Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Elhan koş koş, bak Yıldız senle yaşıt

gezegenfeza nın mesajında bu kadar tepki verilebilecek bir şey yok ki sadece hatırlatma yapmış burada hepimiz birbirimize yardımcı olmak adına bir çok şeyi yazıyoruz her yazılana tepki koyup kişilerin buradan gitmesine sebeb olacaksak burada olup birlikte kilo vermeye çalışmanın ne anlamı var ama sen menülerine yorum yapılmasını istemiyorsan eleştiriye açık değilsen söylersin yorum yapmayız olur biter.

Kızlar bu benim kilom cuma 58.7 kg
Bu sabah 57.9 kg sonunda 57 leri de gördüm internet sıkıntısı var giremeyeceğim akşama kadar
Şiir gibi kilo, çevir çevir oku
Galiba canım. Neyse yemek yapma derdim yok. Aaaaa ne yicem ben?? Dışarıdan diyete uygun ne söyleyebilirim?
Bi lahmacun olur, köfte vs patates pilavını yemezsin, döner, salata, ince hamur pizza yiyebilirsin 2 dilim, çorba

Merhabalar hanımlar

Pzt kilo bildirimi

Cuma :67.0
Pzt : 66.6

Kilo kaybetmşim ama dikkat ettiğimden değil. Normal yiyorum demek ki hastalıktan veriyorum.

Zipzip- sandriyon

Maalesef yine hastayım kızlar. Covidden sonra bir toparlayamadım. Covid olalı 6. Hafta içindeyim haka öksürük vs. Var.
Bu sabah doktora gittim. Göğüs hastalıklarına kan vs verdim bakalım yarın sonuçlarla yine gideceğim.

Alerjik astımı olanlarda covid bu hastalığı tetikleyebiliyormuş. Galiba bana da böyle birşeyler oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…