Spor yapsam da veremem kız ben ilk salona başladım spora gidiyorum ya bana bir rahatlık geldi yedikçe yedim sonuç 1 ay salona gittim ama ibre aşağıya inecegine yukarı çıktı sonuç uyeligimi dondurdumAma spor yapmıştım
Abla niye öyle diyorsun bu hafta full gazladim milletiYediklerini soylediginde bi hayır gormedikyazdigindan da eminim görmeyiz
Kahkaha attımSpor yapsam da veremem kız ben ilk salona başladım spora gidiyorum ya bana bir rahatlık geldi yedikçe yedim sonuç 1 ay salona gittim ama ibre aşağıya inecegine yukarı çıktı sonuç uyeligimi dondurdum
Ben hep diyorum yapmayın bosverin diyeBuldum hocanın dediğini yap , yaptığını yapma gibi bir şeydi
Bı bilsem ne heveslerine gidiyordum oysakiKahkaha attımnasıl basardin acaba sporun özgüveni olsa gerek
Anacim gaz vermene bisey demiyozAbla niye öyle diyorsun bu hafta full gazladim milletisizin yerinize yiyorum yine de yaranamadım
Abla niye öyle diyorsun bu hafta full gazladim milletisizin yerinize yiyorum yine de yaranamadım
Ne zormuşBuldum hocanın dediğini yap , yaptığını yapma gibi bir şeydi
Valla zaman varsa ben giderdim şu an hiç zamanım yok benimBı bilsem ne heveslerine gidiyordum oysakiara yine gidiyorum da düzen oturramadim 1 hafta falan oluyor üyeliğim aktif olali
Bende tam bilmiyorum abla geçmişe baktım ama kafam bugün çorba benimMavi takimda kim var yaaa
Herkes profiline yazsinki bilelim :)
Hem yiyom hem yakiyom yok arkadaş anlamadılar kiymetimi açlık oyunlarına gitsem aç kalırımHerkes kendi yerine kendi yemek istiyor ondan kıymetini bilmediler senin
Nisan'a kadar üyeligim var bi umut verdiğim paranın hakkını veririm diyorum ama nerdeValla zaman varsa ben giderdim şu an hiç zamanım yok benimevde ne yaparsam ama memnunum evde bile olsa yaptığım için
Aklimda kalanBende tam bilmiyorum abla geçmişe baktım ama kafam bugün çorba benim
CixxxAnacim gaz vermene bisey demiyoz
Bu hafta degisiklik yapalim
Kirmizilara yediklerini söyle, mavilere gaz ver
Benim onlarda yok aklimdaAklimda kalan
kaptan hilal
Sen, ben. Dilek. Fantastik. Umut, bide bluele biseydi heraldebaska varmi bilmiyorum
Sari takimdaysan yazmiyosun cnmNe yediğimizi yaziyormiyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?