Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet canım ben Antepliyim sen nerelisin?

Bugun ki menüm
Sahah
1 Haslanmis yumurta
Bir kibrit kutusu b. Peynir
Biraz domates ve salatalık
4 dilim ekmek

Ara 1 elme
1 portakal
Aksam
6 y. Kaşığı pirinç pilavi
1 kase y. Fasulye
Ayran
Ekmek yokkkkkk
@zipzip, @Busra 17
Akşam yokmuş. Bı an dedim ne oliy. Afiyet olsun.

afiyet olsun
afiyet olsun, kabak corbasi hangi kabaktan? su kabagindan mi? yesil kabak mi? tarifi var mi?
Bugun ki menüm
Sahah
1 Haslanmis yumurta
Bir kibrit kutusu b. Peynir
Biraz domates ve salatalık
4 dilim ekmek

Ara 1 elme
1 portakal
Aksam
6 y. Kaşığı pirinç pilavi
1 kase y. Fasulye
Ayran
Ekmek yokkkkkk
@zipzip, @Busra 17
afiyet olsun
yani yin eo yapsin sen ye o ayri ama yani seni kirmadan da o yemek yapar sen yine yiyebilirdin. Ay neyse Allah agzinizin yadini bozmasin aman kv yapsin sen ye madem :)

Şans mı hergun etiket yaptım.

AMiN canım hiç birimize..
Annem 44 yaşına kadar 38 beden bir kadındı. 44 yaşındayken babamı kaybettik, annem çok güçlü bir kadın olmasına rağmen yine de bir süre ilaç kullandı. O ilaçlar annemi bir anda inanılmaz şişirdi... Üzerinden 20 kusur sene geçti, hala gayet normal yemesine rağmen o kiloyu veremedi tabi mutlaka genetik yatkınlık da vardır.
Benim bütün ailem kilolu, annem bel ve diz rahatsızlığı çekiyor kilo yüzünden. Ben görüntünün yani sıra o sıkıntıları çekmemek için kilo vermek istedim. Sağlığımız çok önemli

Başın sağolsun canım.gercekten o ilaçların kilosu da hiç bir şeye benzemiyor.ama bazılarını hiç etkilemiyor.yillar önce bana verdirmisti.bu sefer ki aldırdı.bende anlamadım.ama olsun geçti gitti

Ara da gelip bakıyordum en son Zipzip- ile sen yakaladın.ben mi yanlış hatırlıyorum
Ben de bakıp duruyordum yazmaya çekiniyordum yeni üye alımı yok diye. Sonra kim hatırlamıyorum bir gün biri ziyaretçilere laf attı ben de daldım zıpzıpım da yeni üye alımı artık alıyoruz katılabilirsin demişti sonra hoooop girdim aranıza

Ben ilaç içmedim de moralim bozuktu kendimi yemeğe verdimgece özellikle bile bile yaptım şimdi cezasını çekiyorum.

Senin adına çok sevindimNe güzel yeniden kendini bulmussun insallah her sey senin için daha güzel olur
Amaaaan midem kötü hala bana koku gelmese daha hayırlı olur
Yanıyor mu? Yaniyorsa rennie iyi gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…