Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Her gün canım. Masterfit yarışmasında etkilemiyor ama 8000 adım yeterli MasterFit yarışması için
Anladim canim vaktim olursa yaparim
Thanks
Bugun aç kaldim
Yarin sabah olur mu
Aferin olur. Aclik hissettiginde kahve ya da su ic. Imkanin varsa filtre kahve acayip istah kapatiyor ama mutfaga gittiginde sakin bi sey atma agzina
Spor yapmadım daha, ben kalkayım bari
Yok yok otur yapma bi sey olmaz
Sen dinlen, hastayken spor fenalaştırıyo sakın . Ben mecbur yapacaam, rakip dişli
Bence yapma bi sey oturabilirsin
Balik kesiyor insani ama baya az yemissin canim afiyet olsun
Afiyet olsun
Ellerine saglik canim
ugurbocuuu buralarin tozunu attirmanin vakti geldi. Hadi kollarini siva
Kinoalihatun um bak cicim 3.olmusuz az daha kilo vereydim 2.olurduk neyse olsun
Gece kusu olarak gelsem mi bu gece de
Benim yarin misafirim var temizlik + pogaca yapicam. Ama pogacalara uzaktan bakicam sadece
Kac adimla geleceksin
15167 deyim :))
Benim adimlarimda sayilmiyor de de dusup bayolayim şuracikta
Cordelia canim fotograftan ne kadar gozukuyor bilmiyorum ama, alnimdaki ter su degil sayende cok da enerjik hissediyorum bugun 2 kere yuruyuse ciktim, bir de ustune az once senin sectigin harika videolar
Off bu ne guzellikcanim kaslarindan memnun musun (yapma kaş di mi)
Ne olmuş kaptanım pek anlayamadım iki defa covid geçirdikten sonra böyle oldum tovbe yaa
Ben covid gecirmedigim halde bu haldeyim
Teşekkür ler bebegimmm haaa şimdi anladım en çok biz kilo verdik ondan biz mi yendik

Super
W

Wuuwuuu hadi ortim su 71leri gorelim pazartesi. Cumaya belki 70 bize bi surpriz yapar
Hadi bakalim
İnşallah ben pazartesiye super bir eksi bekliyorum
Duydum ki Cordelia listeyi sallamaya geliyormuş, benim cuma ödülü yapmadigimi unutmuş
Yaaaaa nasil heyecanliyim pazartesi icin ben de :)
Bugun 24 saat aclik yaparak diyet yapiyorum
Yarinda Allah kuvvet verirse oyle yapicam
Abooow bu Cuma buralar çooook karışacak
hem de nasil
C

ok sagol canim. Sukur guzel gecti gunum darisi yarinin basina yemege davetliyim
sakin kacirma canim olur mu?

Şekersiz 5. Gün menüsü

10.20
Nescafe
1 dana füme
1 dlm ekmek
Tavada yumurta peynirli kaşarlı
1 tk tahin pekmez

12.30
Yarim kase tarhana çorbası (1 kepçe)

15.00
Nescafe
1 elma 1 mandalina

16.30
Türk kahvesi

18.30
1 tabak et yemeği
Patlıcan yoğurtlusu

21.45
3 er findik badem
2 incir kurusu

Zipzip- Cordelia Beth18 DeryaOnDiet

Ben zaten şekersiz diyetteyim

Afiyet olsun canim. Pekmez ve ekmek bu diyette serbest mi?
Ben zaten şekersiz diyetteyim
Super. Ben de kalkip kahve icicem ve adimlarimi tamamlicam

Cuma ya insallah 57 kilo olarak burdayım Beth18 daha da vermek isterim ama artık zorlaşıyor vermem yağ oranım düştükçe
Olsun canim bu kilonda vki de cok iyi gozukuyor. Boyun kac?
Etiketlerin sadece bir iki tanesine bakabildim. Okuyamadım geçmişi Allah bilir kaçta okuyacağım offf offf
Etiket sayini arttirmak istemem ama canim kendink sikma zaten yorgunsun

Yaaaa maşallah canım 9-10 ayda mükemmel sonuç. Ben 35 kg değil 17-18 kg versem yeter. Kemiklerim iri benim
Kalori diyetini seviyorum ben. Uzun soluklu yapabiliyorsun canım yeri geldiğinde çikolata bile yiyebiliyorsunuz yeter ki kaloriyi aşma. Burada en uygunu senin yapabileceğin diyet. Bu arada kaç aylık bebeğin?
Kalori hesabı yaptım geçen aylarda 4-5kg verdim. Hesabı bırakınca tekrar aldım.Yeniden başlayayım. İhtiyacım olan kaloriden 500 aşağı alsam zayıflatır beni.
Bebeğim 7 buçuk aylık. Emiyor ama emme sıklığı azaldı artık, ek gıda yiyor ve mama da içiyor. Diyet yapabilirim yani

Emek veren tüm çiçeklerimizi kutlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…