Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu sabah benim de hamurlu ekmekli oldu Biraz. Ama Akşam yumurtalı ıspanak yedim. Hem bayılırım epeydir yapmamıştım. Takarım Biraz buna ben yerim üst üste diğer günlerde de

Selam kızlar. Menüm
Kahvaltı, 11.00 reçelli yarım simitli peynir vs. Serpme yani
Akşam 20.00: 3 yumurtalı ıspanak
Ara : ceviz
Biraz da squat yaptım
Boncuk2307 Purple58 Ellssa

Bu sabah benim de hamurlu ekmekli oldu Biraz. Ama Akşam yumurtalı ıspanak yedim. Hem bayılırım epeydir yapmamıştım. Takarım Biraz buna ben yerim üst üste diğer günlerde de
Bize diyip açık büfe yi kendi yiyen kaptanım afiyet olsunnn yarın tartıda görüşürüz boncuk kaptana foto atmayı unutma bebisim

Iyi akşamlar kızlar bugün menum

Sabah
Lorlu yulafli omlet
Domates salatalık ve bal

Ara
2 kaşık süzme yoğurt ve 1 avuç üzüm

Akşam
Közlenmiş patlıcan salatası ve yoğurt Biraz midem kötüydü 3 4 tane tuzlu çubuk yedim

Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 armin83

İyi geceler yarin okullar aciliyor 2 gundur tempolu hazirlik halindeyiz.2 kızımda okullu zorlu bir surec basliyor benim icin.

Menümüde yazayim girebilmisken
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 cyb çay
Peynir zeytin
domates salatalik
Biber kizartip uzerine domates sos yaptim biraz ondan yedim
1 dilimde ekmek

Öğlen
İzgara tavuk
Mercimek corbasi
Uzum

Aksam
Yesil fasulye
Mercimek corbasi
Uzum

Ara
Kahve
2 kare (buyuk karenin minik parcalari varya ondan )cikolata

2 lt su
Spor tabiki yok bugunde evle ugrastim sil supur aksama kadar hic oturmadim

Boncuk2307 Ellssa armin83

Neyseki telafi olmuş. Ben pek edemedim. Muhtemelen h sonu olduğundan oldu bu hamurlar

Yazıp kaçıyorum ben de Yorgunum çoook.

Kahvaltı
Ne yazık ki 2 büyük hamur kızartması
Peynir
Zeytin
Bal (4-5 ç. k)

Öğle
Tavuk dürüm
Yarım lahmacun

Akşam
3 dolma

Ara öğünlerim
Fıstık, petibör (çok da değildi), şekersiz çay, yurt dışından hediye gofret gelmiş. Oincir, f. kahve, Türk kahvesi

Doğaçlama gibi oldu.

SPOR
8 dk bölgesel ~~80 puan
7.000 adım~~ 700 puan
Total 780

SU

1. 430 litre

armin83

Boncuk2307

Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…