- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Afiyet olsun canım
Tsk ediyoreeeAfiyet olsun canım
Teşekkürler canımSabahki açma olmasa daha iyi olurdu ama o da cuma ödülün olsun afiyet olsun canım
Mavilerin menülerine bayıldım bugünafiyet bal şeker olsun
Afiyet olsun canım
Ben kimseyi öyle pek tanımıyorum canım kimin ne kadar kilo verdiği spor yaptığı hakkında bilgim yok seçtim sadece arkadaşı kırmamak adına kabul ettim yoksa yarışmayacaktim belki o da acemiliğimden faydalanmak istedi çoğu kişi eski tanıyor birbirini kazansak çok iyi olur fakat kaybetsekte herşey bir eğlenceden ibaret yinede savaşalım son güne kadar belli olmaz bu işlerSarı takımı iyiki bizim takimlara dahil etmişiz çiğ çiğ yerlermis yoksa kızlar o nasıl yüzdeler öyle
Sen merak etme canım Allah'ın izniyle bu maç bizimBen kimseyi öyle pek tanımıyorum canım kimin ne kadar kilo verdiği spor yaptığı hakkında bilgim yok seçtim sadece arkadaşı kırmamak adına kabul ettim yoksa yarışmayacaktim belki o da acemiliğimden faydalanmak istedi çoğu kişi eski tanıyor birbirini kazansak çok iyi olur fakat kaybetsekte herşey bir eğlenceden ibaret yinede savaşalım son güne kadar belli olmaz bu işler
Kaptan gemiyi batırmış
Afiyet olsun canım
Yawrum burda ben yemek göremedim çok küçük mü yazdın da göremiyorum . Hani yemek yemek nerde, yapmayın böyle lütfen kilon fazla bu kadar yemekle olmaz .Menü vereyim
Sabah(10.00)
2 dilim tam bugday ekmeginden tost
Ara(13.00)
Sade türk kahvesi
1 tane islak kurabiye
Aksam(17.00)
Tavuklu misirli salata
2.5 litre su
Spor yok bugünlük
Zipzip- Gurbettt42
Merak etme rüyamda kazandığını görmüştüm demi , bir Perşembe akşamı uykuya dalıp rüyama bakar bu işlerNe yapacağımı şaşırıyorum karışıklık olunca da sonuç hüsran oluyor ama bu sefer gümlemicem inşallah
Hiç şüphem yok abla
Wuhuuu afiyet olsun beybi
Menün güzel canım afiyet olsun
İnşallah canım herkes ne yaparsa kendine yapar onların yararına sadece yarışmalarla motive oluyoruz herkes elinden geleni yapar inşallah hepimiz birimiz birimiz hepimiz kaptan seçildiğim için yapılanlar benim için değil tüm takım içinSen merak etme canım Allah'ın izniyle bu maç bizim
İşiniz rüyalara kaldı demeketme rüyamda kazandığını görmüştüm demi , bir Perşembe akşamı uykuya dalıp rüyama bakar bu işler
Keşke aksam yogurt falan yeseydin cnm hem karbonu tölere ederdiMenümü yazayım kaptan seçileceğimi bilmeden önce
1 Ekim
11.20 2 dilim ekmekle karışık tost 1 bardak Pepsi
Ara az bişey cipsi
15.00 küçük sufle tabaklarından 1,5 çikolatalı sufle(cuma ödülüm)
Akşam yok
Spor yok
Su 2 lt olur geceye kadar
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eminim kek sadece bugunluktur cnmMenü vereyim
Sabah(10.00)
2 dilim tam bugday ekmeginden tost
Ara(13.00)
Sade türk kahvesi
1 tane islak kurabiye
Aksam(17.00)
Tavuklu misirli salata
2.5 litre su
Spor yok bugünlük
Zipzip- Gurbettt42
Sen hiç merak etme hilalcimBen kimseyi öyle pek tanımıyorum canım kimin ne kadar kilo verdiği spor yaptığı hakkında bilgim yok seçtim sadece arkadaşı kırmamak adına kabul ettim yoksa yarışmayacaktim belki o da acemiliğimden faydalanmak istedi çoğu kişi eski tanıyor birbirini kazansak çok iyi olur fakat kaybetsekte herşey bir eğlenceden ibaret yinede savaşalım son güne kadar belli olmaz bu işler
Gün icinde 4 patates, 2 ögünde un corbasi cok olmus cnm. Sebze meyve agirlikli beslenmen bol sivi tüketmen hem kilo acisindan iyi olur hemde sütünü artirir cnmEvet kizlar bugünki menüm
Sabah 2 küçük haşlama patates 1 parca peynir 2 galeta
Ara limonlu soda +nane limon çayı
Öğle 2 patates un corbası
Ara 2 galeta ve türk kahvesi
Akşam un çorbası 2 parca haşlama tavuk
1 dilim ekmek
Nane limon cayi icerim
4 litre su
Zipzip- Gurbettt42 E Elif_Eylul Cordelia
Nohut bitti diye sevinirken böyle güzel bir menüyle karsilasmak ta ne bilimMenümü yazayım kaptan seçileceğimi bilmeden önce
1 Ekim
11.20 2 dilim ekmekle karışık tost 1 bardak Pepsi
Ara az bişey cipsi
15.00 küçük sufle tabaklarından 1,5 çikolatalı sufle(cuma ödülüm)
Akşam yok
Spor yok
Su 2 lt olur geceye kadar
Afiyet olsun.Sabah 10 20
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
5 zeytin
1 salatalık,2 dilim peynir
Saat 14 00
Bitki çayı, 1 avuç karışık kuruyemis
Saat 1700
6adet tavuk köftesi
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt, 3 kaşık pilav
30dk ağırlık ile pilates240p
2300 adım
2lt su
madamhd
Trabzonlusun diimi sen. Cünkü kahvaltida kara lahana kavurmasi herkesin yiyecegi bisey deil8 30
1 açma , 2 yemek kaşığı kara lahana kavurması 2 tane mantar içinde kaşar peynir 2 kaşık sotelenmiş biber domates çay
Ara
3 ceviz 1 yeşil çay 5 çeri domates
18 30
1 tahta kaşık bulgur pilavı (4 yemek kaşığı ediyor) 4 tane incik bol salata şimdi rezene çayı
2lt su
Spor gece bildiririm inşaallah
Zipzip- E Elif_Eylul madamhd
Afiyet olsun.Menum sabah 9.45
2 kuçuk kıymalı pide
1 yemek k. Domates sosu
Akşam 19.30
Mantar 4 yemek k. Sadece az yağda kavurdum başka birşey eklemedim
1 kepçe mercimek çorbası
4 yemek k. Makarna
Salata
3.5 litre su
50 dk Leslie 250 puan
Afiyet olsun. Bosver sporu falan zaten. Diger günlerde de yapma1 Ekim Cuma
09.30 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
Biraz telli peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 d tahıllı ekmek
Az badem ve ceviz
Ara 16.00
1 elma
Yarım bardak kefir
Bi avuç leblebi
Akşam 18.30
1 tabak kara lahana yemeği
Yarım kase mercimek çorbası
Yoğurt
Bugünlük sporum yokZipzip- E Elif_Eylul
Bende cok tanimiyorm. Alicaz Allah'in izniyleBen kimseyi öyle pek tanımıyorum canım kimin ne kadar kilo verdiği spor yaptığı hakkında bilgim yok seçtim sadece arkadaşı kırmamak adına kabul ettim yoksa yarışmayacaktim belki o da acemiliğimden faydalanmak istedi çoğu kişi eski tanıyor birbirini kazansak çok iyi olur fakat kaybetsekte herşey bir eğlenceden ibaret yinede savaşalım son güne kadar belli olmaz bu işler
O cuma ödülü abla evet bugünlükKeşke aksam yogurt falan yeseydin cnm hem karbonu tölere ederdi
Eminim kek sadece bugunluktur cnm
Sen hiç merak etme hilalcimsen ilk rövanşı (pazartesi) al, gerisi bizde insallah
O tavuklari hasladim. Firinladim. Salatama doldurdum. Yemegime hakaret etme bakim
sağol canım kaptanım
Yawrum burda ben yemek göremedim çok küçük mü yazdın da göremiyorum . Hani yemek yemek nerde, yapmayın böyle lütfen kilon fazla bu kadar yemekle olmaz .
Merak etme rüyamda kazandığını görmüştüm demi , bir Perşembe akşamı uykuya dalıp rüyama bakar bu işler
Evet abla adim yarisi var. Maksimum 15.000 adim olacak sekilde adim yarisi yapiyoruz.
Bilem bişey yemek istemedim ablacım, inşallah inşallah ugraşicam canım pazartesi için yarından itibaren başliycamKeşke aksam yogurt falan yeseydin cnm hem karbonu tölere ederdi
Sen hiç merak etme hilalcimsen ilk rövanşı (pazartesi) al, gerisi bizde insallah
Tmm cnm sağolasınEvet abla adim yarisi var. Maksimum 15.000 adim olacak sekilde adim yarisi yapiyoruz.
Vücudunu az cok taniyorsundur cnm nelerin iyi geldigini,Bilem bişey yemek istemedim ablacım, inşallah inşallah ugraşicam canım pazartesi için yarından itibaren başliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?