Sadece iki dersim kaldı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece iki dersim kaldı
Kıyamam kuzuya mide restini çekti sonunda olacağı buydu.Canım midesi kötüymüş çok yemeyeceğim dedi ama eminim ne istiyorsa bulur.![]()
Süpersin ecembocemHellöö kızlar@Zipzip-
Lavinia_98
AhSen_2504
Kilo bildirimi
Gecen cuma 67.1
Güncel 66.5
Fark -600
Eki Görüntüle 3018933
Tok karnına çok iyi -600, -1000 gr değişiyor tok karnına.Ya tartı fotoğrafını çekmek yemeği yedikten sonra geldi aklımabenimki bu haftalık böyle olsa olur mu
85 kiloydum başlarken. Adetim 2 gün önce bitti.
Bugün 83.5 geldim.
Evet abla aşırı üşüme ve terleme ile birlikte boğaz sırt ağrısı hepsi var maalesef şehir merkezine uzağız gidip test yapamıyorum daYaa inşallah olmamışsındırkorkma yine de. Ağrı kesici al belirtilerini kontrol et. Ayakların , sırt agrin çoksa muhtemel kapmış olabilirsin. Allah şifa versin canım
![]()
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim kaptanım dün eksim daha çoktu ama sanırım korona oldum 2 gündür çok kötüyüm
Bu hafta hep hastanelerdeydik oralardan kaptım galiba
Bugüne kadar hiç korona olmamıştım ağrısı çok ağır
Teşekkür ederim canım sağolÇok geçmiş olsun canım
Ay yok öyle değilTok karnına çok iyi -600, -1000 gr değişiyor tok karnına.
II. böcüüm harikasınHellöö kızlar@Zipzip-
Lavinia_98
AhSen_2504
Kilo bildirimi
Gecen cuma 67.1
Güncel 66.5
Fark -600
Eki Görüntüle 3018933
Olsun kuzum fark çok iyi.Ay yok öyle değil
Tartıldım ama fotoğrafı çekmeyi unuttum. Sadece yorum olarak yazacağımı düşünmüştüm. Yemekten sonra aklıma geldi fotoğraf çekmek gerektiği![]()
Olsun kuzum fark çok iyi.Pazartesi bildiriminle başlarsın sanırım bakalım kaptanımız ne der
![]()
Canım 112' yi ara gelsin kapıda alsınlar örneği. Uzak olduğunu belirtirsin. Çok geçmiş olsun canım pozitif gibi sanki sonuç.Evet abla aşırı üşüme ve terleme ile birlikte boğaz sırt ağrısı hepsi var maalesef şehir merkezine uzağız gidip test yapamıyorum da
Amin tesekur ederim![]()
İyi dersler bitanem.Sadece iki dersim kaldı![]()
HeeeIyi geceler kızlar
Bülbülüm hazır mısın tartıya
Cuma günü : 96.9 Kğ
Bugün : 95.6 Kğ
Fark : - 1.3 Kğ
@Zipzip-Cordelia @s i d e l y a @Kinoalihatun
Eki Görüntüle 3018851
Cuma 63,9
P.tesi 64,1
Bu Cuma 63,6
Adetten dolayı fazla eksi olmadı, haftaya inşallah 62leri görürüm![]()
TebriklerGeçen cuma 80.95
Bu cuma 80.70
Fark -250gr
Az da olsa fark olması iyi oldu reglin 3. Günü olması da sevindirdi beni
@Zipzip-Lavinia_98
Yeşil takıma devam kaptanım![]()
Canım 112' yi ara gelsin kapıda alsınlar örneği. Uzak olduğunu belirtirsin. Çok geçmiş olsun canım pozitif gibi sanki sonuç.![]()
Teşekkür ederim biriciğimİyi dersler bitanem.Mutlu sona çok az kalmış
![]()