Allah rahmet eylesin.Annem 44 yaşına kadar 38 beden bir kadındı. 44 yaşındayken babamı kaybettik, annem çok güçlü bir kadın olmasına rağmen yine de bir süre ilaç kullandı. O ilaçlar annemi bir anda inanılmaz şişirdi... Üzerinden 20 kusur sene geçti, hala gayet normal yemesine rağmen o kiloyu veremedi tabi mutlaka genetik yatkınlık da vardır.
Benim bütün ailem kilolu, annem bel ve diz rahatsızlığı çekiyor kilo yüzünden. Ben görüntünün yani sıra o sıkıntıları çekmemek için kilo vermek istedim. Sağlığımız çok önemli
Önce yanıyordu şimdi bulanıyor. Bi zıbarıp yatsam rahat edicem de kaşınıyorumBen ilaç içmedim de moralim bozuktu kendimi yemeğe verdimgece özellikle bile bile yaptım şimdi cezasını çekiyorum.
Senin adına çok sevindimNe güzel yeniden kendini bulmussun insallah her sey senin için daha güzel olur
Yanıyor mu? Yaniyorsa rennie iyi gelirdi
İyi bari doğru hatirlamisim.Doğru.
Amin cordişyamAllah rahmet eylesin.
Ben de açtım Acımasız Kış Yılbaşı var şu an. Ağır Yaşamlar mi acaba dedimDedim ya canım aldım elimetlc bakıyorum dedim
Ajanmislar bak hemen attılar bizi buraya.cikisimiz da yokBen de bakıp duruyordum yazmaya çekiniyordum yeni üye alımı yok diye. Sonra kim hatırlamıyorum bir gün biri ziyaretçilere laf attı ben de daldımzıpzıpım da yeni üye alımı artık alıyoruz katılabilirsin demişti sonra hoooop girdim aranıza
Onun da bir hikayesi var. Yeni üye konusunun. Bir gün anlatırım.Ben de bakıp duruyordum yazmaya çekiniyordum yeni üye alımı yok diye. Sonra kim hatırlamıyorum bir gün biri ziyaretçilere laf attı ben de daldımzıpzıpım da yeni üye alımı artık alıyoruz katılabilirsin demişti sonra hoooop girdim aranıza
Mikrop çok fazla canim. Çabuk bulaşıyor. Allah şifa versin bir an önce.Sanırım canım havalar fena. Teşekkür ederim bitanem
Allah razı olsun canımBen ilaç içmedim de moralim bozuktu kendimi yemeğe verdimgece özellikle bile bile yaptım şimdi cezasını çekiyorum.
Senin adına çok sevindimNe güzel yeniden kendini bulmussun insallah her sey senin için daha güzel olur
Yanıyor mu? Yaniyorsa rennie iyi gelirdi
Ayyy uzun yıllar kalalım ne güzelAjanmislar bak hemen attılar bizi buraya.cikisimiz da yok
Heh çok iyi. Kız ben meraklıyım nasıl uyucam şimdiOnun da bir hikayesi var. Yeni üye konusunun. Bir gün anlatırım.
Abla YouTube dan bakiyorumBen de açtım Acımasız Kış Yılbaşı var şu an. Ağır Yaşamlar mi acaba dedim
Amin Elhanım. İnşallah yarın iyi olurMikrop çok fazla canim. Çabuk bulaşıyor. Allah şifa versin bir an önce.
Allah yardımcınız olsun sağlıkla büyüsün kolay bir hamilelik olsun inşallahAllah razı olsun. Çok teşekkür ederim
İnşallah hepimiz deriz.nasil güzel zayifladik ne adımlar attık.nasil gitlik varmış gibi cuma gününü bekledik nasillll yerlere yatıp sallanan yerlerimizde baktık.saglikla sıhhatle deriz inşallah şu mübarek gecede AMİNNNNAyyy uzun yıllar kalalım ne güzel
Seve seve tatlım...Tamam abla kaydettim. Yine yapacagim zaman senden yardim istesem
Aminnnnnnnİnşallah hepimiz deriz.nasil güzel zayifladik ne adımlar attık.nasil gitlik varmış gibi cuma gününü bekledik nasillll yerlere yatıp sallanan yerlerimizde baktık.saglikla sıhhatle deriz inşallah şu mübarek gecede AMİNNNN
Hatipoğlu gibi oldumAminnnnnnn
Oyacik geçmiş olsun canım. Allah şifa versin bebeğine. Ne ameliyati olacak ?Sagol cnm benim ikizlerden birinin operasyonu vardı cnm onunla uğraşıyorum Dr tayini çıktı şansımıza ameliyatı da yapamadi başka hastaneden randevu aldık haftaya bakalım ne olacak cnm böyle oluncada yarismalarada giremiyorum
İyi yapıyorsun ablasının gülüHatipoğlu gibi oldumama dua etmek özellikle de topluca etmek beni rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?