Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm

Sabah 10:00
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim izmir tulumu
6 adet zeytin
2 çay kaşığı tahin pekmez
1 kupa şekersiz çay

Ara 12:00 1 fincan Türk kahvesi

Ara 14:00 1 fincan zencefilli tarçınlı süt

Akşam 17:30 ızgara yapılmış 2 tavuk but
Salata
2 yemek kaşığı pilav
Maden suyu

3 litre su

@Zipzip- Cordelia

Teşekkür ederim canım. Buhar makinemiz, çankırıdan aldığım kaya tuzu lambamız var. Kreşle beraber başladı. Başladığından bu yana ev temizleme ürünlerini bile kaldırdım, sıvı arap sabunuyla siliyorum heryeri. Çocuklar için olsada yumuşatıcıyı hayatımızdan çıkardım. Soğuk algınlığı gibi bir durum yaşıyor şu an, burnu tıkalıydı 2 gündür. Çok çabuk etkileniyor diğer hastalıklardan ve alerji ataklarını tetikliyor bu durum.

Ne güzel menü

Sagol canim. Eksik olma

Menü
Sabah
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 kaşık çökelek peynir domates salatalık 1 ince dilim salam 1 dilim ekmek

Öğlen
3 4 kare bitter 1 türk kahvesi

Akşam 1 tabak pırasa 1 lokma ekmek 2 kaşık yoğurt

Keşke akşam yemeği yemeseydin hiç iştahim olmadigi halde ev halkıyla oturup yemiş oldum ama hiç yiyesim yokmuş sabaha daha eksik gelirdim
Amine Busra
Zipzip-

İnşallah çevirmez yüreğini ferah tut canım.
Alerjisi döküntü, kaşıntı şeklinde değil bronşit. O yüzden nefes darlığı yapıyor ömrümden ömür gidiyor. İlk çıktığında Delta varyantı çok yaygındı ve çocukları çok etkilediği söyleniyordu. Nefes nefese uykudan kalkınca, gözümün önüne geldi şimdi, anne diyemiyordu kesik kesik nefes alabiliyordu. Delta mı oldu yavrum diye gittim hastaneye, Allerjik bronşit çıktı. Rabbim dermansız dert vermesin.

Allah korusun canım sakin kalmaya çalış geçmiş olsun

Valla o iş öyle olmuyor çok çok aç kalınca vücut ödem de toplayabilir. İyi yapmışsın yemekle afiyet olsun böcüküm

Aminnn Allah acil şifalar versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…