Konuyu hamburgere bağladık gene.Yine iyiymiş, düşünsene hamburgerden ucuz
Hımm anladım
Teknoloji çok gelişmiş
:)) Hamburger de yanına fena olmazdı neyse cumaya ne kaldıYine iyiymiş, düşünsene hamburgerden ucuz
Hımm anladım
Teknoloji çok gelişmiş
O özellik eskiden açıktı , sonra böyle olmuşZiyaretçileri görüyorum ilk onu farkettim
Mesajda valla hala bekleme ihtiyacı hissediyorum istemsiz
Guzeeeelll gerçi hep burdayim :))Görünmez oldun. Göremiyorum.
Körle yatan şaşı kalkarmışKonuyu hamburgere bağladık gene.
Evet yıllar önce hatırlıyorum görüyordukO özellik eskiden açıktı , sonra böyle olmuş
Guzeeeelll gerçi hep burdayim :))
Eskiden bdv'ye bakardım şimdi eskisi gibi içimden gelmiyorOlsun belki vaska sayfalarda gezersin.
Ben de çok yazardım artık konular sıkıyor.Eskiden bdv'ye bakardım şimdi eskisi gibi içimden gelmiyor
Ya eskiden bu kadar değildim bu ara coştum millet ne dese haklı
Bir konuya çok takılmıştım geçen sene. Konu sahibi konuyu yarım bırakıp üyeliğini iptal etti ondan sonra soğudum. Dizi gibi izliyodumBen de çok yazardım artık konular sıkıyor.
Oluyor bazen bu ara bende biraz fazla yazıyorum. Bakayim kaç mesaj yazmışız.Ya eskiden bu kadar değildim bu ara coştum millet ne dese haklı
İyi geceler minnoşumHanımlar gözlerim açık duramıyo
Size iyi muhabbetler iyi geceler
Zıpzıp bana bugün 5bin küsur yazmışsın dediOluyor bazen bu ar bende biraz fazla yazıyorum. Bakayim kaç mesaj yazmışız.
Bugün 200 mesajı geçmişsin.Zıpzıp bana bugün 5bin küsur yazmışsın dedi
Benimde hiç unutamadigim iki konu var. Biri uyelik iptali yaptirdi yok oldu diğeri ismini degistirdiBir konuya çok takılmıştım geçen sene. Konu sahibi konuyu yarım bırakıp üyeliğini iptal etti ondan sonra soğudum. Dizi gibi izliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?