Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

1 Ekim Cuma

09.30 filtre kahve

Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
Biraz telli peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 d tahıllı ekmek
Az badem ve ceviz

Ara 16.00
1 elma
Yarım bardak kefir
Bi avuç leblebi

Akşam 18.30
1 tabak kara lahana yemeği
Yarım kase mercimek çorbası
Yoğurt

Bugünlük sporum yok Zipzip- E Elif_Eylul

Sarı takımı iyiki bizim takimlara dahil etmişiz çiğ çiğ yerlermis yoksa kızlar o nasıl yüzdeler öyle
Ben kimseyi öyle pek tanımıyorum canım kimin ne kadar kilo verdiği spor yaptığı hakkında bilgim yok seçtim sadece arkadaşı kırmamak adına kabul ettim yoksa yarışmayacaktim belki o da acemiliğimden faydalanmak istedi çoğu kişi eski tanıyor birbirini kazansak çok iyi olur fakat kaybetsekte herşey bir eğlenceden ibaret yinede savaşalım son güne kadar belli olmaz bu işler

Sen merak etme canım Allah'ın izniyle bu maç bizim

Kaptan gemiyi batırmış

Afiyet olsun canım
sağol canım kaptanım
Menü vereyim

Sabah(10.00)
2 dilim tam bugday ekmeginden tost

Ara(13.00)
Sade türk kahvesi
1 tane islak kurabiye

Aksam(17.00)
Tavuklu misirli salata

2.5 litre su
Spor yok bugünlük
Zipzip- Gurbettt42
Yawrum burda ben yemek göremedim çok küçük mü yazdın da göremiyorum . Hani yemek yemek nerde, yapmayın böyle lütfen kilon fazla bu kadar yemekle olmaz .
Ne yapacağımı şaşırıyorum karışıklık olunca da sonuç hüsran oluyor ama bu sefer gümlemicem inşallah

Hiç şüphem yok abla

Wuhuuu afiyet olsun beybi

Menün güzel canım afiyet olsun
Merak etme rüyamda kazandığını görmüştüm demi , bir Perşembe akşamı uykuya dalıp rüyama bakar bu işler

Sen merak etme canım Allah'ın izniyle bu maç bizim
İnşallah canım herkes ne yaparsa kendine yapar onların yararına sadece yarışmalarla motive oluyoruz herkes elinden geleni yapar inşallah hepimiz birimiz birimiz hepimiz kaptan seçildiğim için yapılanlar benim için değil tüm takım için

Keşke aksam yogurt falan yeseydin cnm hem karbonu tölere ederdi
Menü vereyim

Sabah(10.00)
2 dilim tam bugday ekmeginden tost

Ara(13.00)
Sade türk kahvesi
1 tane islak kurabiye

Aksam(17.00)
Tavuklu misirli salata

2.5 litre su
Spor yok bugünlük
Zipzip- Gurbettt42
Eminim kek sadece bugunluktur cnm
Sen hiç merak etme hilalcim sen ilk rövanşı (pazartesi) al, gerisi bizde insallah

Gün icinde 4 patates, 2 ögünde un corbasi cok olmus cnm. Sebze meyve agirlikli beslenmen bol sivi tüketmen hem kilo acisindan iyi olur hemde sütünü artirir cnm
Nohut bitti diye sevinirken böyle güzel bir menüyle karsilasmak ta ne bilim
Afiyet olsun.
Trabzonlusun diimi sen. Cünkü kahvaltida kara lahana kavurmasi herkesin yiyecegi bisey deil
Afiyet olsun.
Afiyet olsun. Bosver sporu falan zaten. Diger günlerde de yapma
Bende cok tanimiyorm. Alicaz Allah'in izniyle

O tavuklari hasladim. Firinladim. Salatama doldurdum. Yemegime hakaret etme bakim Sabahta mis gibi domatesli beyaz peynirli tam bugdayla tost yaptim.

01.10.cuma menüsü

Sabah
Sade filtre kahveler :)

12.00
1 yumurta omlet
Peynir
3 - 4 zeytin
Salata
1 cavdar sandwich ekm.

16.00
1 armut
1 avuç kuruyemis

19.15
1 tabak etli kuru fasulye (2 kepçe vardir)
Yogurt
Domates, biber

Su 2 lt
2 yeşil cay

Keşke aksam yogurt falan yeseydin cnm hem karbonu tölere ederdi

Sen hiç merak etme hilalcim sen ilk rövanşı (pazartesi) al, gerisi bizde insallah

Bilem bişey yemek istemedim ablacım, inşallah inşallah ugraşicam canım pazartesi için yarından itibaren başliycam

Bilem bişey yemek istemedim ablacım, inşallah inşallah ugraşicam canım pazartesi için yarından itibaren başliycam
Vücudunu az cok taniyorsundur cnm nelerin iyi geldigini,
Ac kalarak degil, dogru seyler yiyerek eminim iyi sonuc alicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…