Sağol canım beni hep fit görünce tabi sen de şaşırdınAaa Ben de diyorum etiket niye çıkmadı. Ben seni pastel fit biliyorum artık.
AaHerkese Merhaba
2'li ortaklık sistemi için eşleştirme yaptım. Yakın kiloları ve mümkün olduğunca aynı takım arkadaşı ile eşleştirdim. En iyi takım kazansın. Kilo olarak En çok yüzdeyi veren ikili Şampiyon olacak.
Geçen haftanın sonuçlarını az sonra açıklayacağım.
gül @sandriyon Kırmızı 68,20gül @s i d e l y a Kırmızı 72,05kanarya Beth18 Mavi Kaptan 61,00kanarya @ugurbocuuu Mavi 58,70karanfil @fesang Kırmızı Kaptan 58,60karanfil Cordelia Kırmızı 66,10kumru Amine Busra Mavi 72,00kumru DeryaOnDiet Mavi 72,20lale @sara_28 Kırmızı 98,00lale @L u c i a Kırmızı 85,5leylak @Aomine Daiki Mavi 60,90leylak Lavinia_98 Mavi 61,50menekşe @Kinoalihatun Mavi 75,40menekşe @dolunaydagel Mavi 81,80papatya pastelfit Kırmızı 64,50papatya @Elhan Yeşil 65,30
Ne olmuş kaptanım pek anlayamadım iki defa covid geçirdikten sonra böyle oldum tovbe yaa
teşekkürler tatlım. Ben de sizi tebrik ederim.Lavinia_98
Bu hafta Şampiyon olacağız. @fesang ortim.
Evet canım benim bende şaşırdım emeğimize sağlık diğer arkadaşlar ida tebrik ederimEllerine sağlık canım kazandığımıza çok sevindimLavinia_98
Gecen hafta en cok kiloyu siz verdiniz canimNe olmuş kaptanım pek anlayamadım iki defa covid geçirdikten sonra böyle oldum tovbe yaa
İnşallah ben pazartesiye super bir eksi bekliyorumAaAmine Busra kilolarimiz neredeyse ayniymis ya canim hadi bakalim su 70i tarihin tozlu sayfalarina gomelim
Wuuwuuu hadi ortim su 71leri gorelim pazartesi. Cumaya belki 70 bize bi surpriz yaparİnşallah ben pazartesiye super bir eksi bekliyorum
Duydum kiCordelia listeyi sallamaya geliyormuş, benim cuma ödülü yapmadigimi unutmuş
Abooow bu Cuma buralar çooook karışacakİnşallah ben pazartesiye super bir eksi bekliyorum
Duydum kiCordelia listeyi sallamaya geliyormuş, benim cuma ödülü yapmadigimi unutmuş
ok sagol canim. Sukur guzel gecti gunumAfiyet olsun canim❤
Sagol ortim. Unuttum canim ben seni etiketlemeyi. Yarin etiketlerim. Sen de beni etiketler misin menuneAfiyet olsun ortim
Yemekte olculu yersin canimC
ok sagol canim. Sukur guzel gecti gunumdarisi yarinin basina yemege davetliyim
Ben o konuda kimseden cekinemiycem zaten. Aylardir bir al bi ver. Arkadasima yazdim kizartma yapma, tatli yapma, unlu gida yapma diyeYemekte olculu yersin canim
O kadar emek veriyorsun emeklerin bosa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?