Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar Selam,

Once menumu paylasayim sonra yapabilirsem biraz gecmis yapicam
6 gunluk detoks programina basladim menum ona gore

11:00 1 kiraz sapi cayi
12:30 1 kase yogurdun icerisine 1 emlayi dogradim uzerine tarcin serptim yaninda da 1o tane badem yedim

arada sekersiz cay

15:30 1 kahve icerisine 1 tk hindistancevizi yagi 10 tane badem

arada bitki cayi

19:50 5 yk sebzeli et yemegi 1 kase yagsiz tuzsuz salata 1 yk evde yapilmis kumpir (esim gunlerdir kumpir sayiliyordu bugun detoksumun 1. gunuydu ama 1 yk tadina bakmalik bende yedim kumpirinden)

20:50 3 ceviz 1 bardak kiraz sapi cayi

bugun spor yok ev isi yaptim 4700 adim atmisim is yaparken :)
su 3lt

Afiyet olsun canım

Yok mugehatun. Ama yaygara koptu burda gercek degil kurgu diye. Ben inanmistim o donem
Matruj diye biri de aynen senin dediğin gibi aldatılmış millet inanmayinca küsüp gitmiş.. benim ilk dediğim Gökçenkatundu. Geçen sene attı bombayi sonra en çığrından çıkan yerde gitti

Matruj diye biri de aynen senin dediğin gibi aldatılmış millet inanmayinca küsüp gitmiş.. benim ilk dediğim Gökçenkatundu. Geçen sene attı bombayi sonra en çığrından çıkan yerde gitti
Bilemeyiz artik gercekmi yazarlar, yalanmi cokta kaptirmamak gerekiyor

Bugunku menum
Sabah
Peynirli yumurta (2 yumurtadan)
2 dilim tb ekmegi
Zeytin
2 su bardağı ayran
Akşam
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
Ara
1 mandalina
1paket eti form
1 sqlatalik
1.5 lt su
Afiyet olsun tatlım.

Hamileyken ne güzel yiyordum, keşke yine hamile olsam da yine yesem
Eşine dicen onu.

Bugünlerde benimde midem çok ağrıyor
Afiyet olsun. Geçmiş olsun kuzum.
Hoşbuldum canım tanıştığıma memnun oldum ben Ceren 34 yaşındayım 1 tane oğlum var
Bende Ankaradan katılıyorum bi 70 kg inmek istiyorum
inşallah en kısa sürede... Siparişiniz size doğru yola çıkmıştır.
30 dakika leslie çok yordu beni halsizleştim iyice uyuyacam iyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım
Amin inşallah. İyi geceler canım.
İyi Geceler tatlım.
Listeni geçen sefer daha çok beğendim. Gün gün ne yiyeceğin yazıyordu. ? Şimdi seçmeli olmuş veya veya veya yazıyor.
Afiyet olsun. PastelFit im.
Afiyet olsun canım. İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…