Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kayisi ye icinde protein var sen bilirsin
Tüh kayısı vakti de geçti, kendime yeni protein kaynağı bulayım
Kiz o sonradan oldu önceden yiyom yiyom veremiyordum. Kilo verdikçe meto hızı yükselti yağlar gittikçe kaslar geldi ondan galiba WC hapı yuttum gecenlerd 8/10 saat içinde etki eden hap bana 3 saat içinde etki etti
Ya bende şimdi yakın zamanda verdim sonra aldım ya kas biliyorsun çok bende bi diyete gireyim haftaya başlayım o zaman bakalım kaç kilo vercem
Kiz sen ne ara 60 oldun ben hala 60 im ne yiyip icsemde boş
Ben çok hızlıyımdır acayip kilo alırım her türlü kilo alınır verilir tişörtü mü yaptırsam kendime acaba ama sorun şu ben M MissHayaLet rahatça alıp veremiyorum senin gibi de yesemde almam bünyemde yok yediğimi en ufak bi lokmasına kadar inkar etmeyen bünyem var birde son kiloları çok detoksla verdim tabi çabuk aldım sonra

bu gün hava açık benim de canım iyi şükür ağrı falan yok , sen nasılsın canoom

Ay çok kötüymüş senin ki valla ben aylardır 60/61 hiç çıkmadı yukarı ama farkettim çok sağlık siz besleniyor um bu düzen değişmeli

Kaptanlari etiketleme işi o tatlım. Emin ol hepiniz için aynı duygulara sahibim.

Gunadinnn hayirli cumalar kizlar

Ilk bildirimle bismillah diyorum artik
Yoksa her gün artilar gelmeye devam edecek
Baslangic 108.2

Eki Görüntüle 2925098
Gunaydin ablacim baslangicin hayirli olsun
Valla öyle ama ilk aylarda ciddiye almadım kuralları bilmedigimden sayenizde Allah razı olsun hepinizden bence bende karne almalıyım
Karne yapalim diyoruz ama vakit yok canim
Cedaricenin yeni nicki ne oldu canım
Chedarice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…