Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kiskandinmi gülüm senide seviyomus

Günaydın canim

ama ben yiyorum canım kısmiyorum her şeyden yiyorum

Bu tabaktaki gibi kahvalti oglen salata aksamda yemek sonrasi ara yapmadan cok iyi gidiyordu ben aksam yemegini bile korkarak yemeye basladim
Ac kalıp kimse kilo veremez diyette sana neyin iyi geldiğini az çok biliyorsundur canım. Mesela ekmek yiyip mi veriyorsun ye kısma ben dün öğlen bir tabak barbunya yedim bir kase kısır yedim mesela.

Kahvaltina ceviz yumurta ekle
Oglen ve aksamda protein dene bol salatayla
Protein olarak acaba artık kurt kuş mu toplasak etraftan, anacım ucuz diye tavuk yiyorduk artık onu da kırmızı et parasına alır olduk. Protein nedir unutmak üzereyim Protein ye deme bence ahaaha

Protein olarak acaba artık kurt kuş mu toplasak etraftan, anacım ucuz diye tavuk yiyorduk artık onu da kırmızı et parasına alır olduk. Protein nedir unutmak üzereyim Protein ye deme bence ahaaha
Kayisi ye icinde protein var sen bilirsin

İşte Allah herkese senin bünyenden versin, yiyor yiyor sonra 1 hafta diyet yapıyor hoop hepsi gidiyor. Torpil geçmiş Rabbim sana.
Kiz o sonradan oldu önceden yiyom yiyom veremiyordum. Kilo verdikçe meto hızı yükselti yağlar gittikçe kaslar geldi ondan galiba WC hapı yuttum gecenlerd 8/10 saat içinde etki eden hap bana 3 saat içinde etki etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…