Gündeme Fransız kalmayalım di miHe şunu bileydin.Olsun yapılsın ya.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gündeme Fransız kalmayalım di miHe şunu bileydin.Olsun yapılsın ya.
![]()
Evet ablacım bana el Fatiha oku diye bağırıyor garibimTatlım senin tartı sana veda eder gibi bakıyor nasıl anladın sonucu bravo
-800 çok güzel. Tebrikler![]()
Tamamdır kaptan sağolCanim sen 3 kişiyi menü ve spora etiketle hiç uğraşma. Sadece şunu bil. Ben menülere bakmıyorum.![]()
Ekranı bozuk galiba. Pili kontrol etmişsindir.Evet ablacım bana el Fatiha oku diye bağırıyor garibim
Teşekkür ederim![]()
Sen de sağol.Tamamdır kaptan sağol
Canım midesi kötüymüş çok yemeyeceğim dedi ama eminim ne istiyorsa bulur.
Teşekkür ederim kaptanım dün eksim daha çoktu ama sanırım korona oldum 2 gündür çok kötüyümHayirli cumalar eksin çok güzel.![]()
Canım ilk kez yaptırıyorsan bazı yerler çıkıyor boşluklar oluyor 2. Seans sonrasi oturuyorKonumuzla alakası yok ama kaş için Microblading yaptıran var mı ben geçen hafta yaptırdım 4-5 gün kalındı kaşların şimdi eskiye dönmeye başladı sanki 2. Seans var haftaya 2. Seanstan sonra mı kalıcı olur yaptıran varsa bana bi fikir verebilir mi akşamdan beri taktım kafama yapan yer mi yapamadı bende mi sorun var anlamadım![]()
Vardır bir derdiEvet ablacım bana el Fatiha oku diye bağırıyor garibim
Teşekkür ederim![]()
Canim harikasın.Hellöö kızlar![]()
Zipzip-
Lavinia_98
AhSen_2504
Kilo bildirimi
Gecen cuma 67.1
Güncel 66.5
Fark -600
Eki Görüntüle 3018933
Hellöö kızlar![]()
Zipzip-
Lavinia_98
AhSen_2504
Kilo bildirimi
Gecen cuma 67.1
Güncel 66.5
Fark -600
Eki Görüntüle 3018933
İçime su serptin canımCanım ilk kez yaptırıyor San bazı yerler çıkıyor boşlukları oluyor 2. Seans sonrasi oturuyor
Yaa inşallah olmamışsındırTeşekkür ederim kaptanım dün eksim daha çoktu ama sanırım korona oldum 2 gündür çok kötüyüm
Bu hafta hep hastanelerdeydik oralardan kaptım galiba
Bugüne kadar hiç korona olmamıştım ağrısı çok ağır
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 86.2
Bu hafta: 85.4
Fark -800
Eki Görüntüle 3018924
Zipzip-
Cordelia
Lavinia_98
Vardır bir derdikordişin dediği gibi karnı acıkmış olabilir onu da diyete sokma yazık günah
pili ne zaman değiştirmiştin?