Tebrikler
Katılım formu:
ADINIZ: Yıldız
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 79.3
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: -
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Akşam yemeleri..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve normal kilolara dönerek hayatı daha güzel ve rahat yaşamak
Kötü kötü düşüncelere dalıyorum. Hepiniz 60 olmuşsunuz ben 70'e çıkmışım.Aaayy bana bişeyler oluyo
Olabilir canım, su iç bol bolSelam kızlar yüzüm gözüm şiş şiş. Serumdan mıdır
Amaaan okuldayım ona da fırsat bulamadım. Neyse 1 saat sonra eve geçeceğimOlabilir canım, su iç bol bol
Hay allahım şurda ağzımızın tadıyla bir 60 olamadıkKötü kötü düşüncelere dalıyorum. Hepiniz 60 olmuşsunuz ben 70'e çıkmışım.
Hahahaha duyan geliyo koptumHay allahım şurda ağzımızın tadıyla bir 60 olamadıkduyan geliyo. Dur ben asıl kişiyi çağırayım
60kiloyum gel gel sana bir sürü arkadaş çıktı
Gidince yat dinlen sen canım, bünyen zayıf düştü seninAmaaan okuldayım ona da fırsat bulamadım. Neyse 1 saat sonra eve geçeceğim
Paketli gıda kullanmıyorum?
Şekeri tamamen kestim demiyorum.
Yitik şifa falanda yapmiyorum şimdi neden o göz kirpma işaretini koydun bunu da anlamıyorum.
Elimden geldiğince diyetime sadık kaliyorum. Sen daha iyisini yapiyorsan yapabilirsin
Ben 1.5 yılda 45 kg verdim. Bu kadarda olsun
Ayrica nescafe granul kullaniyorum sekersiz iciyorum.
Fit top dedigimi kendim yaptim. Hindistan cevizi labne ve 1 tk bal ile.
Sadece ekmek patatesin fazla olduğunu bende yazdim. Yoksa patates tamamen yasak degil. 1 haftadir hic yemedim bu akşam yemiş oldum
Galiba canım. Neyse yemek yapma derdim yok. Aaaaa ne yicem ben?? Dışarıdan diyete uygun ne söyleyebilirim?Gidince yat dinlen sen canım, bünyen zayıf düştü senin
Ama öyleeeHahahaha duyan geliyo koptum
Yakışır pastelimAma öyleeezaten 60 olunca gidecem buralardan, 57’lere yerleşeceeem
Gel ablacim ben yapayim sanaŞu koskoca masterfitte bir kişide Şebnemcim gel bi dinlen, sana kahve yapayım demiyor yaw. Herkesin gözü verdiğim 100 gr’da
Mersi canımYakışır pastelim
Geliyorum hayatımGel ablacim ben yapayim sana
Eksinn cok guzel tebrik ederim canimKızlar bu benim kilom cuma 58.7 kg
Bu sabah 57.9 kg sonunda 57 leri de gördüm internet sıkıntısı var giremeyeceğim akşama kadar
Teşekkür ederim kaptanım sabah tartıldım şimdi eşim eve uğradı hemen girdim attım aklım burda hep internet sıkıntısı devam ediyorEksinn cok guzel tebrik ederim canim
Şiir gibi kilo, çevir çevir okuKızlar bu benim kilom cuma 58.7 kg
Bu sabah 57.9 kg sonunda 57 leri de gördüm internet sıkıntısı var giremeyeceğim akşama kadar
Bi lahmacun olur, köfte vs patates pilavını yemezsin, döner, salata, ince hamur pizza yiyebilirsin 2 dilim, çorbaGaliba canım. Neyse yemek yapma derdim yok. Aaaaa ne yicem ben?? Dışarıdan diyete uygun ne söyleyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?