Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benden bu kadar arkadaşlar bayilma noktasina geldim, cocuklarda uyandi. Tartildim, kahvalti yapacağım

Gecen hafta 75.2
Bu hafta 73.9
Fark 1.3 kg
Yuzde 1.72 hesapladim
Daha ne olsun canım harika eksi
Tebrikler
Eki Görüntüle 2925060
Cuma bildirimim 67.8
İki cuma öncesi 67.2 ' ydi
Fark +600
( Elifcim bir kahve içince ibre 8' i gösterdi )
@Zipzip- E Elif_Eylul
Ablacım kilonu korumayı başarıyosun gayet iyisin bize takıl hayatını yaşa
Eki Görüntüle 2925062 gecen hafta 75.2 idim,iki haftadir baslamistim,78 den bu kiloya dustum.
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Harika eksi canım
Tebrikler
Geçen hafta 71.6
Bu hafta 70.9
Fark - 700
Eki Görüntüle 2925070
Ben de yarışmalara katılıyorum Kaptanlarım eklerseniz mutlu olurum
@Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@Ayyulduz
Harika eksi canım
Tebrikler
Harika eksi
Tebrikler canım

Menulerinizi hep sorgulayin diyorum size ac kal kabak ye kabak ye kabak ye bune neyden veriyosun bir onu duşünelim,ekmek yeme neden yemiceksin gunde sabah oglen aksam 1dilim yiyebilirsin,daha yazacamda kalsin
Kabakta bikti bizden hayir kiymali yemegi olsa neyse :)

Eki Görüntüle 2925093
Bu tabaktaki gibi kahvalti oglen salata aksamda yemek sonrasi ara yapmadan cok iyi gidiyordu ben aksam yemegini bile korkarak yemeye basladim
Öğlen mesela sisirecek şeyler ye nohut fasulye bulgur pilav gibi akşamda daha hafif beslen çorba salata et tavuk gibi.

Yediklerini kahvaltı dahi olsa her hafta değiş canım mesela yoğurt yulaf süt yulaf yulaf tost gibi. Ya da güne meyve veya smoothe ile başla.

Protein olarak acaba artık kurt kuş mu toplasak etraftan, anacım ucuz diye tavuk yiyorduk artık onu da kırmızı et parasına alır olduk. Protein nedir unutmak üzereyim Protein ye deme bence ahaaha
Kiz sen ne ara 60 oldun ben hala 60 im ne yiyip icsemde boş

Pozitif ayrımcılık yapıyorsunuz ablaniza
Ne yalan söyleyeyim çok hoşuma gidiyor

Teşekkür ederim bitanem

Valla öyle ama ilk aylarda ciddiye almadım kuralları bilmedigimden sayenizde Allah razı olsun hepinizden bence bende karne almalıyım
Listeden çıkmasaydin azimli olup sende karne alcaktin

Gunadinnn hayirli cumalar kizlar

Ilk bildirimle bismillah diyorum artik
Yoksa her gün artilar gelmeye devam edecek
Baslangic 108.2

Eki Görüntüle 2925098
Seni aramızda görmenin mutluluğunu yaşatıyor bu bildirim. Aylar sonra çok şükür.
Her hafta seninle eksiler görme heyecanı yaşayacağım tatlım. Hayırlı olsun ilk bildirimin.

Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…