kraliçelerime gelsin. Eva aşkım bitmiyor. Ne yapayım.
2. Video 750 puan
Önemli Not:
1- Ben niye etiketteyim spor diyet yapmıyorum diyenler özlüyorum sizi. Hello diyeyim dedim,
2- HamilelerSağlık sorunu yaşayanlar Hiçbi derdim yok canım istemiyor diyenler
Lütfen mesajımı dikkate almasın .
Guzel haberlerle gelirsin insallah canim görüşürüzBen gideyim susleneyim.fizyoterapiste gidip kızım hakkında konuşacağım bakalım nasıl bir yol cizecegiz
Canım ben bende inan göbek sıfır ben onun yerine bu videoyu yapayım yine aynı puan olsun gerçi 25 dk ama olsunhttps://youtu.be/jWDK4QFSGgUHerkese Merhaba
Herkes spor yapsın diye çok kolay bir video ile geldim. En büyük derdimiz göbek. Evet Göbek yağlarına savaş açıyoruz.
Ayakta yapabileceğiniz 10 dk lık harika bir video.
500 puan.
1.Video
2. Video Bana böyle videolarla gel cordiş spor benim işim diyen Spor kraliçelerime gelsin. Eva aşkım bitmiyor. Ne yapayım.
2. Video 750 puan
Önemli Not:
1- Ben niye etiketteyim spor diyet yapmıyorum diyenler özlüyorum sizi. Hello diyeyim dedim,
2- HamilelerSağlık sorunu yaşayanlar Hiçbi derdim yok canım istemiyor diyenler
Lütfen mesajımı dikkate almasın .
Sporun her türlüsü kabulüm.Ben bu hafta yürüyüşle devam edicem. Malum haftadayim zaten. Bitince gobek ve kalça hareketlerine başlıcam. Özellikle mart ayını çok iyi değerlendirmem lazım
Basen mi kaldı sende.Bu hafta ben de basen çalışmak istiyorum inşallah cordişim
Eline saglik kaptanim
Ben bitirdim iki videoyu devam edeceğim.Hemen ikinci video yapmaya gidiyorum
Canim benim. Harikasin ve iyiki varsin. Sen video paylasirsin da biz yapmaz miyiz hiic
Afiyet olsun dolunay güzeli.17 Şubat
Sahur
1 yumurta tavada
1 dilim avakado
2 dilim peynir
5 zeytin
İftar
9 köfte ızgara
Bol.salata iki küçük kare pide
Su 3lt
_-------------_----------__------------_-------------_------------_---
18 Şubat
Kahvaltı
1 yumurta tavada
1 dilim avakado
2 dilim peynir
5 zeytin
Ara 10
4 küçük kare bitter çikolata %70
1 fincan kahve
Öğle 12
Avakado ve peynirli sandviç tam buğday ekmeği arasına
Akşam 19.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
2 küçük patatesli rulo börek
Su 2lt
Zipzip-
Beth18
Aman ne güzel. Acıma. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım.Allah razı olsun canım.birazdan dışarı çıkıp kocacığımi batiracagim
Her zaman itinayla kordişimi dikkate alırım.
İnşallah güzel olacak canım.Ben gideyim susleneyim.fizyoterapiste gidip kızım hakkında konuşacağım bakalım nasıl bir yol cizecegiz
Tm mavi takımEvet canim ikisinde de adim var
Iyiyim canim daha iyi olmana cok sevindim
Mutlu hafta sonları canim
Eva olsun yeter ki Olur canım. 1250 puan yaz videoya unutmayayım.Canım ben bende inan göbek sıfır ben onun yerine bu videoyu yapayım yine aynı puan olsun gerçi 25 dk ama olsun
Tm beybi çok teşekkür ler yapan olursa 1250Eva olsun yeter ki Olur canım. 1250 puan yaz videoya unutmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?