Merak ettim neydi?Benimde hiç unutamadigim iki konu var. Biri uyelik iptali yaptirdi yok oldu diğeri ismini degistirdi
İlki eşi tarafindan aldatılan bir kadindi. Cok değişik bir hikaye vardi. Sonra herkes duzmece dedi kadinda yok oldu gitti cok etkilenmistim...Merak ettim neydi?
Valla ara ara aklıma gelir ama yapacak bişey yokBenimde hiç unutamadigim iki konu var. Biri uyelik iptali yaptirdi yok oldu diğeri ismini degistirdi
İlki matruj mu?İlki eşi tarafindan aldatılan bir kadindi. Cok değişik bir hikaye vardi. Sonra herkes duzmece dedi kadinda yok oldu gitti cok etkilenmistim...
Digeri de 2 kez nişan atmış bir kızdı.
Çenem kopsun ne diyeyimpastelfit fesang iyi geceler. Amine Busra bizde uyuyalım. 100 mesaj yazdım parmaklar ağrıyor. Fesang 300 mesaj yazmış.
Afiyet olsun canımKizlar Selam,
Once menumu paylasayim sonra yapabilirsem biraz gecmis yapicam
6 gunluk detoks programina basladim menum ona gore
11:00 1 kiraz sapi cayi
12:30 1 kase yogurdun icerisine 1 emlayi dogradim uzerine tarcin serptim yaninda da 1o tane badem yedim
arada sekersiz cay
15:30 1 kahve icerisine 1 tk hindistancevizi yagi 10 tane badem
arada bitki cayi
19:50 5 yk sebzeli et yemegi 1 kase yagsiz tuzsuz salata 1 yk evde yapilmis kumpir (esim gunlerdir kumpir sayiliyordu bugun detoksumun 1. gunuydu ama 1 yk tadina bakmalik bende yedim kumpirinden)
20:50 3 ceviz 1 bardak kiraz sapi cayi
bugun spor yok ev isi yaptim 4700 adim atmisim is yaparken :)
su 3lt
Yok mugehatun. Ama yaygara koptu burda gercek degil kurgu diye. Ben inanmistim o donemİlki matruj mu?
Matruj diye biri de aynen senin dediğin gibi aldatılmış millet inanmayinca küsüp gitmiş.. benim ilk dediğim Gökçenkatundu. Geçen sene attı bombayi sonra en çığrından çıkan yerde gittiYok mugehatun. Ama yaygara koptu burda gercek degil kurgu diye. Ben inanmistim o donem
Bakayım ona daYok mugehatun. Ama yaygara koptu burda gercek degil kurgu diye. Ben inanmistim o donem
Bilemeyiz artik gercekmi yazarlar, yalanmi cokta kaptirmamak gerekiyorMatruj diye biri de aynen senin dediğin gibi aldatılmış millet inanmayinca küsüp gitmiş.. benim ilk dediğim Gökçenkatundu. Geçen sene attı bombayi sonra en çığrından çıkan yerde gitti
Bazen öyle konular yazılıyor ki insan inşallah yalandır diyorBilemeyiz artik gercekmi yazarlar, yalanmi cokta kaptirmamak gerekiyor
Afiyet olsun tatlım.Bugunku menum
Sabah
Peynirli yumurta (2 yumurtadan)
2 dilim tb ekmegi
Zeytin
2 su bardağı ayran
Akşam
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
Ara
1 mandalina
1paket eti form
1 sqlatalik
1.5 lt su
Eşine dicen onu.Hamileyken ne güzel yiyordum, keşke yine hamile olsam da yine yesem
Menümü yazayım
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Peynir ve ceviz
Domates ve salatalık
Şekersiz çay
Öğle
Bir bardak sütün içine dört kaşık müsli ekleyip yedim
Ara
Bir portakal
Bir mandalina
Akşam
Bir tabak etli nohut yemeği
Salata
Su 3 litre spor 30 dakika leslie 6537 adım
@Zipzip-Cordelia @s i d e l y a @Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3017740
Afiyet olsun. Geçmiş olsun kuzum.Bugünlerde benimde midem çok ağrıyor
inşallah en kısa sürede... Siparişiniz size doğru yola çıkmıştır.Hoşbuldum canım tanıştığıma memnun oldum ben Ceren 34 yaşındayım 1 tane oğlum var
Bende Ankaradan katılıyorumbi 70 kg inmek istiyorum
Amin inşallah. İyi geceler canım.30 dakika leslie çok yordu beni halsizleştim iyice uyuyacam iyi geceler kızlar yarın güzel bir güne uyanalım
İyi Geceler tatlım.İyi geceler
Listeni geçen sefer daha çok beğendim. Gün gün ne yiyeceğin yazıyordu. ? Şimdi seçmeli olmuş veya veya veya yazıyor.Listemi soran arkadaşlar olmuştu.
"Yok abla saat olarak belirtmedim. Eğer sen öğle yemeklerini hazırlayıp yanına alabilirsen 3 ana + 1 ara öğün (ikindi) şeklinde yapalım, ama öğle yemeklerini yanına alamazsan kahvaltı ve akşam + 2 ara öğün şeklinde yapalım. Çünkü yemekleri dışarıda olursa çoğu alternatif gluten içerikli olacak bu yüzden evden yanına alman bizim açımızdan daha iyi olur"
Afiyet olsun. PastelFit im.@Zipzip-Cordelia @s i d e l y a @Elhan
Kahvaltı 08.15
1 h yumurta yarım d süzme peynir
4 zeytin 10 badem
2 kuru erik Biber
Ara 10.30
Yulaf bar
Ara 15.40
1 wasa
1 b süt
Akşam 19.30
H tavuk
1 orta boy h patates
1 tabak kadar havuç turp kırmızı lahana salatası
Su 2 lt
Spor
20 dk tempolu yürüyüş
Adım 8.149
Afiyet olsun canım. İyi geceler.Kizlar Selam,
Once menumu paylasayim sonra yapabilirsem biraz gecmis yapicam
6 gunluk detoks programina basladim menum ona gore
11:00 1 kiraz sapi cayi
12:30 1 kase yogurdun icerisine 1 emlayi dogradim uzerine tarcin serptim yaninda da 1o tane badem yedim
arada sekersiz cay
15:30 1 kahve icerisine 1 tk hindistancevizi yagi 10 tane badem
arada bitki cayi
19:50 5 yk sebzeli et yemegi 1 kase yagsiz tuzsuz salata 1 yk evde yapilmis kumpir (esim gunlerdir kumpir sayiliyordu bugun detoksumun 1. gunuydu ama 1 yk tadina bakmalik bende yedim kumpirinden)
20:50 3 ceviz 1 bardak kiraz sapi cayi
bugun spor yok ev isi yaptim 4700 adim atmisim is yaparken :)
su 3lt
Bazen yalan oluyor. Ergenler uyduruyor.Bazen öyle konular yazılıyor ki insan inşallah yalandır diyor
Biri de yine böyle yazmış yazmış, sayfalar sonra demiş ki kandırdımBazen yalan oluyor. Ergenler uyduruyor.
Sağol kanka kendime doğum günü hediyesi aldım
Yaaaa rabbim uzak tutsun sizdenKızlar Bu arada kapıyı çalan hırsızmiş. Eşim berberine sormuş adam tanıyor. Şok marketen de birşeyler çalıyormuş. Nerde ne bulursa çalıyormuş. Yarın şoktaki kızlara soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?