- 4 Haziran 2015
- 4.620
- 20.039
- 308
- 39
Sabah 6da tartıldım.
sandriyon @Nefesimmmsin
Cordelia
DeryaOnDiet
Ve yeşil takım
@gezegenfeza @gewezebidik @eceboceAhSen_2504
Chedarice @Tesnim1989
Danışmaya lutfe n.

Of yok olmuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 6da tartıldım.
sandriyon @Nefesimmmsin
Cordelia
DeryaOnDiet
Ve yeşil takım
Chedarice @Tesnim1989
Danışmaya lutfe n.
Yuz gorumluk isterem agam![]()
Olacakkk. Sonuçta eksi.
Kaptanım biz yeşiller her sabah seni ve zıpzıpı etiket yapacaz demi normalde böyle oluyordu.
sandriyon @Nefesimmmsin
Cordelia
DeryaOnDiet
Ve yeşil takım
Chedarice @Tesnim1989
Danışmaya lutfe n.
Biliyorum canım sizi bekliyoruz sorun değil.Beeenn
Bende varim burda daha saat 9h36
Bide karnaval tatili gec yatip gec kalktik
Merak ettim 64 sün inşBen gece saat üçte yattım canım sabah da yedi buçukta kalktım daha tuvalete de çıkmadım. Gece çay içtim kahve içtim o yüzden acele etmiyorum.![]()
Yok begenmirem
Menülere zipzip-i spora beni. Birde bu hafta en çok veren yeşil kaptan olacak. ( YineKaptanım biz yeşiller her sabah seni ve zıpzıpı etiket yapacaz demi normalde böyle oluyordu.
Menüyü yazınca ikinizide etiketliyordum,menüde zıpzıp,sporda sen,şunu anlamadım lavinyayıda spora etiketleyeceğim demi öylw anladım.Bugün kafam dalgın birazcıkMenülere zipzip-i spora beni. Birde bu hafta en çok veren yeşil kaptan olacak. ( YineLavinia_98 olacak gibi) yeşil kaptanı etiketliyorsunuz. Menü ve sporlara.
O magazin yapılacak kurtuluşumuz yokHafta içi yapayım![]()
Canim sen 3 kişiyi menü ve spora etiketle hiç uğraşma. Sadece şunu bil. Ben menülere bakmıyorum.Menüyü yazınca ikinizide etiketliyordum,menüde zıpzıp,sporda sen,şunu anlamadım lavinyayıda spora etiketleyeceğim demi öylw anladım.Bugün kafam dalgın birazcık![]()
He şunu bileydin.O magazin yapılacak kurtuluşumuz yok![]()
Tatlım senin tartı sana veda eder gibi bakıyor nasıl anladın sonucu bravoKilo bildirimi
Geçen hafta: 86.2
Bu hafta: 85.4
Fark -800
Eki Görüntüle 3018924
Zipzip-
Cordelia
Lavinia_98