Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun ablacım etiket yapsaydın keşke gözden kaçmasın diye menünde düzenli gelmesi avantaj sağlıyor

Elifcim menü yazdim gözden kacmasin
Zipzip-

Ooo bişey yemesem tığ gibi olurum öyle hemen kilo veriyorum ama tansiyon falan var bende
Cok zorlama kendini cnm
Bugün vucudunu şaşırttın meton hizlanmistir 2 gün karbona dikkat edince pazartesi güzel eksi gelecek

Afiyet olsun kizlar

Fitt_anne canım seni tebrik ederim birtanem . .. 6 lı rakamlara geçmişsin ya sen .. ay çok mutlu oldum ...
Teşekkür ederim canım haftaya olmazsada önümüzdeki hafta beklerim senibı kaç senedir giyemedigim kot pardesumu giydim bugün cuk oturdu çok mutlu oldum asansör de resim çekip aticaktim size ama ayna şişman gösterdigi için vazgeçtim

Simdi biz evdemi durcaz anlamadim cidden
Sadece temaslı olan durucak canim
Eline sağlık kaptanım
Cümleten Hayırlı Nurlu Huzurlu Cumalar
Hoşgeldin canım
4 günde 4 kilo vermişim bu hafta kaptan benim yerimi kimseye vermem
Maşallah
Valla iyiyim dün Covid testi yaptırdım pozitif çıktı benim gibi pozitif bir insandan negatif beklemek ayıp olurdu
Geçmiş olsun canım
Bir suru alıntı yapmistim geri tusu yapinca hepsi gitti
Sabah benim de aynısı oldu iki kere geçmiş yaptım
Birazdaha yemezsem oda olucak. Eşimi bekliyorum hastahaneye gidicez
Nasıl oldun canım
Geçen hafta 52.95
Bugün 50.85
Fark -2.100
Yüzde 3.96
Bu sayılmaz ama ben hiçbirşey yemedim kaçgündür onun eksisi tabi. Eki Görüntüle 2925252
Maşallah
Bende katılabilirmiyim aranıza
Hoşgeldin.

Acemiliğinden faydalanmak için değil canım aktif olduğun için seçtim yoksa kilon düşük olduğu için sen 100 gr verdiğinde benim 200 gr vermem lazım yüzdeyi eşitlemek için

Son düzenleme:
Sabahki açma olmasa daha iyi olurdu ama o da cuma ödülün olsun afiyet olsun canım

Mavilerin menülerine bayıldım bugün afiyet bal şeker olsun

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun
Trabzonluyum ama bugün Giresun' lu arkadaşıma gittim birde rimeli arkadaş geldi karalahana kavurması yaptı sağolsun . İçli köfteler simitleri açmalar daha neler neler hamarattır da 1 açma yedim kaptan da yemeseydin dedi. Keşke hepsinden yeseydim
Afiyet olsun abla
Ay süper ya . Bende bugün 46 beden elbise takımım vardı onu giydim baya zayıf gösterdi. Yanımda da yedek çamaşır götürdüm iş için . grantuvalet işe gidecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…