Haha yok bebeğim eninde sonunda o geçmişi okuyacağım.Olsun canim bu kilonda vki de cok iyi gozukuyor. Boyun kac?
Etiket sayini arttirmak istemem ama canim kendink sikma zaten yorgunsun
Ayyy sonunda rakibime tekrar kavuştum.
Tatlım sen hiç yorulma ben senin yerine bayılırımHaha yok bebeğim eninde sonunda o geçmişi okuyacağım. Ay azcik yazayım içim şişti. Sabahtan okula gittim geldim üst komşunun yeğeni çocuğumla oynamak için onların kavgalariyla uğraştım. Sonra eşimle pazara vs gittik. Geldik gorumcemler geldi çocuklarıyla hadi onların kavgaları ile uğraş. Sonra eltimle kayinbirader. Mutfağı boyamaya başlamıştık Ocak yanmaması lazım börek yapıldı vay salata vay çorba. Yani sizlerin getirmesi gerekmiyor mu?? Mutfakta her yer her yerde. En son mısır patlatalim dediler dedim ne misiri artık bu mutfakta. Neyse mısır da patlattılar sonra bütün çocukları bizde bırakıp gittiler o bulaşıkların dağınıklığın hepsini halletmeye çalışıyorum. Bir yandan 4 çocuk var kavga ederler herkes yanıma şikayete geliyor bir yandan tekrar acikirlar vs. Hop sonra eşimin iş arkadaşı geldi o kızı da çok severim ama şu halde gelmeseydi daha çok severdim :)) şu an diğer çocuklar yeni gitti çocuğu uyutmaya çalışıyorum. Misafirimiz içerde eşimle oturuyor. Çocuk uyuyunca salonda keyif yapacakmışız ne keyfi ya diyetteyim yiyip içemem diyorum eşim diyor ki iç iç hakettik. Alkol alıp geldiler ay bayilicaaaammmm
Misafir ne alaka cidden ? İş varken rahat rahat oturuyorlar mı?Ben hala müsait olamadım. Hala çok sinirliyim. Özür dilerim geçmişi hala okuyamadım. Bu saatte misafir geldi diğerleri daha gitmedi. Yorgunluktan titriyorum bir yandan mutfağı boyuyoruz bir yandan misafir ağırlıyoruz.
17000Kac adimla geleceksin
15167 deyim :))
Her şeyi de yazamadım yani kuzum anlaTatlım sen hiç yorulma ben senin yerine bayılırım
Yok artık yok yani
Sabır yetmez bu yaşananlara çıldırıyorum .
Aynen öyleMisafir ne alaka cidden ? İş varken rahat rahat oturuyorlar mı?
Gercekten ben okurken bile yoruldum. Ne kadar dusuncesiz insanlarmis. Hadi geldin ekstra seyler neden istiyorsun yemeginle gel. Boyle insanlari ben olsemde affedemem biliyor musun? Seni gaza getirmiim ama cok sinirlendim gercekten. Onlar afedersin gotunu gezdircekler diye sen bunaliyorsun. Sonradan misafir icin cok bi sey diyemicem bilmiyordu ama durumu gorunce cok durmamasi gerekirdiHaha yok bebeğim eninde sonunda o geçmişi okuyacağım. Ay azcik yazayım içim şişti. Sabahtan okula gittim geldim üst komşunun yeğeni çocuğumla oynamak için onların kavgalariyla uğraştım. Sonra eşimle pazara vs gittik. Geldik gorumcemler geldi çocuklarıyla hadi onların kavgaları ile uğraş. Sonra eltimle kayinbirader. Mutfağı boyamaya başlamıştık Ocak yanmaması lazım börek yapıldı vay salata vay çorba. Yani sizlerin getirmesi gerekmiyor mu?? Mutfakta her yer her yerde. En son mısır patlatalim dediler dedim ne misiri artık bu mutfakta. Neyse mısır da patlattılar sonra bütün çocukları bizde bırakıp gittiler o bulaşıkların dağınıklığın hepsini halletmeye çalışıyorum. Bir yandan 4 çocuk var kavga ederler herkes yanıma şikayete geliyor bir yandan tekrar acikirlar vs. Hop sonra eşimin iş arkadaşı geldi o kızı da çok severim ama şu halde gelmeseydi daha çok severdim :)) şu an diğer çocuklar yeni gitti çocuğu uyutmaya çalışıyorum. Misafirimiz içerde eşimle oturuyor. Çocuk uyuyunca salonda keyif yapacakmışız ne keyfi ya diyetteyim yiyip içemem diyorum eşim diyor ki iç iç hakettik. Alkol alıp geldiler ay bayilicaaaammmm
Harikasın tatlım. Cıpcıtır olacaksın inşallah.Cordelia canim fotograftan ne kadar gozukuyor bilmiyorum ama, alnimdaki ter su degil sayende cok da enerjik hissediyorum bugun 2 kere yuruyuse ciktim, bir de ustune az once senin sectigin harika videolar
Boyum kısa canım 158 o yüzden 55 kilo lazımOlsun canim bu kilonda vki de cok iyi gozukuyor. Boyun kac?
Etiket sayini arttirmak istemem ama canim kendink sikma zaten yorgunsun
Tahmin ediyorum bitanem benim. Nasıl bir kaos akrabalığı bu.Her şeyi de yazamadım yani kuzum anla
Ya hem yorgunluktan hem sinirden titriyorum gerçekten. Çok daha anlatmak istiyorum şu anda da neyseGercekten ben okurken bile yoruldum. Ne kadar dusuncesiz insanlarmis. Hadi geldin ekstra seyler neden istiyorsun yemeginle gel. Boyle insanlari ben olsemde affedemem biliyor musun? Seni gaza getirmiim ama cok sinirlendim gercekten. Onlar afedersin gotunu gezdircekler diye sen bunaliyorsun. Sonradan misafir icin cok bi sey diyemicem bilmiyordu ama durumu gorunce cok durmamasi gerekirdi
Ahhİnşallah ben pazartesiye super bir eksi bekliyorum
Duydum kiCordelia listeyi sallamaya geliyormuş, benim cuma ödülü yapmadigimi unutmuş
Hem eltimin hem gorumcemin evi çok yakın. Yani yapıp getirmek zor değil illa yemek istiyorsanız. Ki zaten kendi yaptı böreği vs. Ama neden bu mutfakta mutfak bu haldeyken?? Çok çok sinirliyim içicem valla özür diliyorum hepinizdenGercekten ben okurken bile yoruldum. Ne kadar dusuncesiz insanlarmis. Hadi geldin ekstra seyler neden istiyorsun yemeginle gel. Boyle insanlari ben olsemde affedemem biliyor musun? Seni gaza getirmiim ama cok sinirlendim gercekten. Onlar afedersin gotunu gezdircekler diye sen bunaliyorsun. Sonradan misafir icin cok bi sey diyemicem bilmiyordu ama durumu gorunce cok durmamasi gerekirdi
Başka bir video yapabilirsin canım. Aynı puan olur. Sen kendine uygun videoyu seç.Cordelia benim sporda bi sıkıntım var
İlk video güzel yaptım
Ama ikinci videonun karnı fıttırı fıttırı kısımlarını beceremedimHareketlerin yararını göreceğimi sanmıyorum. Eva bana uygun değil. Yavaş çekim bile yapamıyorum o fıttırı fıttırıyı
Okudum ve şok oldumAynen öyleneyse sileceğim kızlar yazdıklarımı aralarından biri okursa aninda anlarlar
Başka bir video yapabilirsin canım. Aynı puan olur. Sen kendine uygun videoyu seç.Cordelia benim sporda bi sıkıntım var
İlk video güzel yaptım
Ama ikinci videonun karnı fıttırı fıttırı kısımlarını beceremedimHareketlerin yararını göreceğimi sanmıyorum. Eva bana uygun değil. Yavaş çekim bile yapamıyorum o fıttırı fıttırıyı
biraz koptum ama buralardayım canım.Günaydın canim❤
1 hafta dinlen kendine gel ama cok uzaklaşma burdan
evet ben de ondan korkuyorum. acilen toplanmam lazım.Canım tekrar 90 a gidiyorsun. Buralara zor geldin. Tut elimi tatlım.
inşallah canım.
halsizlik var canım. inşallah.Tatlım seni merak ediyordum. Tamamen attın mı hastalığı üzerinden? Kaldığımiz yerden devam edelim bence. Tartiya bakma sen çabuk gelen çabuk gider.
iki hafta hastalıkla ve iştah kaybıyla verdim. depo demire başladım. cumadan itibaren patlama yaşadım. kestim ama ilacı. birkaç güne dengeye girer. ama bu kadar artı gelmeseydim iyiydi.Neden böyle oldu fulyacığım
Limonlum seninle aynı şeyleri düşündüm. Fesangimi bir de ben uzerim diye yazamadım. Zaten gicigim bu kayınço ve ailesine. O yetmemiş görümce misafir çocuklar karışmış...çalışan ve evi müsait olmayan bir yakınına düşman bile bu kadar yüklenmez pes yani ...bu nasıl bir zihniyet insan evladı değil bunlar. Tek suçlu var aslında ben demeyeyim siz anlayın.Gercekten ben okurken bile yoruldum. Ne kadar dusuncesiz insanlarmis. Hadi geldin ekstra seyler neden istiyorsun yemeginle gel. Boyle insanlari ben olsemde affedemem biliyor musun? Seni gaza getirmiim ama cok sinirlendim gercekten. Onlar afedersin gotunu gezdircekler diye sen bunaliyorsun. Sonradan misafir icin cok bi sey diyemicem bilmiyordu ama durumu gorunce cok durmamasi gerekirdi
Cok kisa degil ama yine de iyi gozukuyorBoyum kısa canım 158 o yüzden 55 kilo lazım
Anliyorum...Ya hem yorgunluktan hem sinirden titriyorum gerçekten. Çok daha anlatmak istiyorum şu anda da neyse
Dusuncesizler bunlar hayat boyu boyledir. Bunlardan biri de benim ablam malesef. Abla diyorum ama gercek bir kan emiciHem eltimin hem gorumcemin evi çok yakın. Yani yapıp getirmek zor değil illa yemek istiyorsanız. Ki zaten kendi yaptı böreği vs. Ama neden bu mutfakta mutfak bu haldeyken?? Çok çok sinirliyim içicem valla özür diliyorum hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?