Nereye gidiyon? İzin verelim biraz koruma yap. Hazır olunca tekrar gel.Bugunku kilom: 73,60
Kaptancim lutfen cikarin beni gruplardsn. Bir sure sakince kiloya takilmadan kalmak istiyorum. Cok sagolun destekleriniz icingorusmek uzere
Tamam canim acelemiz yok bekliyoruzBiraz izin verirmisin kızlar ellerimde eve gireyim öyle yapalım
Saatlerinizi ayarlayın.Ne zaman geleceksin. Saat ver sözleşelim
Canim sen isini iyi yaptin kazanmakda var kaybetmekdeİlk defa bir kaptanlığımda kazanamadim. Buruldum sanki biraz. Takimimi iyi yönlendiremedim bu sefer, hastaliktan bakamadim pek
Napardin yine basar mıydın nikâhı bi karam olsaÖdül olarak karnıyyarık yedim şimdiyeşil çayımıda hüpletiyom bu arada akşama gene yiyecem gofret olsaydı şimdi demi
mavi takımımı ve kırmızı takımı tebrik ediyorum hepimiz harikaydık bence darısı bu haftaya olsunsidelya @ Amine Busra harika bir hafta oldu. Harika yönettiniz takımlarınızı. Verilen kilolar ve yapılan sporlar ortada. Tabi ki bir takim kazanıyor Tebrik ediyorum her ikinizi de .
Kazanan mavi takım oldu. Tebriklersidelya ve mavi takım..
@limonlutarcinlikek sonucu değiştiren bir transfer oldun. Çok güzel kilo verdin.
Tebrikler canım.
_ASTRAL_ özel ajanım Tebrikler. Kaptanligin hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?