Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar site cok mu yavas bende mi boyle bir gulucuk bile saatlerce gitmiyod
Evet sıkıntı var galiba bende internetten sanmıştım
Afiyet olsun canım

İki elinle tencere götürüyorsun diyelim masaya kol hareket etmediği için algılamıyor
Benimde saat kolumda 1 gün boyunca 12 bin saydi dün bebek var dolaniyorumda pesinde doğru sayiyormu bilemedim şuan 8 bindeyim

Ben 25 yaşındayım evliyim 11 aylık bebeğim var emziriyorum 2 ayda 10 kilo verdim 68 den 58 e düstüm 1 60 boyundayım sizinle beraber kilo vermeye devam etmek istiyorum hedefim 53 olmak
Hosgeldin canim aramiza hedefine ulasman dileğiyle aktif olduğun sürece kilolarindan kurtulursun

Spor avantaini almak çok önemli herkes 15.ooo adım atsın çok zor değil
Aynen katılıyorum canım 15.000 adimcik hem yarış için hemde bizim için çok önemli
Gecmis yapamadim daha bakacam tabi yardim ederim canim

Bugun 9000 adim attim zaten daha ayaktayim canim
Hadi hadi canisim bekliyoruz spor yardımlarını unutma teli cepli bişey giy koy cebine

Güzel menün canım afiyet olsun un çorbasını sadece bir öğünün de yeseydin daha iyi olurdu
Su orucu yap kaptanım
Vur dedik öldürdün

Mefkurem tanımıyorum ama tanışırız
Yetttimmmm geldimmmmm Tanışırız kaptancim ben Zühal :)
Eski kulagi kesiklerdenim
Sen bana yeterki yarış de, destek iste
Oo cok degerli bi ablamiz. Cok dogru secim bence
Teşekkür ederim tatlim
Kilo bildirmiceksek sporda beni secin
Kiz senin kilon devlet sırrımı
Hic merak etme kaptanim bugunden itibaren sıfır kacamakla devam edip cuma güzel bi eksi gelecek insallah
madamhd 80 kilo ve altını toplamissin
Benimde dikkatimi cekti

Yalnız ben böyle çok iddialı olunca genelde sonu foss oluyo ya bu sefer olmaz inşallah
Madam sende bendesin canım geçen hafta bende çok iddialıydim pazartesi 650 Gr eksiyle gelip cuma günü 300 Gr eksiyle sonlandirdim takım arkadaşlarim olmasaydı gumlemistim

Şeref duydum madamim...
Elimden geleni yapacağım. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…