- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Tüh kayısı vakti de geçti, kendime yeni protein kaynağı bulayımKayisi ye icinde protein var sen bilirsin
Ya bende şimdi yakın zamanda verdim sonra aldım ya kas biliyorsun çok bendeKiz o sonradan oldu önceden yiyom yiyom veremiyordum. Kilo verdikçe meto hızı yükselti yağlar gittikçe kaslar geldi ondan galibaWC hapı yuttum gecenlerd 8/10 saat içinde etki eden hap bana 3 saat içinde etki etti
Ben çok hızlıyımdır acayip kilo alırımKiz sen ne ara 60 oldun ben hala 60 im ne yiyip icsemde boş
Bugün benimde yoğun, hep gir - çık olacak
Sabah 1.5, öğlen 2, aksam 1 saat işe gidecem. Arada bakmaya çalışırım
Bu arada kaptan olacaklar kabul ederlerse yarismaya katilmak istiyorum
bu gün hava açık benim de canım iyi şükür ağrı falan yok , sen nasılsın canoomGeçmiş olsun cnm biraz daha iyimisin
Kiymali patlicanda güzel olur cnm
Bende bikac güne yaparim
Altinlar kasadaydi, banka tamirata girince açılış saatleri değişmiş haberimiz yoktu. Oglan son gün almak istemişti. Banka kapali olunca düğün için alamadik :))))
Cok gecmis olsun cnm
Cok güzel eksi cnm tebrikler
Aşırı bi kilon yok cnm varsın az az ver, kendine stres yapma
Hosgeldin zeynepcim
Cok güzel eksiler tebrikler kizlar
Baharim 1 gün chatday yapip sonrasinda cok azaltmadan normal listelerle devam etsen
Bide yarisda seni stres yapmis olabilir
bence harika ama eksik, yanında taze ekmek yok. En az yarım ekmek yerim o çökelekle.Bu sabahki kahvaltim nasıl sence ??
Bence güzel ekmek yokmuBu sabahki kahvaltim nasıl sence ??
Bana ulasssin çabuk ,
Napcan onuBana ulasssin çabuk ,valla özler im sen yetersin tabi ki sen takımın kraliçesinin
Taze ekmek di mi? 10 dilim kadarBence güzel ekmek yokmu
Cedaricenin yeni nicki ne oldu canım
Ay çok kötüymüş senin ki valla ben aylardır 60/61 hiç çıkmadı yukarı ama farkettim çok sağlık siz besleniyor um bu düzen değişmeliTüh kayısı vakti de geçti, kendime yeni protein kaynağı bulayım
Ya bende şimdi yakın zamanda verdim sonra aldım ya kas biliyorsun çok bendebi diyete gireyim haftaya başlayım o zaman bakalım kaç kilo vercem
Ben çok hızlıyımdır acayip kilo alırımher türlü kilo alınır verilir tişörtü mü yaptırsam kendime acaba ama sorun şu ben M MissHayaLet rahatça alıp veremiyorum senin gibi de yesemde almam bünyemde yok yediğimi en ufak bi lokmasına kadar inkar etmeyen bünyem var birde son kiloları çok detoksla verdim tabi çabuk aldım sonra
Yuhhhh çık aradan senTaze ekmek di mi? 10 dilim kadar
Napcan onu
hadi başlangıcın hayırlı olsun mefkuşum her hafta güzel eksiler gelir inşallahGunadinnn hayirli cumalar kizlar
Ilk bildirimle bismillah diyorum artik
Yoksa her gün artilar gelmeye devam edecek
Baslangic 108.2
Eki Görüntüle 2925098
Melmelli biseydiCedaricenin yeni nicki ne oldu canım
Kaptanlari etiketleme işi o tatlım. Emin ol hepiniz için aynı duygulara sahibim.Günaydın kızlar,
M MissHayaLet yine bildiğimiz gibi kız çılgınlar gibi kilo veriyor 1 saat daha beklese -500 daha giderdi ondan eminim
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.
Elhan ablam seni seviyorum üzülme emeğinin karşılığıını elbette alacaksın, kağıda yazdığın kalpli isimleri de görmedim sanma, E Elif_Eylul ve Zipzip- kaptanlarıma aşk ilanı mı bu
@Tutaste53 canım kilo verme de problem yaşamana üzüldüm, filiz'in dediği gibi kendini sen tanırsın, bünyende belki yediğin zaman su tutan bişey var, senin aklına gelmeyen. Bi düşünüp belki bulabilirsin.
Tamamdır hatırladım o nickiMelmelli biseydi
bende sağlıksız besleniyorum ekmeği abarttım yine yaaAy çok kötüymüş senin ki valla ben aylardır 60/61 hiç çıkmadı yukarı ama farkettim çok sağlık siz besleniyor um bu düzen değişmeli
Yuhhhh çık aradan sen
Melmelmadid mi neee bune boyle akildami kalirTamamdır hatırladım o nicki
Gunaydin ablacim baslangicin hayirli olsunGunadinnn hayirli cumalar kizlar
Ilk bildirimle bismillah diyorum artik
Yoksa her gün artilar gelmeye devam edecek
Baslangic 108.2
Eki Görüntüle 2925098
Karne yapalim diyoruz ama vakit yok canimValla öyle ama ilk aylarda ciddiye almadım kuralları bilmedigimden sayenizde Allah razı olsun hepinizdenbence bende karne almalıyım
Cedaricenin yeni nicki ne oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?