Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Acıkıyorum canım tabi kiii ama dayanmaya çalışıyorum. Bir de daha geç yersem midemde şişkinlik yapıyor. Teşekkür ederim canım
yani dayanabilecegin bir acliksa iyi, ben dayanamiyorum ama eskiden 2 saat yemeknyemesem dayanamazdim, simsi aralikli oruca istim, zamanla zorlarsam ona da alisirim belki
Zaten bence en güzeli kahvaltı. Menulerimden belli oluyordur
ahh en bi sevdigim
Aynen üç öğünde kahvaltı yaparım.yanina da çay ohh.hamd olsun
tum kahvalricilar toplandik
Canım çok özür dilerim. Bugün hastanedeydik bütün gün, kızımın alerji atağı başladı, nefes darlığından sıkıntı yaşadık.
Eki Görüntüle 3018517
cok gecmis olsun canim
Teşekkür ederim. Küçük yaşta tedavi başlandığı için geçer diyorlar ama en büyük korkum astıma çevirmesi. Allah esirgesin
insallah cevirmez, dikkat edersiniz, nelere alerjisi varsa ona gore evi duzenlersiniz. Ben de alerjigim cok, cok sukur ki astima cevirmedi. Esimde cok alerjik kucukken onu da surekli hastaneye tasirlarmis. Canim evde yoksa eger soguk buhar makineleri var, odasina ondan alip koyabilirsiniz, esime de bana da cok iyi geliyor. Alerjide burun ici falan hep kurudugu icin odayi nemlendirmek gece uyurken burun ici ve akcigeride nemlendirip nefes almani rahatlatiyor. ozellikle kisin ev kaloriferlide olsa sobalida olsa hava isindigi icin evin nemi azaliyor.

Rica ederiz tatlım lafı bile olmaz. Her zaman dua ederiz senin için. Kendini toparlaman lazım. Yavrunun sana ihtiyacı var iyi ki yanındasın. Psikolojin çok bozulursa o çocuk manen hiç fayda görmez. Sen bedenen ve ruhen çok güçlü olmak zorundasın limonlum. Tabi ki geçecek tedavisi olmayan bir hastalık değil. Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Hastaneden eve şimdi girdik. Kusura bakmayın geciktirdiysem sizleri kızımda nefes darlığı yaşadık bugün. Hava verdiler, film falan çektiler. Çok şükür havadan sonra iyi oldu biraz.
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
Aldım aldım sonunda incik cincik ettim koca yeri süpürdüm sayılır adamları bezdirdim çocuklara snıtzel yapıcam tavukları süte koymuştum çok canım istedi yaaa yarın bende yiyim
Süpürgeni güle güle kullan canım

Snitzel cok severm yanında bulgurla
yarın yicem bulgur beni şişiriyor yarın cuma şuan mis gibi koktu umarım yarın mutlu olurum
Domatesli acı bulgur pilavı benim de en sevdiğim kaçamak. Tereyağlı olacak bir de yanında yufka ekmek
Umarım yarın afiyetle yersin yemeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…