- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Bune lanCumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Cuma 55,4
Fark -3
%5,136Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @chikolatagozlum
Eki Görüntüle 2925088
Bana ne dedin sen gazoz içermisinBiz ağır bayanlari seviyoruz
Yarasın afiyet olsunAc kalıp kimse kilo veremez diyette sana neyin iyi geldiğini az çok biliyorsundur canım. Mesela ekmek yiyip mi veriyorsun ye kısma ben dün öğlen bir tabak barbunya yedim bir kase kısır yedim mesela.
Menulerinizi hep sorgulayin diyorum size ac kal kabak ye kabak ye kabak ye bune neyden veriyosun bir onu duşünelim,ekmek yeme neden yemiceksin gunde sabah oglen aksam 1dilim yiyebilirsin,daha yazacamda kalsinArtik neyi kesersen fayda etmiyor kendimi kesmem lazim galibabu listeyi uygulayacagim bu hafta artida ciksam düzeltmem lazim bunyeyi
Eki Görüntüle 2925091
YazamamistaBun lan
Ver ordan bidane hadi senimi kircamBana ne dedin sen gazoz içermisin
Geçmiş olsun cnm biraz daha iyimisinbu gün hiç iyi hissetmiyorum fibromiyalji azıttı hiç halim yok her yanım ağrıyor , insanın bedenide barometre gibi her hava değişimini algılar mı yaaavf
Kiymali patlicanda güzel olur cnmAfiyet olsun abla bende kiymali patlican pilav salata yapiyim olmazsa
Gecen sene dolma sarma yapmistim bu hafta randevularim cok yapmadim biraz daha düşünüyüm
Altinlar kasadaydi, banka tamirata girince açılış saatleri değişmiş haberimiz yoktu. Oglan son gün almak istemişti. Banka kapali olunca düğün için alamadik :))))Ne oldu ben orayı kaçırdım neden sahte bilezik taktınız
Cok gecmis olsun cnmGünaydın kızlar cok berbat bir gece geçirdim. Sabaha kadar istifar ettim, ishal olmuşum ,birde agzima bozuk yumurta kokusu geliyor .ya üşüttüm yada oğlan yine eve virüs taşıdı. Mecburen sabaha kadar çok su içtim biraz önce tartıldım pazartesiye göre+500 çıktım. Cumaya göre yine azda olsa eksideyim ama yinede ilerleyen saatlerde tartılıp yazıcam. dün kuzenimle konuştum onlarda ailecek (5 kişi ) hastanelik olmuşlar ishal ve kusma nedeniyle sanırim salgın var aman dikkat edin kendinize. Diger kuzenimin kızıda geçen ay ishal ve kusma nedeniyke 1 hafta hastanede yattı. Bu kış bağişıklığı ayakta tutmak lazım.
Cok güzel eksi cnm tebriklerBenden bu kadar arkadaşlar bayilma noktasina geldim, cocuklarda uyandi. Tartildim, kahvalti yapacağım
Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim
Aşırı bi kilon yok cnm varsın az az ver, kendine stres yapmaEki Görüntüle 2925060
Cuma bildirimim 67.8
İki cuma öncesi 67.2 ' ydi
Fark +600
( Elifcim bir kahve içince ibre 8' i gösterdi )
Zipzip- E Elif_Eylul
Hosgeldin zeynepcimEki Görüntüle 2925062 gecen hafta 75.2 idim,iki haftadir baslamistim,78 den bu kiloya dustum.
Günaydın kızlar geçen hafta 67.200 sanırım yanlış hatrlamiyroum varsa yanlışım düzeltin
Bugün 66.100
-1100
Zipzip- E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@zeyneppk
İki haftadır cok aktif giremedim kusura bakmayın bundan sonra tam gaz devam
Geçen hafta 71.6
Bu hafta 70.9
Fark - 700
Eki Görüntüle 2925070
Ben de yarışmalara katılıyorum Kaptanlarım eklerseniz mutlu olurum
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@Ayyulduz
Cok güzel eksiler tebrikler kizlar27 Eylül Pazartesi 75,3
1 Ekim cuma 74.4
Fark -900 gr
E Elif_Eylul
Zipzip-
@Cordeliaa
@Ayyulduz
Eki Görüntüle 2925069
Baharim 1 gün chatday yapip sonrasinda cok azaltmadan normal listelerle devam etsenEki Görüntüle 2925084 ben bu kagidi ne umutla yazdim bu kadar acligin sonucu bu@Ayyulduz kusura bakma canim
Zipzip- kaptanim ben bu hafta yarismaya katilmayayim baskalarinin emegine yazik
ŞaşkinliktanYazamamistavalla dün yedim öğlen hem kisir hem barbunya yedim
AnlatamıyoruzMenulerinizi hep sorgulayin diyorum size ac kal kabak ye kabak ye kabak ye bune neyden veriyosun bir onu duşünelim,ekmek yeme neden yemiceksin gunde sabah oglen aksam 1dilim yiyebilirsin,daha yazacamda kalsin
Patlar bir şarkı koy bir kadeh içiyoruz yine bu geceVer ordan bidane hadi senimi kircam
Olsun ablacim 100 gram onemli değil ❤Eki Görüntüle 2925060
Cuma bildirimim 67.8
İki cuma öncesi 67.2 ' ydi
Fark +600
( Elifcim bir kahve içince ibre 8' i gösterdi )
Zipzip- E Elif_Eylul
Baslangicin hayirli olsun canim ❤Eki Görüntüle 2925062 gecen hafta 75.2 idim,iki haftadir baslamistim,78 den bu kiloya dustum.
Gunaydin canim eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤Günaydın kızlar geçen hafta 67.200 sanırım yanlış hatrlamiyroum varsa yanlışım düzeltin
Bugün 66.100
-1100
Zipzip- E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@zeyneppk
İki haftadır cok aktif giremedim kusura bakmayın bundan sonra tam gaz devam
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Tebrik ediyorum canim eksin cok guzel ❤Geçen hafta 71.6
Bu hafta 70.9
Fark - 700
Eki Görüntüle 2925070
Ben de yarışmalara katılıyorum Kaptanlarım eklerseniz mutlu olurum
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@Ayyulduz
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤27 Eylül Pazartesi 75,3
1 Ekim cuma 74.4
Fark -900 gr
E Elif_Eylul
Zipzip-
@Cordeliaa
@Ayyulduz
Eki Görüntüle 2925069
Günaydın canimGönaydın fitlerhitler gibi oldu da neyse idare edin
Yarismaya bu hafta katilma o zaman haftaya ekleriz bu hafta stres olmadan ilerle ama bildirime devam et canimEki Görüntüle 2925084 ben bu kagidi ne umutla yazdim bu kadar acligin sonucu bu@Ayyulduz kusura bakma canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canimCumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Cuma 55,4
Fark -3
Eki Görüntüle 2925088
Sagol canım teşekkür ederimSenin yasindaki bir ögretmene yakisan bir kilo abla hic göstermiyosun biliyosun sen
Baslangicin hayırlı olsun canim
Ablacim sen neden utancan,islerin yogun degilmi
Cok guzel eksin canim tebrikler
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Kactinki canım üzülme hemen umudunu kaybetme her hafta aynı şekilde veremeyiz ki.Eki Görüntüle 2925084 ben bu kagidi ne umutla yazdim bu kadar acligin sonucu bu@Ayyulduz kusura bakma canim
Ben Şokkkk harikasınCumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Cuma 55,4
Fark -3
Eki Görüntüle 2925088
Canim geçmiş olsun sekeirn çok düşmüşIyi aklima getirdin canim hemen yapiyim . Icim dişıma çıktı tansiyon 9/4 şeker 65 olmuş
Teşekkür ederim kuzumOlsun ablacim 100 gram onemli değil ❤
Baslangicin hayirli olsun canim ❤
Gunaydin canim eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Günaydın canim ❤
Tebrik ediyorum canim eksin cok guzel ❤
Pazartesi artisi sana yariyor gercekten
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Günaydın canim
Yarismaya bu hafta katilma o zaman haftaya ekleriz bu hafta stres olmadan ilerle ama bildirime devam et canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Cumartesi 58,4
Pazartesi 56,1
Cuma 55,4
Fark -3
Eki Görüntüle 2925088
Sagol kaptanım teşekkür ederim valla dikkat eidnce gidiyo cidden ama bir sene olduOlsun ablacim 100 gram onemli değil ❤
Baslangicin hayirli olsun canim ❤
Gunaydin canim eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Günaydın canim ❤
Tebrik ediyorum canim eksin cok guzel ❤
Pazartesi artisi sana yariyor gercekten
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Günaydın canim
Yarismaya bu hafta katilma o zaman haftaya ekleriz bu hafta stres olmadan ilerle ama bildirime devam et canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Tamam tamam üzülme bende tebrik ederimTeşekkür ederim kuzumartık 5 gün spor 2 gün dinlenme
Mersi canım benimSagol canım teşekkür ederim
Kactinki canım üzülme hemen umudunu kaybetme her hafta aynı şekilde veremeyiz ki.
Ve bence yarışmaya katıl istek olunca daha iyi olur
Ben Şokkkk harikasın
Canim geçmiş olsun sekeirn çok düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?