- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
1 sene oldu ama 14 kilo verdinSagol kaptanım teşekkür ederim valla dikkat eidnce gidiyo cidden ama bir sene oldu
Kiskandinmi gülüm senide seviyomusGünaydın kızlar,
M MissHayaLet yine bildiğimiz gibi kız çılgınlar gibi kilo veriyor 1 saat daha beklese -500 daha giderdi ondan eminim
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.
@Elhan ablam seni seviyorum üzülme emeğinin karşılığıını elbette alacaksın, kağıda yazdığın kalpli isimleri de görmedim sanma, E Elif_Eylul veZipzip- kaptanlarıma aşk ilanı mı bu
North River canım kilo verme de problem yaşamana üzüldüm, filiz'in dediği gibi kendini sen tanırsın, bünyende belki yediğin zaman su tutan bişey var, senin aklına gelmeyen. Bi düşünüp belki bulabilirsin.
Günaydın canimGünaydın kızlar,
M MissHayaLet yine bildiğimiz gibi kız çılgınlar gibi kilo veriyor 1 saat daha beklese -500 daha giderdi ondan eminim
@Elhan ablam seni seviyorum üzülme emeğinin karşılığıını elbette alacaksın, kağıda yazdığın kalpli isimleri de görmedim sanma, E Elif_Eylul veZipzip- kaptanlarıma aşk ilanı mı bu
North River canım kilo verme de problem yaşamana üzüldüm, filiz'in dediği gibi kendini sen tanırsın, bünyende belki yediğin zaman su tutan bişey var, senin aklına gelmeyen. Bi düşünüp belki bulabilirsin.
Günaydın kızlar,
Anaaa ablaya tokat atti 155 polis imdat
Kıskanmadım yeeeaaaaaaaKiskandinmi gülüm senide seviyomus
İşte Allah herkese senin bünyenden versin, yiyor yiyor sonra 1 hafta diyet yapıyor hoop hepsi gidiyor. Torpil geçmiş Rabbim sana.ama ben yiyorum canım kısmiyorum her şeyden yiyorum
Ac kalıp kimse kilo veremez diyette sana neyin iyi geldiğini az çok biliyorsundur canım. Mesela ekmek yiyip mi veriyorsun ye kısma ben dün öğlen bir tabak barbunya yedim bir kase kısır yedim mesela.
Teşekkür ederim ablacım
Her zamanki sena :)))) cok tebrikler cnm
Ayy afiyet olsun kahvaltı yapmadım ve şu an canım hepsini istediEki Görüntüle 2925093
Bu tabaktaki gibi kahvalti oglen salata aksamda yemek sonrasi ara yapmadan cok iyi gidiyordu ben aksam yemegini bile korkarak yemeye basladim
Kahvaltina ceviz yumurta ekleEki Görüntüle 2925093
Bu tabaktaki gibi kahvalti oglen salata aksamda yemek sonrasi ara yapmadan cok iyi gidiyordu ben aksam yemegini bile korkarak yemeye basladim
Anaaa ablaya tokat atti 155 polis imdat
Protein olarak acaba artık kurt kuş mu toplasak etraftan, anacım ucuz diye tavuk yiyorduk artık onu da kırmızı et parasına alır olduk. Protein nedir unutmak üzereyimKahvaltina ceviz yumurta ekle
Oglen ve aksamda protein dene bol salatayla
Kayisi ye icinde protein var sen bilirsinProtein olarak acaba artık kurt kuş mu toplasak etraftan, anacım ucuz diye tavuk yiyorduk artık onu da kırmızı et parasına alır olduk. Protein nedir unutmak üzereyimProtein ye deme bence ahaaha
Kiz o sonradan oldu önceden yiyom yiyom veremiyordum. Kilo verdikçe meto hızı yükselti yağlar gittikçe kaslar geldi ondan galibaİşte Allah herkese senin bünyenden versin, yiyor yiyor sonra 1 hafta diyet yapıyor hoop hepsi gidiyor. Torpil geçmiş Rabbim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?