Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Konumuzla alakası yok ama kaş için Microblading yaptıran var mı ben geçen hafta yaptırdım 4-5 gün kalındı kaşların şimdi eskiye dönmeye başladı sanki 2. Seans var haftaya 2. Seanstan sonra mı kalıcı olur yaptıran varsa bana bi fikir verebilir mi akşamdan beri taktım kafama yapan yer mi yapamadı bende mi sorun var anlamadım 🙄🙄

Hellöö kızlar 💗 Zipzip- Zipzip- Lavinia_98 Lavinia_98 AhSen_2504 AhSen_2504

Kilo bildirimi
Gecen cuma 67.1
Güncel 66.5

Fark -600

IMG_20220304_082637.webp

Hayirli cumalar eksin çok güzel. ♥️♥️♥️
Teşekkür ederim kaptanım dün eksim daha çoktu ama sanırım korona oldum 2 gündür çok kötüyüm
Bu hafta hep hastanelerdeydik oralardan kaptım galiba
Bugüne kadar hiç korona olmamıştım ağrısı çok ağır

Konumuzla alakası yok ama kaş için Microblading yaptıran var mı ben geçen hafta yaptırdım 4-5 gün kalındı kaşların şimdi eskiye dönmeye başladı sanki 2. Seans var haftaya 2. Seanstan sonra mı kalıcı olur yaptıran varsa bana bi fikir verebilir mi akşamdan beri taktım kafama yapan yer mi yapamadı bende mi sorun var anlamadım 🙄🙄
Canım ilk kez yaptırıyorsan bazı yerler çıkıyor boşluklar oluyor 2. Seans sonrasi oturuyor

Canım ilk kez yaptırıyor San bazı yerler çıkıyor boşlukları oluyor 2. Seans sonrasi oturuyor
İçime su serptin canım 🥰🥰ilk kez yaptırıyorum en başta bi korktum kalın kalın oldu kaşlar sonra çok beğenmeye başladım akşam baktım boşluklar oluşmaya başladı sağolasın canım valla benim derdim de akşamdan beri buydu yemekten içmekten kesildim dermişim 😂😂😂😂

Teşekkür ederim kaptanım dün eksim daha çoktu ama sanırım korona oldum 2 gündür çok kötüyüm
Bu hafta hep hastanelerdeydik oralardan kaptım galiba
Bugüne kadar hiç korona olmamıştım ağrısı çok ağır
Yaa inşallah olmamışsındır :KK43: korkma yine de. Ağrı kesici al belirtilerini kontrol et. Ayakların , sırt agrin çoksa muhtemel kapmış olabilirsin. Allah şifa versin canım ❤️

Back
X