Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar Bu arada kapıyı çalan hırsızmiş. Eşim berberine sormuş adam tanıyor. Şok marketen de birşeyler çalıyormuş. Nerde ne bulursa çalıyormuş. Yarın şoktaki kızlara soracağım.
E anlamadım millet göz mü yumuyormuş da adamın karakolda kaydı falan çıkmamış

E anlamadım millet göz mü yumuyormuş da adamın karakolda kaydı falan çıkmamış
Karakolda kaydı çıktı mi bilmiyorum canım. Zile o basmamis öyle demiş polise. Ama bütün mahalle tanıyormuş çoçuğu. Bu akşam yine aynı yerdeymis çocuk. Eşimde berberin oraya geçmiş gözetlemeye. Orda konuşmuşlar. Onunda kapaklarını mi birşeylerini çalmış.

Kızlar Bu arada kapıyı çalan hırsızmiş. Eşim berberine sormuş adam tanıyor. Şok marketen de birşeyler çalıyormuş. Nerde ne bulursa çalıyormuş. Yarın şoktaki kızlara soracağım.
Sizin ışığınız yanmiyor muydu zile bastiginda? Allah firsat vermesin, yakalansin inşallah.
2018de benim gündüz girdiler evime ben iş aramaya gitmistim hemde.. o zamanki parayla 5 bin tllik kaybim olmuştu hemde borcumuz vardi. Bari ona yatirsaydik borcum bitti derdim diye aglamistim

Yanıyordu canım. Ben de ona şaşırıyorum. Saat 22.30 ışıklar yanıyor. Ne alaka zile basıyorsun. Ben basmadım diyorsun. 8 dk kapıda duruyorsun kameraları bile farketmiyorsun

Yanıyordu canım. Ben de ona şaşırıyorum. Saat 22.30 ışıklar yanıyor. Ne alaka zile basıyorsun. Ben basmadım diyorsun. 8 dk kapıda duruyorsun kameraları bile farketmiyorsun
Belkide sarhoş falandi. Çok takma kafana sen önlemini al da inşallah birşey olmaz

Allah korumuş canım, kapınızı iyi kilitleyin, pencereleri iyi kapatın

Gelmiş geçmiş olsun canım
Benim eve de iki sefer girdi, torladı, topladı gitti

Buraya yazmak istemiyordum ama icimde kaldi. Ben derdimi buraya yazdim. Neşem kadar ilgilenilmedi. Uzuldum acikcasi. Belki de insanlar buraya dert dinlemeye degil eglenmeye geliyordur diye kendimi avutuyorum... Asil gercek annenin evladina olan vicdaniymis, uzuntusuymus... Esim bile bugun arkadaslariyla disari cikti. Ben evladimla birlikteydim... aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar sozu ne kadar dogruymus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…