Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İkizler kardeşliği
pastelfit ben ikizler olunca kaptanlar benle başedemiyorlar şunu deyim çok degişik bir insanım
Değişik, benim göbek adım
Damat bey kayınvalidesini el üstünde tutuyor desene. Benim eşim de annemi yağlaya ballaya bir hal olur. Hatta bazen abartıp, sayın valideciğim kızınız hiç size çekmemiş diyor
Kış ayında da hep gaz ve şişlik yapıcı gıdalar var. En güzel tavuk ve haşlama et
Benim ondan değil adet yeni başladı canım

Benim de eşim ve annem çok iyi anlaşır bazen beni dışlarlar

Alerjik astim benimkiler de Allah hepsine şifa versin

Afiyet olsun canim iyiki yemişsin aç bırakma kendini

İçine peynir koy varsa kıtır light bisküvi ...
Elhanım pro mu oldun sen
Geçmiş olsun canım, deterjanlar parfümler falan hep alerji yapıyor sanırım. Çok zor, inşallah atlatır biraz büyüyünce.
Dışarısı gibi.araba kârın altında.inip temizlenecek ama ben üşüyorum halim yok(ama ben bir anneyim)
Çooook soğuk, çöp atıyım biraz da yürürüm dedim 1500 adımda dondum
Yedim gitti abla.sadece çorba ve
Afiyet olsun
Teşekkür ederim Hava makinesiyle ventolin verdiler, toparladı. Bir de ilaç dozlarını değiştirdiler. Şimdi çok daha iyi şükür.
Maşallah canım geçmiş olsun
Kizlar bugun adim yarisi sonucu paylasilmayacak miydi?
Hayır canım, perşembe cuma yok
Afiyet olsun canım
Amin canım , allah şifasını versin

Selam canlarim
Nasilsiniz
Nasil gidiyor
Kizlar bende yalan yok sali camide kahvaltida costum biliyosunuz
Aha dunde bugunde 1 gr kacamak yapmadim
Ama dun cok yurudum bugunde parka gittik orada ister istemea yurudum
Insallah odem olmaz
Size guzel bi manzarada birakicam buraya

Eklentiler

• IMG_20220303_144803.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 33
Manzaranın güzelliği

Ne güzel bir Belcikolata :))

Rica ederim canım burada hepimiz birbirimize desteğiz burası olmasa şimdiki kilomu göremezdim
Evet hepinizin harika bir enerjisi var maşallah sizin bu enerjiniz bana o kadar iyi geldi ki iki gündür kaçamaksız devam ediyorum inşallah bende sizin gibi hedefime ulaştığım günleri görebilirim

Bizde kim kimin kafasını şişiriyor belli değil :))
Kim
Evet hepinizin harika bir enerjisi var maşallah sizin bu enerjiniz bana o kadar iyi geldi ki iki gündür kaçamaksız devam ediyorum inşallah bende sizin gibi hedefime ulaştığım günleri görebilirim
Ulaşırsın canım, biz ne kilolardan geldik. Takıl bize zayıfla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…