Evet canım ben Antepliyim sen nerelisin?Neyse en iyisi yarin soyle kaptanim
Bendende kaptan falan olmaz valla
Ay benim kiz geldi aklima
Su kilolari verimde oturup aburcuburun alasini yicem
Ay bende kalp
Kiz senin kalp demedigin sey yokki benim gibi
Ben biliyorum
Biz antepe yakin sayiliriz
Sen anteplimisin abla yoksam yok
A benimkide suprizdi
Ben teste bile inanmadim
Jinekologda kadin bi bak orda biseler varmi diyorum
Hayirli olsun tatlim
A nasil gordun dicektim anlatmisin gordum cnm
Suan demledim ama icemiyorum ya sevmedim ben
Şaşkınlıktan sabahki ekmekleri görmemişim. Oh rahatladım şimdiAkşam yokmuş. Bı an dedim ne oliy. Afiyet olsun.
AMiN canım hiç birimize..Önce sağlık. Allah bir daha kötü gün yaşatmasın
afiyet olsun03 Mart 2022
öğlen 12.30
biberli omlet
peynir+ 5 zeytin
1 er tk muammara, katı pekmez
domates salatalık
2 dilim karabuğday ekmeği
ara 13.45
1,5 ceviz
1 hurma+ 1 incir
akşam 19.15
et sote
3 yk pilav
yeşil salata ve jalepino biber turşusu
ara 20.30
biraz antep fıstığı
şimdi yeşil çay
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia @Busra 17
yatana kadar 11.000 adım
afiyet olsun, kabak corbasi hangi kabaktan? su kabagindan mi? yesil kabak mi? tarifi var mi?3 mart
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
6 badem
1 tb ekmeği
Ara
2 yk yogurt
Yaban mersini
Ara
6 badem
Kahve
1 hurma
Aksam
Kabak corbasi
Salata
Ara
3 kayisi
Su 2,5 l
Cordelia Zipzip- @Busra 17 @DeryaOnDiet
Acim yaa
Normalde yarin regl olmam gerek ama simdilik bise yok
Odem varsa yurumektenmi reglden mi sali kahvaltisindanmi bilemem
afiyet olsun
yani yin eo yapsin sen ye o ayri ama yani seni kirmadan da o yemek yapar sen yine yiyebilirdin. Ay neyse Allah agzinizin yadini bozmasin aman kv yapsin sen ye madem :)Anladim canim geven hafta hemen aciklamdi ya kacirdim sandim
Aynen oyle bide beni dusun
Sagolasin. Amin
Ayy onceden uzuluyordum simdi ohh diyorum. Her gun yemek yapmaktan kurtuluyorum diyorum kayinvalidem yapiyor ben yiyor. Hic aşık atamam. Onceden cevap veremedigime uzulurdum simdi takmiyorum bile ne halleri varsa gorsunler
Şans mı hergun etiket yaptım.Stres sıkıntı üzüntü vs.hayatimizi bazen çok kötü alt üst ediyor canım.ben yıllar önce psikolojik ilaçlara başladım iyileştim bıraktım.bundan iki sene önce tekrardan başladım kilom aldı başını gitti ama umurumda değildi.inan ki üç öğün yemek yer gibi ataklarım geliyordu.aglama krizlerini öfkeleri söylemiyorum bile.sukur atlattım.sonra kilo vermek istediğimi ve hayatın önemli olduğunu anladım.sonra da şans eseri bura da buldum kendimi.evet hepimizin bir vücut hayali ve kilosu var.ama önce hem bedenen hem ruhen şifaya ihtiyacımız var
Dedim ya canım aldım elimeNiye dimeedin.
Geçmiş olsun canım. Usuttu müÇocuğu yüzme kursuna yazdırdım. Pandemi yüzünden erteleyip duruyorduk ilk defa gidecek cumartesi çok heyecanlı. Bütün malzemeleri aldık ettik şimdi hasta oldu iyi mi
Görmedim.Dedim ya canım aldım elimetlc bakıyorum dedim
Ara da gelip bakıyordum en sonŞans mı hergun etiket yaptım.
Annem 44 yaşına kadar 38 beden bir kadındı. 44 yaşındayken babamı kaybettik, annem çok güçlü bir kadın olmasına rağmen yine de bir süre ilaç kullandı. O ilaçlar annemi bir anda inanılmaz şişirdi... Üzerinden 20 kusur sene geçti, hala gayet normal yemesine rağmen o kiloyu veremedi tabi mutlaka genetik yatkınlık da vardır.AMiN canım hiç birimize..
ay persembe diye mi bu kadar az, umarim bol eksi gelir yarin, afiyet olsun3mart menum
10.00
Peynir, 6 7 zeytin, 1 tk pekmez, biraz tereyagi, 3 4 sucuk, 3 dilim ekmek
15.00
1 avuc leblebi, kuru siyah uzum
Yatana kadar 2 l su
Zipzip- @ugurbocuuu @s i d e l y a fesang
Sanırım canım havalar fena. Teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun canım. Usuttu mü
Doğru.
Başın sağolsun canım.gercekten o ilaçların kilosu da hiç bir şeye benzemiyor.ama bazılarını hiç etkilemiyor.yillar önce bana verdirmisti.bu sefer ki aldırdı.bende anlamadım.ama olsun geçti gittiAnnem 44 yaşına kadar 38 beden bir kadındı. 44 yaşındayken babamı kaybettik, annem çok güçlü bir kadın olmasına rağmen yine de bir süre ilaç kullandı. O ilaçlar annemi bir anda inanılmaz şişirdi... Üzerinden 20 kusur sene geçti, hala gayet normal yemesine rağmen o kiloyu veremedi tabi mutlaka genetik yatkınlık da vardır.
Benim bütün ailem kilolu, annem bel ve diz rahatsızlığı çekiyor kilo yüzünden. Ben görüntünün yani sıra o sıkıntıları çekmemek için kilo vermek istedim. Sağlığımız çok önemli
Ben de bakıp duruyordum yazmaya çekiniyordum yeni üye alımı yok diye. Sonra kim hatırlamıyorum bir gün biri ziyaretçilere laf attı ben de daldım
Allah bir daha hiiiic yaşatmasın ablasının gülüBaşın sağolsun canım.gercekten o ilaçların kilosu da hiç bir şeye benzemiyor.ama bazılarını hiç etkilemiyor.yillar önce bana verdirmisti.bu sefer ki aldırdı.bende anlamadım.ama olsun geçti gitti
Ben ilaç içmedim de moralim bozuktu kendimi yemeğe verdimStres sıkıntı üzüntü vs.hayatimizi bazen çok kötü alt üst ediyor canım.ben yıllar önce psikolojik ilaçlara başladım iyileştim bıraktım.bundan iki sene önce tekrardan başladım kilom aldı başını gitti ama umurumda değildi.inan ki üç öğün yemek yer gibi ataklarım geliyordu.aglama krizlerini öfkeleri söylemiyorum bile.sukur atlattım.sonra kilo vermek istediğimi ve hayatın önemli olduğunu anladım.sonra da şans eseri bura da buldum kendimi.evet hepimizin bir vücut hayali ve kilosu var.ama önce hem bedenen hem ruhen şifaya ihtiyacımız var
Yanıyor mu? Yaniyorsa rennie iyi gelirdiAmaaaan midem kötü hala bana koku gelmese daha hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?