Acılı her yemek benim de bebeğimDomatesli acı bulgur pilavı benim de en sevdiğim kaçamak. Tereyağlı olacak bir de yanında yufka ekmek
Umarım yarın afiyetle yersin yemeğini.
Ben çoktan yedim tatlım. Duyurma safhası kaldı. Kayıtlara geçecek birazdan inşallah.Hadi bakalım siz de yiyin afiyetle
İçine peynir koy varsa kıtır light bisküvi ...Evde sadece çorba var yemek yok akşama yalnızım.yaninaistemiyorum.ben ne yiyeyim şimdi
Teşekkür ederim canım. Buhar makinemiz, çankırıdan aldığım kaya tuzu lambamız var. Kreşle beraber başladı. Başladığından bu yana ev temizleme ürünlerini bile kaldırdım, sıvı arap sabunuyla siliyorum heryeri. Çocuklar için olsada yumuşatıcıyı hayatımızdan çıkardım. Soğuk algınlığı gibi bir durum yaşıyor şu an, burnu tıkalıydı 2 gündür. Çok çabuk etkileniyor diğer hastalıklardan ve alerji ataklarını tetikliyor bu durum.yani dayanabilecegin bir acliksa iyi, ben dayanamiyorumama eskiden 2 saat yemeknyemesem dayanamazdim, simsi aralikli oruca istim, zamanla zorlarsam ona da alisirim belki
ahh en bi sevdigim
tum kahvalricilar toplandik
cok gecmis olsun canim
insallah cevirmez, dikkat edersiniz, nelere alerjisi varsa ona gore evi duzenlersiniz. Ben de alerjigim cok, cok sukur ki astima cevirmedi. Esimde cok alerjik kucukken onu da surekli hastaneye tasirlarmis. Canim evde yoksa eger soguk buhar makineleri var, odasina ondan alip koyabilirsiniz, esime de bana da cok iyi geliyor. Alerjide burun ici falan hep kurudugu icin odayi nemlendirmek gece uyurken burun ici ve akcigeride nemlendirip nefes almani rahatlatiyor. ozellikle kisin ev kaloriferlide olsa sobalida olsa hava isindigi icin evin nemi azaliyor.
Ne güzel menüMenüm
Sabah 10:00
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim izmir tulumu
6 adet zeytin
2 çay kaşığı tahin pekmez
1 kupa şekersiz çay
Ara 12:00 1 fincan Türk kahvesi
Ara 14:00 1 fincan zencefilli tarçınlı süt
Akşam 17:30 ızgara yapılmış 2 tavuk but
Salata
2 yemek kaşığı pilav
Maden suyu
3 litre su
@Zipzip- Cordelia
Yedim gitti abla.sadece çorba veİçine peynir koy varsa kıtır light bisküvi ...
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
Tamam canımÇünkü ben artık zayıf oldum
Şaka bi yana artık yürüyüş ve sporda varım daha zayıflamak iyi görünmeyecek
Sagol canim. Eksik olmaRica ederiz tatlım lafı bile olmaz. Her zaman dua ederiz senin için. Kendini toparlaman lazım. Yavrunun sana ihtiyacı var iyi ki yanındasın. Psikolojin çok bozulursa o çocuk manen hiç fayda görmez. Sen bedenen ve ruhen çok güçlü olmak zorundasın limonlum. Tabi ki geçecek tedavisi olmayan bir hastalık değil. Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Teşekkür ederimCanım geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah durumu daha iyidir.
Alerjisi döküntü, kaşıntı şeklinde değil bronşit. O yüzden nefes darlığı yapıyor ömrümden ömür gidiyor. İlk çıktığında Delta varyantı çok yaygındı ve çocukları çok etkilediği söyleniyordu. Nefes nefese uykudan kalkınca, gözümün önüne geldi şimdi, anne diyemiyordu kesik kesik nefes alabiliyordu. Delta mı oldu yavrum diye gittim hastaneye, Allerjik bronşit çıktı. Rabbim dermansız dert vermesin.İnşallah çevirmez yüreğini ferah tut canım.
Allah korusun canım sakin kalmaya çalış geçmiş olsunAlerjisi döküntü, kaşıntı şeklinde değil bronşit. O yüzden nefes darlığı yapıyor ömrümden ömür gidiyor. İlk çıktığında Delta varyantı çok yaygındı ve çocukları çok etkilediği söyleniyordu. Nefes nefese uykudan kalkınca, gözümün önüne geldi şimdi, anne diyemiyordu kesik kesik nefes alabiliyordu. Delta mı oldu yavrum diye gittim hastaneye, Allerjik bronşit çıktı. Rabbim dermansız dert vermesin.
Eksik bildirim olabilir canımKizlar bugun adim yarisi sonucu paylasilmayacak miydi?
Valla o iş öyle olmuyor çok çok aç kalınca vücut ödem de toplayabilir. İyi yapmışsın yemekle afiyet olsun böcükümMenü
Sabah
1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 kaşık çökelek peynir domates salatalık 1 ince dilim salam 1 dilim ekmek
Öğlen
3 4 kare bitter 1 türk kahvesi
Akşam 1 tabak pırasa 1 lokma ekmek 2 kaşık yoğurt
Keşke akşam yemeği yemeseydin hiç iştahim olmadigi halde ev halkıyla oturup yemiş oldum ama hiç yiyesim yokmuş sabaha daha eksik gelirdim
Amine Busra
Zipzip-
Aminnn Allah acil şifalar versin inşallah canımAlerjisi döküntü, kaşıntı şeklinde değil bronşit. O yüzden nefes darlığı yapıyor ömrümden ömür gidiyor. İlk çıktığında Delta varyantı çok yaygındı ve çocukları çok etkilediği söyleniyordu. Nefes nefese uykudan kalkınca, gözümün önüne geldi şimdi, anne diyemiyordu kesik kesik nefes alabiliyordu. Delta mı oldu yavrum diye gittim hastaneye, Allerjik bronşit çıktı. Rabbim dermansız dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?