Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Doğal kozalak pekmezi bulup yersen çok çok çok faydasını görürsün çocuklar için de geçerli.
Onu nereden bulacağım bilemedim. Ortalık üç kağıtçı kaynıyor. Bulsam da hakikisşni bulamam herhalde.
Sağolasın canım benim

Sağolasın canım benim
D vit her gün düzenli alıyorum

Onu nereden bulacağım bilemedim. Ortalık üç kağıtçı kaynıyor. Bulsam da hakikisşni bulamam herhalde.
Sağolasın canım benim
İnstagramda köy ürünleri satan yerler var onlara baksan gerçekten çok faydası olur. Ben covıt olduğum zaman her gün yedim öksürmedim. Çocuklar öksürünce tatlı kasığı veriyorum ciddi anlamda kesiyor. Rica ederim insallah daha iyi olursun.

Eki Görüntüle 3010226

15 dakika leslie yaptım adımlar ancak bu kadar oldu bugün çünkü yürüyecek kadar iyi hissetmedim

Zipzip- Cordelia fesang
Nasıl oldun canım? Geçmiş olsun.
Kızlar bu benim kilom cuma 58.7 kg
Bu sabah 57.9 kg sonunda 57 leri de gördüm internet sıkıntısı var giremeyeceğim akşama kadar

Eksin harika. Geçmiş olsun canım.
Eki Görüntüle 3010538

Eyvahlar olsun bana 71.700 olmuşum... ☹☹
Sabah 1 saat eliptik yaptım ama teli yanımda taşıyamadım ağır geldi ....
Başlangıcın hayırlı olsun.
Sabahtan beri ev toparlıyorum saat 2 de kızımı okuldan almaya gidecem gelip bi geçmiş yaparım kızlar
Kolay gelsin canım.
Size doyum olmuyo gerçekten ama bu hafta iyi bi temizlik yapmak istiyorum
Behlül kaçar
Kolay gelsin canım. Çay demledim mola verince afiyetle iç.
Yumurta diyetine başladım 2 mini muz 2 yumurta yedim
Bide fitre kahve içtim
Hayırlı olsun.
Geçmiş olsun. Mide üstünde nasıl görüntülendi? Tam anlamadım nedir?
Kilo bildirimi
Cuma 87.7
Pazartesi 87.2
Fark -500

Kaptanlarim kusura bakmayın anca girebildim
Zipzip- Cordelia
Eksi için tebrikler.

Aynaya bakınca baklava şekli işte anlarsin onu biri büyük gibi annemgil normal diyorlar
Zayıflayınca ortaya çıkar dediler baklavalar belli olmaya başlamış da ben farkında degilim

Aynaya bakınca baklava şekli işte anlarsin onu biri büyük gibi annemgil normal diyorlar
Zayıflayınca ortaya çıkar dediler baklavalar belli olmaya başlamış da ben farkında degilim
Migim bebeğim canım bitanem cidden seni çok seviyorum. Yoksa var ya o baklavaları keser yerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…