Ben kalkamadım yerimdenTemizlik yapıyoruz yaa adimda atamadim 7500 de kaldim
Kankeytam
Sen she Ra sın. Senin bizi koruman lazım Sen korkuyorsan Biz ne yapalım.
Gel canim gel korkma
Gecmis olsun ablacimBen kalkamadım yerimdenYumurtalık ağrım tuttu yine
Geçmiş olsun canımBen kalkamadım yerimdenYumurtalık ağrım tuttu yine
Tam bir dombili oldumSen she Ra sın. Senin bizi koruman lazım Sen korkuyorsan Biz ne yapalım.
Teşekkür ederim canımGel canim gel korkma
She-Raa gel canım hafiften başlarsın. Cidden zamanla motive oluyor insan ben şekersiz 21 gün diyetindeyim. Amine Busra öyle. Çok stres yapmaya gerek yok. Sen burdasın yağların burda. Kimse bi yere gitmiyor.
Canım çok merak ettim kilonu ve boyunu acaba abartıyor musun Yoksa gerçekten öyle mi?Tam bir dombili oldumbiraz hafiflersem kolumu kaldırabilirim sanırım
Teşekkür ederim canımkucak açmanız ne güzel
Amine Busra yi tanıyorum, 4. günde olsa gerek. Evet yağlarım bütünleşti benimle. En son aileden biri önceden eşofman olarak giydiğim pijamaya tayt dedi Annemler bendeydi, çok yedim onlarla beraber. Verdiğim 3-5 kiloyu da aldım
Bugunden itibaren menulerini yazmaya basla canimTam bir dombili oldumbiraz hafiflersem kolumu kaldırabilirim sanırım
Teşekkür ederim canımkucak açmanız ne güzel
Amine Busra yi tanıyorum, 4. günde olsa gerek. Evet yağlarım bütünleşti benimle. En son aileden biri önceden eşofman olarak giydiğim pijamaya tayt dedi Annemler bendeydi, çok yedim onlarla beraber. Verdiğim 3-5 kiloyu da aldım
Kayboldu gitti.madamhd merakta bırakma bizi Ceeee de.
Allah yardımcın olsun canim yaaBen anladım ki bu müdür bizleyken benim yoğunluğum bitmez
Çok yorgun bitkin uykusuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?