E anlamadım millet göz mü yumuyormuş da adamın karakolda kaydı falan çıkmamışKızlar Bu arada kapıyı çalan hırsızmiş. Eşim berberine sormuş adam tanıyor. Şok marketen de birşeyler çalıyormuş. Nerde ne bulursa çalıyormuş. Yarın şoktaki kızlara soracağım.
İyi yapmıssın ohhhSağol kanka kendime doğum günü hediyesi aldım
Küçük simarikliklarİyi yapmıssın ohhh
Resimlerde gelmiş. Tamammmm.Kaydedilenlerime bakar mısınız? Ben hep böyleydim böyle kalıcam çünkü bütün ruhumla bedenimle oburum
Unutmuştur dicektim...Kız cuma niye ekmek yemedin?? Afiyet olsun nefescim
Unutmuş.yazmayı unutmusum yine
Karakolda kaydı çıktı mi bilmiyorum canım. Zile o basmamis öyle demiş polise. Ama bütün mahalle tanıyormuş çoçuğu. Bu akşam yine aynı yerdeymis çocuk. Eşimde berberin oraya geçmiş gözetlemeye. Orda konuşmuşlar. Onunda kapaklarını mi birşeylerini çalmış.E anlamadım millet göz mü yumuyormuş da adamın karakolda kaydı falan çıkmamış
Sizin ışığınız yanmiyor muydu zile bastiginda? Allah firsat vermesin, yakalansin inşallah.Kızlar Bu arada kapıyı çalan hırsızmiş. Eşim berberine sormuş adam tanıyor. Şok marketen de birşeyler çalıyormuş. Nerde ne bulursa çalıyormuş. Yarın şoktaki kızlara soracağım.
Yanıyordu canım. Ben de ona şaşırıyorum. Saat 22.30 ışıklar yanıyor. Ne alaka zile basıyorsun. Ben basmadım diyorsun. 8 dk kapıda duruyorsun kameraları bile farketmiyorsunSizin ışığınız yanmiyor muydu zile bastiginda? Allah firsat vermesin, yakalansin inşallah.
2018de benim gündüz girdiler evime ben iş aramaya gitmistim hemde.. o zamanki parayla 5 bin tllik kaybim olmuştu hemde borcumuz vardi. Bari ona yatirsaydik borcum bitti derdim diye aglamistim
Belkide sarhoş falandi. Çok takma kafana sen önlemini al da inşallah birşey olmazYanıyordu canım. Ben de ona şaşırıyorum. Saat 22.30 ışıklar yanıyor. Ne alaka zile basıyorsun. Ben basmadım diyorsun. 8 dk kapıda duruyorsun kameraları bile farketmiyorsun
Aynen uyuşturucu etkisinde olabilirsl. Benim evimde demir parmaklik var. Ne düşündü belki de düşünemedi. Çok sağol canım.Belkide sarhoş falandi. Çok takma kafana sen önlemini al da inşallah birşey olmaz
Bir konudada burdaki hatunlar kazenle iletişime geçip kizin evine polis yolladı, o konuyada fake yazan oldu, meğer doğruymuşBazen öyle konular yazılıyor ki insan inşallah yalandır diyor
Allah korumuş canım, kapınızı iyi kilitleyin, pencereleri iyi kapatınKızlar Bu arada kapıyı çalan hırsızmiş. Eşim berberine sormuş adam tanıyor. Şok marketen de birşeyler çalıyormuş. Nerde ne bulursa çalıyormuş. Yarın şoktaki kızlara soracağım.
Gelmiş geçmiş olsun canımSizin ışığınız yanmiyor muydu zile bastiginda? Allah firsat vermesin, yakalansin inşallah.
2018de benim gündüz girdiler evime ben iş aramaya gitmistim hemde.. o zamanki parayla 5 bin tllik kaybim olmuştu hemde borcumuz vardi. Bari ona yatirsaydik borcum bitti derdim diye aglamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?