Gule gule kullan canimAldım aldım sonunda incik cincik ettim koca yeri süpürdüm sayılıradamları bezdirdim çocuklara snıtzel yapıcam tavukları süte koymuştum çok canım istedi yaaa yarın bende yiyim
Teşekkür ederim zipzipimGule gule kullan canim
Büyük dilim pizza diye okudumMenü
Sabah 12.00
İki dilim çavdar ekmeği arasına sandviç
2 hindi füme 3 çeri domates süzme peynir marul maydanoz ile
Bitterli yulaf bar
Akşam 16.30
Büyük bir tabak sucuklu menemen
2 wasa 1 büyük dilim süzme peynir
Su yatana kadar 2 litreyi geçer
Zipzip- @Cordelia @s i d e l y a @limonlutarcinlikek
Hastaneden eve şimdi girdik. Kusura bakmayın geciktirdiysem sizlerikızımda nefes darlığı yaşadık bugün. Hava verdiler, film falan çektiler. Çok şükür havadan sonra iyi oldu biraz.
Çok çok geçmiş olsun canımHastaneden eve şimdi girdik. Kusura bakmayın geciktirdiysem sizlerikızımda nefes darlığı yaşadık bugün. Hava verdiler, film falan çektiler. Çok şükür havadan sonra iyi oldu biraz.
Büyük dilim pizza diye okudumAfiyet olsunnn
İçini ferah tut canım.kucucukler ama inan ki güçlüler.rabbim bütün evlatlarımızı korusun inşallahTeşekkür ederim. Küçük yaşta tedavi başlandığı için geçer diyorlar ama en büyük korkum astıma çevirmesi. Allah esirgesin
Kolay gelsin canım eline sağlıkGittim geldim ne çok konuştunuz böylesüpürgem bozulmuştu bütün hepsini denedim herhalde yoruldum kızı aldım geldim yemek hazırlıcam daha
İyi günler de kullan canımAldım aldım sonunda incik cincik ettim koca yeri süpürdüm sayılıradamları bezdirdim çocuklara snıtzel yapıcam tavukları süte koymuştum çok canım istedi yaaa yarın bende yiyim
Snitzel cok severm yanında bulgurlaİşte bunlar Perşembe açlığı
yani dayanabilecegin bir acliksa iyi, ben dayanamiyorumAcıkıyorum canım tabi kiii ama dayanmaya çalışıyorum. Bir de daha geç yersem midemde şişkinlik yapıyor. Teşekkür ederim canım
ahh en bi sevdigimZaten bence en güzeli kahvaltı. Menulerimden belli oluyordur
tum kahvalricilar toplandikAynen üç öğünde kahvaltı yaparım.yanina da çay ohh.hamd olsun
cok gecmis olsun canimCanım çok özür dilerim. Bugün hastanedeydik bütün gün, kızımın alerji atağı başladı, nefes darlığından sıkıntı yaşadık.
Eki Görüntüle 3018517
insallah cevirmez, dikkat edersiniz, nelere alerjisi varsa ona gore evi duzenlersiniz. Ben de alerjigim cok, cok sukur ki astima cevirmedi. Esimde cok alerjik kucukken onu da surekli hastaneye tasirlarmis. Canim evde yoksa eger soguk buhar makineleri var, odasina ondan alip koyabilirsiniz, esime de bana da cok iyi geliyor. Alerjide burun ici falan hep kurudugu icin odayi nemlendirmek gece uyurken burun ici ve akcigeride nemlendirip nefes almani rahatlatiyor. ozellikle kisin ev kaloriferlide olsa sobalida olsa hava isindigi icin evin nemi azaliyor.Teşekkür ederim. Küçük yaşta tedavi başlandığı için geçer diyorlar ama en büyük korkum astıma çevirmesi. Allah esirgesin
Rica ederiz tatlım lafı bile olmaz. Her zaman dua ederiz senin için. Kendini toparlaman lazım. Yavrunun sana ihtiyacı var iyi ki yanındasın. Psikolojin çok bozulursa o çocuk manen hiç fayda görmez. Sen bedenen ve ruhen çok güçlü olmak zorundasın limonlum. Tabi ki geçecek tedavisi olmayan bir hastalık değil. Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Doktorun soyledikleriyle şok oldum gerceklerle yuzlestim. Hepinizden ayri ayri Allah razi olsun. Bugun cok sukir daha iyiyim. Yavrumun djn gece yine agrisi oldu. Insallah gecer derdi veren Allahim insallah devasini da verir ve gecirir bu ataklari.
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 12.00
İki dilim çavdar ekmeği arasına sandviç
2 hindi füme 3 çeri domates süzme peynir marul maydanoz ile
Bitterli yulaf bar
Akşam 16.30
Büyük bir tabak sucuklu menemen
2 wasa 1 büyük dilim süzme peynir
Su yatana kadar 2 litreyi geçer
Zipzip- @Cordelia @s i d e l y a @limonlutarcinlikek
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahHastaneden eve şimdi girdik. Kusura bakmayın geciktirdiysem sizlerikızımda nefes darlığı yaşadık bugün. Hava verdiler, film falan çektiler. Çok şükür havadan sonra iyi oldu biraz.
Süpürgeni güle güle kullan canımAldım aldım sonunda incik cincik ettim koca yeri süpürdüm sayılıradamları bezdirdim çocuklara snıtzel yapıcam tavukları süte koymuştum çok canım istedi yaaa yarın bende yiyim
İnşallah canım şimdiden afiyet olsunSnitzel cok severm yanında bulgurla
yarın yicem bulgur beni şişiriyor yarın cumaşuan mis gibi koktu umarım yarın mutlu olurum
Canım geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah durumu daha iyidir.Canım çok özür dilerim. Bugün hastanedeydik bütün gün, kızımın alerji atağı başladı, nefes darlığından sıkıntı yaşadık.
Eki Görüntüle 3018517
İnşallah çevirmez yüreğini ferah tut canım.Teşekkür ederim. Küçük yaşta tedavi başlandığı için geçer diyorlar ama en büyük korkum astıma çevirmesi. Allah esirgesin
Hadi bakalım siz de yiyin afiyetleAfiyet olsun canımgünü güzel kapattın. Sıra bizde
Domatesli acı bulgur pilavı benim de en sevdiğim kaçamak. Tereyağlı olacak bir de yanında yufka ekmekSnitzel cok severm yanında bulgurla
yarın yicem bulgur beni şişiriyor yarın cumaşuan mis gibi koktu umarım yarın mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?