- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Yi beni recep (replik) yi beni kaptanEtiniz benim kemiğiniz de benim
Sonuçta eksiye düştün ama canım. İlk kaptanlığımda 2 küsur kilo almıştımİlk defa bir kaptanlığımda kazanamadim. Buruldum sanki biraz
Seni ilk alcam kırmızı takımaZipzip- yalnız kaptanım sabah kahvaltı yapmıştım. En az 1 kilo onun etkisi yoksa bu kadar fazla imkansız
Olur bunlar sıkma canını sakınİlk defa bir kaptanlığımda kazanamadim. Buruldum sanki biraz. Takimimi iyi yönlendiremedim bu sefer, hastaliktan bakamadim pek
Yarin aç tartil bence çünkü yuzdelikler etkilenir bu şekil deZipzip- yalnız kaptanım sabah kahvaltı yapmıştım. En az 1 kilo onun etkisi yoksa bu kadar fazla imkansız
Ben verdimde takimim kazanamadi. Neyse yeni bir hafta başladı bende kendimle savaşıma devam edeceğimSonuçta eksiye düştün ama canım. İlk kaptanlığımda 2 küsur kilo almıştım
Yarin sabah tartilsan daha doğru olur? Ne dersin? İmkan olur mu?Zipzip- yalnız kaptanım sabah kahvaltı yapmıştım. En az 1 kilo onun etkisi yoksa bu kadar fazla imkansız
Ooo eli sopalı bir kaptanEtiniz benim kemiğiniz de benim
Oooooo ajan fenaaa.Seni ilk alcam kırmızı takıma
Canım sizin takımın kilo ortalaması daha iyiydi zaten aradaki fark da çok küçüktü. Sporlar sonucu etkiledi. Bence gayet güzel yönettin. Takımda çok başarılı oldu.İlk defa bir kaptanlığımda kazanamadim. Buruldum sanki biraz. Takimimi iyi yönlendiremedim bu sefer, hastaliktan bakamadim pek
Aldık verdik, üstesinden geldik çok şükürİki hamileligimde de 25 aldim. Ama 2. Bebegim 4 hafta erken dogduasil son haftalarda daha cok alabilirdim
Aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?