Net sıkıntısı cabuk çözülür insallah canimTeşekkür ederim kaptanım sabah tartıldım şimdi eşim eve uğradı hemen girdim attım aklım burda hep internet sıkıntısı devam ediyor
Ekside olman guzel canimMerhabalar hanımlar
Pzt kilo bildirimi
Cuma :67.0
Pzt : 66.6
Kilo kaybetmşim ama dikkat ettiğimden değil. Normal yiyorum demek ki hastalıktan veriyorum.
Zipzip- @sandriyon
Maalesef yine hastayım kızlar. Covidden sonra bir toparlayamadım. Covid olalı 6. Hafta içindeyim haka öksürük vs. Var.
Bu sabah doktora gittim. Göğüs hastalıklarına kan vs verdim bakalım yarın sonuçlarla yine gideceğim.
Alerjik astımı olanlarda covid bu hastalığı tetikleyebiliyormuş. Galiba bana da böyle birşeyler oldu.
4330 dayim adim atamıyorum temizlik yapiyoruz bir yandan da buraya bakiyorum
Baslangicin hayirli olsun canimEki Görüntüle 3010538
Eyvahlar olsun bana 71.700 olmuşum... ☹☹
Sabah 1 saat eliptik yaptım ama teli yanımda taşıyamadım ağır geldi ....
Ben mutfak temizliyorum, dar alanda adım olmuyo ki daha 2500
Geçmiş olsun canımMerhabalar hanımlar
Pzt kilo bildirimi
Kilo kaybetmşim ama dikkat ettiğimden değil. Normal yiyorum demek ki hastalıktan veriyorum.
Zipzip- @sandriyon
Maalesef yine hastayım kızlar. Covidden sonra bir toparlayamadım. Covid olalı 6. Hafta içindeyim haka öksürük vs. Var.
Bu sabah doktora gittim. Göğüs hastalıklarına kan vs verdim bakalım yarın sonuçlarla yine gideceğim.
Alerjik astımı olanlarda covid bu hastalığı tetikleyebiliyormuş. Galiba bana da böyle birşeyler oldu.
Bence gitmene gerek yok canım hepimiz burada kilo vermek için bulunuyoruz neticedeKızlar gerçekten kimseyi üzmek istemem ve bu konuda çok hassas davranırım.
Yanlış anlaşıldığıma çok üzüldüm.
Burda bulunmam kısa sürdü, hepinize başarılar dilerim. Inşallah hedefinize çabuk ulaşırsınız.
Varsa hakkım helal olsun, sizlerde helal edin, hoşçakalın.
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahMerhabalar hanımlar
Pzt kilo bildirimi
Zipzip- @sandriyon
İnşallah canım, 3 yıl önceki kiloma döndüm☹☹Baslangicin hayirli olsun canim
Cumaya 6 li rakamlar gelecektir
Sağol canım benimEkside olman guzel canim
Cokk gecmis olsun Allah sifa versin
Sağolasın canımBence gitmene gerek yok canım hepimiz burada kilo vermek için bulunuyoruz neticede
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Temizlemekle olmuyor yürümen lazım olmadi mi eva yap pastelimBen mutfak temizliyorum, dar alanda adım olmuyo ki daha 2500
Geçmiş olsun canım
Sağolasın canımBen mutfak temizliyorum, dar alanda adım olmuyo ki daha 2500
Geçmiş olsun canım
Bende daha 6000 adım var 15 bin yapcam4330 dayim adim atamıyorum temizlik yapiyoruz bir yandan da buraya bakiyorum
Günaydın prensesGünaydın güzel prensesim .
Günüm aydınlandı.
Çok teşekkür ederim.
Derin bir bağımız var. Her gün 8.000 adım ile bağlanıyoruz.
Çok değil canım. Halledersin.
Beni yakaladı.Uçmak lazım.
Geçmiş olsun kuzum neyin varKızlar serum verdiler bana 2 kere. Kendime pek gelemiyorum yatıyorum hala tahlil yaptılar onu bekliyoruz
Kolay gelsinSize doyum olmuyo gerçekten ama bu hafta iyi bi temizlik yapmak istiyorum
Behlül kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?