Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Artik neyi kesersen fayda etmiyor kendimi kesmem lazim galiba bu listeyi uygulayacagim bu hafta artida ciksam düzeltmem lazim bunyeyi

Eki Görüntüle 2925091
Menulerinizi hep sorgulayin diyorum size ac kal kabak ye kabak ye kabak ye bune neyden veriyosun bir onu duşünelim,ekmek yeme neden yemiceksin gunde sabah oglen aksam 1dilim yiyebilirsin,daha yazacamda kalsin

bu gün hiç iyi hissetmiyorum fibromiyalji azıttı hiç halim yok her yanım ağrıyor , insanın bedenide barometre gibi her hava değişimini algılar mı yaaavf
Geçmiş olsun cnm biraz daha iyimisin
Afiyet olsun abla bende kiymali patlican pilav salata yapiyim olmazsa
Gecen sene dolma sarma yapmistim bu hafta randevularim cok yapmadim biraz daha düşünüyüm
Kiymali patlicanda güzel olur cnm
Bende bikac güne yaparim
Ne oldu ben orayı kaçırdım neden sahte bilezik taktınız
Altinlar kasadaydi, banka tamirata girince açılış saatleri değişmiş haberimiz yoktu. Oglan son gün almak istemişti. Banka kapali olunca düğün için alamadik :))))
Cok gecmis olsun cnm
Benden bu kadar arkadaşlar bayilma noktasina geldim, cocuklarda uyandi. Tartildim, kahvalti yapacağım

Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim
Cok güzel eksi cnm tebrikler
Eki Görüntüle 2925060
Cuma bildirimim 67.8
İki cuma öncesi 67.2 ' ydi
Fark +600
( Elifcim bir kahve içince ibre 8' i gösterdi )
Zipzip- E Elif_Eylul
Aşırı bi kilon yok cnm varsın az az ver, kendine stres yapma
Eki Görüntüle 2925062 gecen hafta 75.2 idim,iki haftadir baslamistim,78 den bu kiloya dustum.
Hosgeldin zeynepcim

Geçen hafta 71.6
Bu hafta 70.9
Fark - 700
Eki Görüntüle 2925070
Ben de yarışmalara katılıyorum Kaptanlarım eklerseniz mutlu olurum
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@Ayyulduz

Cok güzel eksiler tebrikler kizlar
Eki Görüntüle 2925084 ben bu kagidi ne umutla yazdim bu kadar acligin sonucu bu @Ayyulduz kusura bakma canim
Zipzip- kaptanim ben bu hafta yarismaya katilmayayim baskalarinin emegine yazik
Baharim 1 gün chatday yapip sonrasinda cok azaltmadan normal listelerle devam etsen
Bide yarisda seni stres yapmis olabilir

Menulerinizi hep sorgulayin diyorum size ac kal kabak ye kabak ye kabak ye bune neyden veriyosun bir onu duşünelim,ekmek yeme neden yemiceksin gunde sabah oglen aksam 1dilim yiyebilirsin,daha yazacamda kalsin
Anlatamıyoruz hiç anlamiyorlar

Eki Görüntüle 2925060
Cuma bildirimim 67.8
İki cuma öncesi 67.2 ' ydi
Fark +600
( Elifcim bir kahve içince ibre 8' i gösterdi )
Zipzip- E Elif_Eylul
Olsun ablacim 100 gram onemli değil ❤
Eki Görüntüle 2925062 gecen hafta 75.2 idim,iki haftadir baslamistim,78 den bu kiloya dustum.
Baslangicin hayirli olsun canim ❤
Gunaydin canim eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤
Geçen hafta 71.6
Bu hafta 70.9
Fark - 700
Eki Görüntüle 2925070
Ben de yarışmalara katılıyorum Kaptanlarım eklerseniz mutlu olurum
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@Ayyulduz
Tebrik ediyorum canim eksin cok guzel ❤
Pazartesi artisi sana yariyor gercekten
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Gönaydın fitler hitler gibi oldu da neyse idare edin
Günaydın canim
Eki Görüntüle 2925084 ben bu kagidi ne umutla yazdim bu kadar acligin sonucu bu @Ayyulduz kusura bakma canim
Yarismaya bu hafta katilma o zaman haftaya ekleriz bu hafta stres olmadan ilerle ama bildirime devam et canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim

Senin yasindaki bir ögretmene yakisan bir kilo abla hic göstermiyosun biliyosun sen

Baslangicin hayırlı olsun canim

Ablacim sen neden utancan,islerin yogun degilmi

Cok guzel eksin canim tebrikler

Tebrikler canim

Tebrikler canim
Sagol canım teşekkür ederim
Kactinki canım üzülme hemen umudunu kaybetme her hafta aynı şekilde veremeyiz ki.
Ve bence yarışmaya katıl istek olunca daha iyi olur
Ben Şokkkk harikasın
Iyi aklima getirdin canim hemen yapiyim . Icim dişıma çıktı tansiyon 9/4 şeker 65 olmuş
Canim geçmiş olsun sekeirn çok düşmüş

Teşekkür ederim kuzum artık 5 gün spor 2 gün dinlenme

Sagol kaptanım teşekkür ederim valla dikkat eidnce gidiyo cidden ama bir sene oldu

Mersi canım benim

Günaydın kızlar,

M MissHayaLet yine bildiğimiz gibi kız çılgınlar gibi kilo veriyor 1 saat daha beklese -500 daha giderdi ondan eminim

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.

Elhan ablam seni seviyorum üzülme emeğinin karşılığıını elbette alacaksın, kağıda yazdığın kalpli isimleri de görmedim sanma, E Elif_Eylul ve Zipzip- kaptanlarıma aşk ilanı mı bu

North River canım kilo verme de problem yaşamana üzüldüm, filiz'in dediği gibi kendini sen tanırsın, bünyende belki yediğin zaman su tutan bişey var, senin aklına gelmeyen. Bi düşünüp belki bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…