Sağol canım.aslinda eşimin doğum günü Eylül de ama ailesi nüfusa Mart diye yazdırmışSagol cnm sizinde
Eskişehir'de daha iyi doyuyormuşuz amaDoğdugumuz değil doydugumuz yer canım
Eee alın yazısı ne diyebiliriz kiEskişehir'de daha iyi doyuyormuşuz ama
Afiyet olsun.Kizlar gecmise dustum, baktim olmayacak once menumh yazayim dedim :)
3 mart 2022
Detoks gunu 2
10.00 1 kahve
12.00 1 ada cayi
13.00 1 kase yogurda 1 elma dograyio uzerine tarcin serptim yaninda 10 badem
1 roybos cay
16.00 1 kahve icerisinde 1 tk hindistan cevizi yagi 10 badem
18.40 1 buyuk kase salata yagsiz tuzsuz, 1 buyuk kase yayla corbasi icerisinde minik kofteler ve nohutlu
20.30 da 1 kiraz sapi cayi ve 3 ceviz yiyecegim sonra gunu kapaticam
Su 3,5 lt
Spor 42 dk yuruyus @Lavinia_98 adim sayimi yatarken ayrica paylasicamCordelia
Afiyet olsun kaptanım.Menülerimi ekleyeyim.
Çarşamba menüsü
11:00
2 dilim tb ekmeği, 1 Haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 2 yk ton balıklı salata, 1 çk bal, 1 çk kaymak
16:00
Yarım portakal, 1 Mandalina, 6 Siirt fıstığı
18:30
2 Kepçe domates çorbası, fırın balık
2,5 lt su
Eki Görüntüle 3018667
Perşembe menüsü
11:00
2 dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, 2 yk sucuklu yumurta, 2 yk kuru biber kavurma, 2 yk yoğurt, 2 zeytin
17:30
1 Tabak kıymalı kabak, 1 dilim tb ekmeği, 1 yk ton balığı, yarım mandalina
2,5 lt su
Z zipzip -Cordelia Amine Busra @yildiz4kc
Afiyet olsun.3 mart
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
6 badem
1 tb ekmeği
Ara
2 yk yogurt
Yaban mersini
Ara
6 badem
Kahve
1 hurma
Aksam
Kabak corbasi
Salata
Ara
3 kayisi
Su 2,5 l
Cordelia Zipzip- Amine Busra @DeryaOnDiet
Acim yaa
Normalde yarin regl olmam gerek ama simdilik bise yok
Odem varsa yurumektenmi reglden mi sali kahvaltisindanmi bilemem
İyi geceler ŞirinRa.İyi geceler kızlar . Ben de yatayım artık
Okiş.Ne olur söyle yaa valla çok üzülüyorum gitmedi diye
Neden acabaŞarjım bitmek üzere biraz takayım sonra gelirim
Gecen hafta 84.8 dimSen kaç kiloydum canım
Bunu okurken sıcak simit kokusu duydumŞarjım bitmek üzere biraz takayım sonra gelirim
Anladim canim geven hafta hemen aciklamdi ya kacirdim sandimSonuclar aciklanmadi canim
Cordelia musait oldugunda aciklar
Hafta sonu
Hafta içi olmak uzere iki avantaj var
Aynen oyle bide beni dusunyuh artıkböyle dan dan konuşan insanlara sinir oluyorum
canım çok geçmiş olsun. küçücük çocuklar ne hastalıklarla uğraşıyor. çok üzüldüm. Rabbim şifa versin
Ayy onceden uzuluyordum simdi ohh diyorum. Her gun yemek yapmaktan kurtuluyorum diyorum kayinvalidem yapiyor ben yiyor. Hic aşık atamam. Onceden cevap veremedigime uzulurdum simdi takmiyorum bile ne halleri varsa gorsunlerAyy b.k yesin demek geldi icimden ayip yaa, oyle sey denir mi. Sen o kadar emek etmissim. Boyle diyen gecsin kendi yemek yapsin
Neeeeeyyyy ekmek yok muBugun ki menüm
Sahah
1 Haslanmis yumurta
Bir kibrit kutusu b. Peynir
Biraz domates ve salatalık
4 dilim ekmek
Ara 1 elme
1 portakal
Aksam
6 y. Kaşığı pirinç pilavi
1 kase y. Fasulye
Ayran
Ekmek yokkkkkk
Z zipzip ,Amine Busra
Afiyet olsun kekim3mart menum
10.00
Peynir, 6 7 zeytin, 1 tk pekmez, biraz tereyagi, 3 4 sucuk, 3 dilim ekmek
15.00
1 avuc leblebi, kuru siyah uzum
Yatana kadar 2 l su
Zipzip- ugurbocuuu sidelya fesang
Stres sıkıntı üzüntü vs.hayatimizi bazen çok kötü alt üst ediyor canım.ben yıllar önce psikolojik ilaçlara başladım iyileştim bıraktım.bundan iki sene önce tekrardan başladım kilom aldı başını gitti ama umurumda değildi.inan ki üç öğün yemek yer gibi ataklarım geliyordu.aglama krizlerini öfkeleri söylemiyorum bile.sukur atlattım.sonra kilo vermek istediğimi ve hayatın önemli olduğunu anladım.sonra da şans eseri bura da buldum kendimi.evet hepimizin bir vücut hayali ve kilosu var.ama önce hem bedenen hem ruhen şifaya ihtiyacımız varGecen hafta 84.8 dimburalara nasıl geldim inanamıyorum stresli bir olay sonrası oldu Kasım ve sonrası hızla kg aldım
Neyse eski halime hatta daha altına dönerim insallah
Amaaaan midem kötü hala bana koku gelmese daha hayırlı olurBunu okurken sıcak simit kokusu duydum
Şimdi yapıyorum canım. Yarın 10-11 arasi açıklarım.Anladim canim geven hafta hemen aciklamdi ya kacirdim sandim
Aynen oyle bide beni dusun
Sagolasin. Amin
Ayy onceden uzuluyordum simdi ohh diyorum. Her gun yemek yapmaktan kurtuluyorum diyorum kayinvalidem yapiyor ben yiyor. Hic aşık atamam. Onceden cevap veremedigime uzulurdum simdi takmiyorum bile ne halleri varsa gorsunler
Önce sağlık. Allah bir daha kötü gün yaşatmasınStres sıkıntı üzüntü vs.hayatimizi bazen çok kötü alt üst ediyor canım.ben yıllar önce psikolojik ilaçlara başladım iyileştim bıraktım.bundan iki sene önce tekrardan başladım kilom aldı başını gitti ama umurumda değildi.inan ki üç öğün yemek yer gibi ataklarım geliyordu.aglama krizlerini öfkeleri söylemiyorum bile.sukur atlattım.sonra kilo vermek istediğimi ve hayatın önemli olduğunu anladım.sonra da şans eseri bura da buldum kendimi.evet hepimizin bir vücut hayali ve kilosu var.ama önce hem bedenen hem ruhen şifaya ihtiyacımız var
Ben bir saat olmadı içeliGece kahvesi iciyok muuuuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?