Afiyet olsun.3 şubat menüm
Kahvaltı:10.00
Omlet
4 biber
Kk beyaz peynir
1ck bal
2 dilim ekmek
Aksam:17.00
1kase mercimek çorbası
4 yk mantar sote
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3018809
Zipzip- Cordelia @s i d e l y a @sara_28
Günaydın kaptanim.Günaydın hayırlı cumalar
AaaaaaaaYok degildi ama diger dusundugum 2 kiside degil
Günaydın canım.Günaydin
Günaydın. Hayırlı Cumalar.Günaydın ahalihayırlı cumalar
Geçmiş olsun canım. Artı neden sence?Diş agrisindan bi uyuyamadim
yemegi yuta yuta yedim bide biraz kaçirdim bu hafta performansım iyi degildi haftalıkta poğaçalar makarnalar
Cuma:70,9
Pazartesi 70,9
Bugün 71,0
+100
Aleyküm selam.Selamün aleyküm
Günaydın geçmiş olsun. Hemencik atlatır insallah.Günaydın kızlar. Çocuğum bugün iyi uyandı. biraz hırıltımız devam ediyor ama o da düzelecek inşallah. Dünkü karbonhidrat bombardımanı sonrası kilom tahmin ettiğim gibi çıktı. Daha iyi olabilirdi… en azından yöntemi öğrenmiş oldum
Eki Görüntüle 3018814
Geçen hafta 85,1
Bu hafta 84
Fark 1,1
Yüzde 1,29
Zipzip- @Busra 17 @She-Raa
Çok önemli bir şey yok. Bugün de yapmayıver.Kahvaltidan sonra gecmise devam edeceğim
Günaydın tatlımGünaydın hayırlı, mutlu, bol eksili ve eğlenceli Cumalar.
GünaydınGünaydın tatlımhayırlı cumalar
Tebrik ederim canım emin adımlarla ilerliyorsun hiç kilo vermediğin ya da aldığın hafta yok değil miGünaydın kızlar. Çocuğum bugün iyi uyandı. biraz hırıltımız devam ediyor ama o da düzelecek inşallah. Dünkü karbonhidrat bombardımanı sonrası kilom tahmin ettiğim gibi çıktı. Daha iyi olabilirdi… en azından yöntemi öğrenmiş oldum
Eki Görüntüle 3018814
Geçen hafta 85,1
Bu hafta 84
Fark 1,1
Yüzde 1,29
Zipzip- @Busra 17 @She-Raa
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canimAnnem 44 yaşına kadar 38 beden bir kadındı. 44 yaşındayken babamı kaybettik, annem çok güçlü bir kadın olmasına rağmen yine de bir süre ilaç kullandı. O ilaçlar annemi bir anda inanılmaz şişirdi... Üzerinden 20 kusur sene geçti, hala gayet normal yemesine rağmen o kiloyu veremedi tabi mutlaka genetik yatkınlık da vardır.
Benim bütün ailem kilolu, annem bel ve diz rahatsızlığı çekiyor kilo yüzünden. Ben görüntünün yani sıra o sıkıntıları çekmemek için kilo vermek istedim. Sağlığımız çok önemli
Iyi ki gelmissin canimBen de bakıp duruyordum yazmaya çekiniyordum yeni üye alımı yok diye. Sonra kim hatırlamıyorum bir gün biri ziyaretçilere laf attı ben de daldımzıpzıpım da yeni üye alımı artık alıyoruz katılabilirsin demişti sonra hoooop girdim aranıza
Bunlar varya tam alemler,yağmı çekiyorgerçekmi diyor anlamak lazım herhalde.İkizler kardeşliği
Değişik, benim göbek adım
Damat bey kayınvalidesini el üstünde tutuyor desene. Benim eşim de annemi yağlaya ballaya bir hal olur. Hatta bazen abartıp, sayın valideciğim kızınız hiç size çekmemiş diyor
Benim ondan değiladet yeni başladı canım
Başın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının ..Annem 44 yaşına kadar 38 beden bir kadındı. 44 yaşındayken babamı kaybettik, annem çok güçlü bir kadın olmasına rağmen yine de bir süre ilaç kullandı. O ilaçlar annemi bir anda inanılmaz şişirdi... Üzerinden 20 kusur sene geçti, hala gayet normal yemesine rağmen o kiloyu veremedi tabi mutlaka genetik yatkınlık da vardır.
Benim bütün ailem kilolu, annem bel ve diz rahatsızlığı çekiyor kilo yüzünden. Ben görüntünün yani sıra o sıkıntıları çekmemek için kilo vermek istedim. Sağlığımız çok önemli
GünaydınlarGünaydın
Başınız sağolsun canım allah nurlar içinde yatırsın babanı inşallahAnnem 44 yaşına kadar 38 beden bir kadındı. 44 yaşındayken babamı kaybettik, annem çok güçlü bir kadın olmasına rağmen yine de bir süre ilaç kullandı. O ilaçlar annemi bir anda inanılmaz şişirdi... Üzerinden 20 kusur sene geçti, hala gayet normal yemesine rağmen o kiloyu veremedi tabi mutlaka genetik yatkınlık da vardır.
Ozelden ben yazmistim gelmek istersen gel giyeAnlatsana canim. Sanki ben de o doneme denk gelmistim sonra beni Filiz cagirmisti gel diye
Afiyet olsun ablacimZipzip- Cordelia @s i d e l y a @Elhan
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta 1 d süzme peynir
4 zeytin domates biber
1 tk fıstık ezmesi 1 tk acuka
Ara 10.00
Yulaf bar
Öğle 12.00
Tavuklu salata
Akşam 17.00
1 kaseden az tavuklu şehriye ç
1 kaseden az zeytinyağlı kereviz
2 kaşık yoğurtlu kereviz
Su 2 lt
Spor
Adım 9.756
Afiyet olsun canimMenü mu atayım.
Haşlama yumurta biber süzme peynir bol yessilik birazcik kepek ekmek .
Ara probiyotik yoğurt çilekli
Ara bir avuç ,badem,iki ceviz,biraz üzüm
Bir elma. Üç çatal makarna
Akşam , bol salata, iki kaşık pirinç pilav bol tavuk sote
İki dilim ekmek kepek
Kayısı form Çay
Zipzip-
Afiyet olsun canim3 mart
Sabah sporu 30 dk kardio yapmak istedim ama ara vererek yaptim
30 dak day3 videom kol 2lik dambılla
Adım 13593 -Sporla 5000 adım = 8593
Menüm
9.00 sirkeli su.
3 bardak su
12 de
Un çorbası 3 kaşık
Kısır
Yoğurt (Ekşimişçok az alabildim )
3 kaşık da makarna
15.00
filitre kahve 1 kupa bimde satılan
Akşam
20.00
Tavuk + çoban salata
İyi bir kiloya inmişim şaşırdım beklemiyordum hiç..
Limon ve maydonoz kürüde içiyorum onunda faydası oldu.
Wc olayı iyi gidiyor çareyi buldum ciddi faydası oldu onun.
Liptonun slim plus kayısılı içiyorum şiddetle tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?