Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun.
Afiyet olsun kaptanım.
Afiyet olsun.
İyi geceler kızlar . Ben de yatayım artık
İyi geceler ŞirinRa.
Ne olur söyle yaa valla çok üzülüyorum gitmedi diye
Okiş.

Sonuclar aciklanmadi canim
Cordelia musait oldugunda aciklar
Hafta sonu
Hafta içi olmak uzere iki avantaj var
Anladim canim geven hafta hemen aciklamdi ya kacirdim sandim
yuh artık böyle dan dan konuşan insanlara sinir oluyorum

canım çok geçmiş olsun. küçücük çocuklar ne hastalıklarla uğraşıyor. çok üzüldüm. Rabbim şifa versin
Aynen oyle bide beni dusun
Sagolasin. Amin
Ayy b.k yesin demek geldi icimden ayip yaa, oyle sey denir mi. Sen o kadar emek etmissim. Boyle diyen gecsin kendi yemek yapsin
Ayy onceden uzuluyordum simdi ohh diyorum. Her gun yemek yapmaktan kurtuluyorum diyorum kayinvalidem yapiyor ben yiyor. Hic aşık atamam. Onceden cevap veremedigime uzulurdum simdi takmiyorum bile ne halleri varsa gorsunler

Gecen hafta 84.8 dim buralara nasıl geldim inanamıyorum stresli bir olay sonrası oldu Kasım ve sonrası hızla kg aldım
Neyse eski halime hatta daha altına dönerim insallah
Stres sıkıntı üzüntü vs.hayatimizi bazen çok kötü alt üst ediyor canım.ben yıllar önce psikolojik ilaçlara başladım iyileştim bıraktım.bundan iki sene önce tekrardan başladım kilom aldı başını gitti ama umurumda değildi.inan ki üç öğün yemek yer gibi ataklarım geliyordu.aglama krizlerini öfkeleri söylemiyorum bile.sukur atlattım.sonra kilo vermek istediğimi ve hayatın önemli olduğunu anladım.sonra da şans eseri bura da buldum kendimi.evet hepimizin bir vücut hayali ve kilosu var.ama önce hem bedenen hem ruhen şifaya ihtiyacımız var

Şimdi yapıyorum canım. Yarın 10-11 arasi açıklarım.

Önce sağlık. Allah bir daha kötü gün yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…