Eline saglik ablaÇocukların çıkış saati geldi ben mutfağı yeni bitirdimyemek de yok spor da yok
Akşam yaparım ortalık sakinleşinceEline saglik abla
Sporu daha yaparsın erken
Yemegide disardan soyle olmazsa
Cuma günü yeni bir rekor bekliyorum ama bu sefer artı değil eksi olsun.Ehehehe rekorlar benim işim
Aminnn.Pazara gittim geldim. Eksiklerimi aldim geldim. Daha dolu menulerim olacak, aç kalmadan kg vereceğimo 65 buraya gelecek
Sanırsınki sürekli aynu yemeği kendleri yapıyor:))Bol salatalı lahmacun ve ayran☺
Fesangım hasta hasta aç mı kalsın yemesin mi
tamam canım teşekkür ederim
Yanlış olduo bal benim için damlayacak
Eline sağlık canım teşekkür ederim
Ayyy şu erkeklerin herşeyi bilme huyu yok mu
Şu anda 5577 bendeAdimlarim cok az gidip az yuruyeyim gelirim
Benimde bulasik makinasi bozulmustu 1haftadir elimde yikiyodumÇocukların çıkış saati geldi ben mutfağı yeni bitirdimyemek de yok spor da yok
Ama mutfağımız temizBenimde bulasik makinasi bozulmustu 1haftadir elimde yikiyodum
Bugun geldiler taktilar mutfagin elini yuzunu temizledim simdi oturdum kayfe keyfisi yapiyorum
Evler dandili dastik
Pazara gidip gelmek bile iyi geldi. Bir de sahilde yuruseydim mukemmel hissederdimHava da nasıl güzelmiş
En onemlisi orasiAma mutfağımız temiz
Yaaa burda firtina kopuyorHava da nasıl güzelmiş
Benimde dolapta beni bekleyen çok kıyafet varGünaydın prensesbugün bismillah diyip başladım.adl den bir kot pantolon almıştım onun içine tekrardan girene kadar yapicam diyet inşallah
Gerçekten kozalak şurubu yada pekmezi bulabilsen çok iyi geliyor öksürüğe bizde kovid döneminde kullandık....Onu nereden bulacağım bilemedim. Ortalık üç kağıtçı kaynıyor. Bulsam da hakikisşni bulamam herhalde.
Sağolasın canım benim
Ben sabah 1 saat eliptik yaptım evin içinde teli taşımadımAdimlarim cok az gidip az yuruyeyim gelirim
Ahhhhh inşallah daha yeni kurtulmuştum 6dan keyfini çıkaramadım yahuCuma günü yeni bir rekor bekliyorum ama bu sefer artı değil eksi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?