- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
Bugün yorma kendini yarin 15.000 adim yap bak nasil giriyosun gözüneKız ne caktiriyorsun kaptanının gözüne girmeye çalışıyordum
Evet sıkıntı var galiba bende internetten sanmıştımKizlar site cok mu yavas bende mi boyle bir gulucuk bile saatlerce gitmiyod
Afiyet olsun canımEvet kizlar bugünki menüm
Sabah 2 küçük haşlama patates 1 parca peynir 2 galeta
Ara limonlu soda +nane limon çayı
Öğle 2 patates un corbası
Ara 2 galeta ve türk kahvesi
Akşam un çorbası 2 parca haşlama tavuk
1 dilim ekmek
Nane limon cayi icerim
4 litre su
Zipzip- Gurbettt42 E Elif_Eylul @Cordeliaa
Benimde saat kolumda 1 gün boyunca 12 bin saydi dün bebek var dolaniyorumda pesinde doğru sayiyormu bilemedim şuan 8 bindeyimİki elinle tencere götürüyorsun diyelim masaya kol hareket etmediği için algılamıyor
Sende haklısın bacımBugün yorma kendini yarin 15.000 adim yap bak nasil giriyosun gözüne
Doğrudur herhalde bebek arabasi kullanırken de saymıyor benimBenimde saat kolumda 1 gün boyunca 12 bin saydi dün bebek var dolaniyorumda pesinde doğru sayiyormu bilemedim şuan 8 bindeyim
Hosgeldin canim aramiza hedefine ulasman dileğiyle aktif olduğun sürece kilolarindan kurtulursunBen 25 yaşındayım evliyim 11 aylık bebeğim var emziriyorum 2 ayda 10 kilo verdim 68 den 58 e düstüm 1 60 boyundayım sizinle beraber kilo vermeye devam etmek istiyorum hedefim 53 olmak
Aynen katılıyorum canım 15.000 adimcik hem yarış için hemde bizim için çok önemliSpor avantaini almak çok önemli herkes 15.ooo adım atsın çok zor değil
Hadi hadi canisim bekliyoruz spor yardımlarını unutma teli cepli bişey giy koy cebineGecmis yapamadim daha bakacam tabi yardim ederim canim
Bugun 9000 adim attim zaten daha ayaktayim canim
Güzel menün canım afiyet olsun un çorbasını sadece bir öğünün de yeseydin daha iyi olurduEvet kizlar bugünki menüm
Sabah 2 küçük haşlama patates 1 parca peynir 2 galeta
Ara limonlu soda +nane limon çayı
Öğle 2 patates un corbası
Ara 2 galeta ve türk kahvesi
Akşam un çorbası 2 parca haşlama tavuk
1 dilim ekmek
Nane limon cayi icerim
4 litre su
Zipzip- Gurbettt42 E Elif_Eylul @Cordeliaa
Vur dedik öldürdünSu orucu yap kaptanım
Maşallah canım bugün sayılmıyor heralde adımlar eve git dinlen sonraki günler telafi edersin herşey hepimiz için
Anladım kiKız ne caktiriyorsun kaptanının gözüne girmeye çalışıyordum
Yok yok olmaz ona kendine guven diyoruzYalnız ben böyle çok iddialı olunca genelde sonu foss oluyo ya bu sefer olmaz inşallah
Anaaa yol yakınken vazgeçeyim öldürecekler beni
Yetttimmmm geldimmmmm
Teşekkür ederim tatlimOo cok degerli bi ablamiz. Cok dogru secim bence
Kiz senin kilon devlet sırrımıKilo bildirmiceksek sporda beni secin
Hic merak etme kaptanim bugunden itibaren sıfır kacamakla devam edip cuma güzel bi eksi gelecek insallahaskrhpozitif
@Ayyulduz
fantastikaaa
@klbk33
@Umutumut82
Mefkurem
@bluegreeneyes
Zipzip- (spor için yardım edicek büyük kaptan)
@Elisa83(spor için yardım edicek arkadaşımız)
Evet arkadaşlar kazanmak istiyorsak birbirimize destek olucaz hepiniz azimli bayanlarsiniz görüyoruz burda inşallah elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcam inşallah lütfen menüleri sporları düzenli paylaşalım avantaj elde etmek için çok önemli, yememize içmemize dikkat edelim canlarım yemeyin diyemem ama sağlıksız gereksiz kalorili şeyleri tüketmeyelim güveniyorum sizlere elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışalım takım arkadaşlarım.... (biraz karışık konuşmuş olabilirim kusura bakmayın daha acemiyim)HERŞEY MAVİ TAKIM İÇİN YENİLMEK İSTEMİYORSAK NE GEREKİYORSA YAPICAZ
SPOR VE MENÜLERDE GEREKEN KİŞİLERİ ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN
Benimde dikkatimi cekti
Madam sende bendesin canım geçen hafta bende çok iddialıydim pazartesi 650 Gr eksiyle gelip cuma günü 300 Gr eksiyle sonlandirdim takım arkadaşlarim olmasaydı gumlemistimYalnız ben böyle çok iddialı olunca genelde sonu foss oluyo ya bu sefer olmaz inşallah
Aklın yolu bir ablaBenimde dikkatimi cekti
Şeref duydum madamim...Eveetttt gelelim fasülyenin faydalarına
Toplaşın Kırmızı Takımın Yavru Kurtları
@nehir6161
@Tutku44
@Aijoo
@Mellemmaltid
@aypare-
@sardunya1038
Elhan
@Ytmz
Ben kırmızı takım için elimden geleni yapacağım canlarımSizlerin de beni yalnız bırakmayacağını biliyorum. Hepinize güvenim sonsuz Ben size ölün bitin aç kalın demeyeceğim. Sağlıklı beslenin ve lütfen takım için kaçamak yapmayın yeterli. Lütfen düzenli menülerinizi bildirin bu çok önemli. Ve lütfen herkes yapabileceği ölçüde adım atmaya çalışsın
@Cordeliaa @sena zeynep canlarım spor konusunda 1 numara sizsiniz. Bu haftada bizim için gösterin kendinizi
Haydi Kırmızı Takım Göster Kendini
Kaptan olmak kolay mı sandin kaptan kendini feda edecek ki bizde edelimAnaaa yol yakınken vazgeçeyim öldürecekler beni
Kesinlikle bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?