Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatlım sen hiç yorulma ben senin yerine bayılırım
Yok artık yok yani
Sabır yetmez bu yaşananlara çıldırıyorum .

Misafir ne alaka cidden ? İş varken rahat rahat oturuyorlar mı?

Gercekten ben okurken bile yoruldum. Ne kadar dusuncesiz insanlarmis. Hadi geldin ekstra seyler neden istiyorsun yemeginle gel. Boyle insanlari ben olsemde affedemem biliyor musun? Seni gaza getirmiim ama cok sinirlendim gercekten. Onlar afedersin gotunu gezdircekler diye sen bunaliyorsun. Sonradan misafir icin cok bi sey diyemicem bilmiyordu ama durumu gorunce cok durmamasi gerekirdi

Ya hem yorgunluktan hem sinirden titriyorum gerçekten. Çok daha anlatmak istiyorum şu anda da neyse

Hem eltimin hem gorumcemin evi çok yakın. Yani yapıp getirmek zor değil illa yemek istiyorsanız. Ki zaten kendi yaptı böreği vs. Ama neden bu mutfakta mutfak bu haldeyken?? Çok çok sinirliyim içicem valla özür diliyorum hepinizden

Başka bir video yapabilirsin canım. Aynı puan olur. Sen kendine uygun videoyu seç.

Başka bir video yapabilirsin canım. Aynı puan olur. Sen kendine uygun videoyu seç.

Günaydın canim❤
1 hafta dinlen kendine gel ama cok uzaklaşma burdan
biraz koptum ama buralardayım canım.
Canım tekrar 90 a gidiyorsun. Buralara zor geldin. Tut elimi tatlım.
evet ben de ondan korkuyorum. acilen toplanmam lazım.
60kiloyum canım bu hafta dinlen haftaya seni bomba gibi bekliyorum
inşallah canım.
Tatlım seni merak ediyordum. Tamamen attın mı hastalığı üzerinden? Kaldığımiz yerden devam edelim bence. Tartiya bakma sen çabuk gelen çabuk gider.
halsizlik var canım. inşallah.
Neden böyle oldu fulyacığım
iki hafta hastalıkla ve iştah kaybıyla verdim. depo demire başladım. cumadan itibaren patlama yaşadım. kestim ama ilacı. birkaç güne dengeye girer. ama bu kadar artı gelmeseydim iyiydi.

Limonlum seninle aynı şeyleri düşündüm. Fesangimi bir de ben uzerim diye yazamadım. Zaten gicigim bu kayınço ve ailesine. O yetmemiş görümce misafir çocuklar karışmış...çalışan ve evi müsait olmayan bir yakınına düşman bile bu kadar yüklenmez pes yani ...bu nasıl bir zihniyet insan evladı değil bunlar. Tek suçlu var aslında ben demeyeyim siz anlayın. ben arkadaşımı düşünüyorum olanları da anlayamıyorum. Şuursuzluk bunun adı .

Boyum kısa canım 158 o yüzden 55 kilo lazım
Cok kisa degil ama yine de iyi gozukuyor
Ya hem yorgunluktan hem sinirden titriyorum gerçekten. Çok daha anlatmak istiyorum şu anda da neyse
Anliyorum...
Dusuncesizler bunlar hayat boyu boyledir. Bunlardan biri de benim ablam malesef. Abla diyorum ama gercek bir kan emici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…