İkizler kardeşliğiBendee
Değişik, benim göbek adım
Damat bey kayınvalidesini el üstünde tutuyor desene. Benim eşim de annemi yağlaya ballaya bir hal olur. Hatta bazen abartıp, sayın valideciğim kızınız hiç size çekmemiş diyorBen hazırlıyorum gittiğim zaman,birde çalışma durumuda var hazıra konuorlar hemen.
Ne istiyorsunuz diyorum siparişler geliyor,damat ise yemeğe götürür annem yoruldu der.
Erkek çok mutfağa girmeyecek,eşimde anlamaz mutfaktan arada gelir karıştırır gider
Benim ondan değilKış ayında da hep gaz ve şişlik yapıcı gıdalar var. En güzel tavuk ve haşlama et
Benim de eşim ve annem çok iyi anlaşır bazen beni dışlarlarİkizler kardeşliği
Değişik, benim göbek adım
Damat bey kayınvalidesini el üstünde tutuyor desene. Benim eşim de annemi yağlaya ballaya bir hal olur. Hatta bazen abartıp, sayın valideciğim kızınız hiç size çekmemiş diyor
Benim ondan değiladet yeni başladı canım
Canım orada olmak istedi yaDışarısıgibi.araba kârın altında.inip temizlenecek ama ben üşüyorum halim yok(ama ben bir anneyim)
İyi ki geldin aramızaÇok saol canım
Alerjik astim benimkiler de Allah hepsine şifa versinAlerjisi döküntü, kaşıntı şeklinde değil bronşit. O yüzden nefes darlığı yapıyor ömrümden ömür gidiyor. İlk çıktığında Delta varyantı çok yaygındı ve çocukları çok etkilediği söyleniyordu. Nefes nefese uykudan kalkınca, gözümün önüne geldi şimdi, anne diyemiyordu kesik kesik nefes alabiliyordu. Delta mı oldu yavrum diye gittim hastaneye, Allerjik bronşit çıktı. Rabbim dermansız dert vermesin.
Oyyy canım benim sende iyi ki varsınİyi ki geldin aramıza
Afiyet olsun canim iyiki yemişsin aç bırakma kendiniMenü
Sabah
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 kaşık çökelek peynir domates salatalık 1 ince dilim salam 1 dilim ekmek
Öğlen
3 4 kare bitter 1 türk kahvesi
Akşam 1 tabak pırasa 1 lokma ekmek 2 kaşık yoğurt
Keşke akşam yemeği yemeseydin hiç iştahim olmadigi halde ev halkıyla oturup yemiş oldum ama hiç yiyesim yokmuş sabaha daha eksik gelirdim
Amine Busra
@Zipzip-
Elhanım pro mu oldun senİçine peynir koy varsa kıtır light bisküvi ...
Geçmiş olsun canım, deterjanlar parfümler falan hep alerji yapıyor sanırım. Çok zor, inşallah atlatır biraz büyüyünce.Teşekkür ederim canım. Buhar makinemiz, çankırıdan aldığım kaya tuzu lambamız var. Kreşle beraber başladı. Başladığından bu yana ev temizleme ürünlerini bile kaldırdım, sıvı arap sabunuyla siliyorum heryeri. Çocuklar için olsada yumuşatıcıyı hayatımızdan çıkardım. Soğuk algınlığı gibi bir durum yaşıyor şu an, burnu tıkalıydı 2 gündür. Çok çabuk etkileniyor diğer hastalıklardan ve alerji ataklarını tetikliyor bu durum.
Çooook soğuk, çöp atıyım biraz da yürürüm dedim 1500 adımda dondumDışarısıgibi.araba kârın altında.inip temizlenecek ama ben üşüyorum halim yok(ama ben bir anneyim)
Afiyet olsunYedim gitti abla.sadece çorba ve
Maşallah canım geçmiş olsunTeşekkür ederimHava makinesiyle ventolin verdiler, toparladı. Bir de ilaç dozlarını değiştirdiler. Şimdi çok daha iyi şükür.
Hayır canım, perşembe cuma yokKizlar bugun adim yarisi sonucu paylasilmayacak miydi?
Afiyet olsun canımMenü
Sabah
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 kaşık çökelek peynir domates salatalık 1 ince dilim salam 1 dilim ekmek
Öğlen
3 4 kare bitter 1 türk kahvesi
Akşam 1 tabak pırasa 1 lokma ekmek 2 kaşık yoğurt
Keşke akşam yemeği yemeseydin hiç iştahim olmadigi halde ev halkıyla oturup yemiş oldum ama hiç yiyesim yokmuş sabaha daha eksik gelirdim
Amine Busra
@Zipzip-
Amin canım , allah şifasını versinAlerjisi döküntü, kaşıntı şeklinde değil bronşit. O yüzden nefes darlığı yapıyor ömrümden ömür gidiyor. İlk çıktığında Delta varyantı çok yaygındı ve çocukları çok etkilediği söyleniyordu. Nefes nefese uykudan kalkınca, gözümün önüne geldi şimdi, anne diyemiyordu kesik kesik nefes alabiliyordu. Delta mı oldu yavrum diye gittim hastaneye, Allerjik bronşit çıktı. Rabbim dermansız dert vermesin.
Manzaranın güzelliğiSelam canlarim
Nasilsiniz
Nasil gidiyor
Kizlar bende yalan yok sali camide kahvaltida costum biliyosunuz
Aha dunde bugunde 1 gr kacamak yapmadim
Ama dun cok yurudum bugunde parka gittik orada ister istemea yurudum
Insallah odem olmaz
Size guzel bi manzarada birakicam buraya
Rica ederim canım burada hepimiz birbirimize desteğiz burası olmasa şimdiki kilomu göremezdimOyyy canım benim sende iyi ki varsındesteklerin beni daha bir motive ediyor çok teşekkür ederim
Aynen , ohhh biraz da annemin kafasını şişirsinBenim de eşim ve annem çok iyi anlaşır bazen beni dışlarlar
Ne güzel bir Belcikolata :))Selam canlarim
Nasilsiniz
Nasil gidiyor
Kizlar bende yalan yok sali camide kahvaltida costum biliyosunuz
Aha dunde bugunde 1 gr kacamak yapmadim
Ama dun cok yurudum bugunde parka gittik orada ister istemea yurudum
Insallah odem olmaz
Size guzel bi manzarada birakicam buraya
Aynen , ohhh biraz da annemin kafasını şişirsin
Evet hepinizin harika bir enerjisi var maşallahRica ederim canım burada hepimiz birbirimize desteğiz burası olmasa şimdiki kilomu göremezdim
Ayyy çok sevindimEvet hepinizin harika bir enerjisi var maşallahsizin bu enerjiniz bana o kadar iyi geldi ki iki gündür kaçamaksız devam ediyorum inşallah bende sizin gibi hedefime ulaştığım günleri görebilirim
KimBizde kim kimin kafasını şişiriyor belli değil :))
Ulaşırsın canım, biz ne kilolardan geldik. Takıl bize zayıflaEvet hepinizin harika bir enerjisi var maşallahsizin bu enerjiniz bana o kadar iyi geldi ki iki gündür kaçamaksız devam ediyorum inşallah bende sizin gibi hedefime ulaştığım günleri görebilirim
Teşekkür ederim canım.Allah korusun canım sakin kalmaya çalış geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?