Yok yazmayalım sari takim olarakBiz menü de yazmıyoruz değil mi
Sen yazma yoksa herkes sana bakarak yerde kilo alırBiz menü de yazmıyoruz değil mi
Sen yazma yoksa herkes sana bakarak yerde kilo alır
Oysaki çok masumane yemiştim bugün fırında balık salata bir dilim ekmektiYok yazmayalım sari takim olarak
İyi geceler canımGecmisi biraz okudum ama sabah devam edeceğim
Iyi geceler kizlar ❤❤❤
Ben yazsam takimdan atarsiniz saglikli birsey yokOysaki çok masumane yemiştim bugün fırında balık salata bir dilim ekmekti
Bizim kilolar yansimicak tabloya sadece sporlar iyi o zamanBen yazsam takimdan atarsiniz saglikli birsey yok
Sagol cnmAfiyet olsun kizlar
Ahhh ahhh ne güzel duyguTeşekkür ederim canım haftaya olmazsada önümüzdeki hafta beklerim senibı kaç senedir giyemedigim kot pardesumu giydim bugün cuk oturdu çok mutlu oldum asansör de resim çekip aticaktim size ama ayna şişman gösterdigi için vazgeçtim
Bosver adimi cnm sen sporunu yap
Sagol tatlimAfiyet olsun abla
Bende lutfen yazma diyecektimBiz menü de yazmıyoruz değil mi
Yazında tam ortadan catlayalimBiz menü de yazmıyoruz değil mi
Bi laf vardi da tam şey edemedimBen yazsam takimdan atarsiniz saglikli birsey yok
Kalpten goturcen sen bizi belli olduBizim kilolar yansimicak tabloya sadece sporlar iyi o zaman
Artık nasıl bir etki biraktiysam herkes sen menü yazma diyorSagol cnm
Ahhh ahhh ne güzel duygubende 3 ay icinde 20 kilo vermezsem bütün dar kiyafetleri cikaricam dolaptan
Yeter artik 3 senedir bekliyolar
Bosver adimi cnm sen sporunu yap
Sagol tatlim
Bende lutfen yazma diyecektim
Başını söyle, sonunu getirelimBi laf vardi da tam şey edemedimdilimin ucunda ama çıkmıyor
Yazında tam ortadan catlayalim
Yazmam tamamKalpten goturcen sen bizi belli oldu
Borekle kisirla keklerle 3 kilo verdin kız,Artık nasıl bir etki biraktiysam herkes sen menü yazma diyoryazmam çok sey kaçırdınız bu hafta
Ama spor yapmıştımBorekle kisirla keklerle 3 kilo verdin kız,ben onun birini yesem 1 haftam çöp
Oda tam gelmiyor kiBaşını söyle, sonunu getirelim
Yediklerini soylediginde bi hayır gormedikArtık nasıl bir etki biraktiysam herkes sen menü yazma diyoryazmam çok sey kaçırdınız bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?