Zaman gectikce daha iyi olursun insallah canimCaanım genel olarak iyiyim ama yarım saat ayakta kalamaz oldum ya. sen nasılsın bebeğim benimm
Duman edeceğiz yıldızlarıÜçlü kombo. Dağıtacağız kırmızıları.
Valla aklima bi bu geldiMantikli canim
500 gram artı gelecek.Pazartesine hedefin kaç kaptanım
Odulu yarinda yapmicamBen bugun odul yapmicam kaptanlarim
Yarin arkadasa davetliyim, liseden bikac arkadas toplanicaz
Simdi ben orada ne bahane sunacam bilmiyorum
Yakin arkadasima gidince diyet diyorum ok ama bunlari 3 5 yildir gormuyorum ne diyim
Midem bulaniyo usuttum falanmi ne diyim
Zipzip- @yildiz4kc
bi süre kalıyormuş etkisii canım vücutta malesef. İyi olmana çoook sevindimNeden ki yaaaa inşallah geçer hemen. Ben çok şükür iyiyim.
Sağol tatlım benim sen napıoysunnZaman gectikce daha iyi olursun insallah canim
Bence pazar gunu yap ödülünü canim sonra cumaya cok fazla kilo veremiyorsunOdulu yarinda yapmicam
Pazar gunu anneme dunurleri gelecek (kucuk kardesimin kaynanasi yanlis anlasilmasin abiminkiler degil) ordada odul yapmicam pzrtesi tartidan sonra yaparim olmazmi
Ama geçecek insallah.bi süre kalıyormuş etkisii canım vücutta malesef. İyi olmana çoook sevindim
Sağol tatlım benim sen napıoysunn
Benim hedef cumaPazartesine hedefin kaç kaptanım
Maviş olmuşum Lucia kaptanım takımın hayırlı olsun.
Muhteşem fit kızlarımSen ben pastelim aynı takımdayız mavi takımdayiz. KaptanL u c i a
Ay gel gel gel eşit olalım hemMavi takim 9 kisi bende geleyim mi
WuhuuuuuuDuman edeceğiz yıldızları
500 gram artı gelecek.ozel bir strateji geliştiriyor.
Ne yapayim canim yine bir cuma yogunlugu vardi bugun onu atlattik simdi dinleniyorumbi süre kalıyormuş etkisii canım vücutta malesef. İyi olmana çoook sevindim
Sağol tatlım benim sen napıoysunn
inşallah tatlım benimmAma geçecek insallah.
elinize emeğinize sağlıkNe yapayim canim yine bir cuma yogunlugu vardi bugun onu atlattik simdi dinleniyorum
Ben giyiyorum bana nazar deymiyor.
Ama pzrtesi tarti varBence pazar gunu yap ödülünü canim sonra cumaya cok fazla kilo veremiyorsun
Karacaoğlan der ki bebem
Güzel ne güzel olmuşsun
Görülmeyi görülmeyi
Ben bu migiyi lavaşa sarıp yicem başka çaresi yok.
Kordişim geçmişi okurken miginin başına gelenleri okuyup üzüldüm uzunca da mesaj yazdım. Anaaa biz okuyanlar üzüledursun ilerleyen sayfalarda o bir baktım ........sevgilisi Türk değilmiş diye mesaj yazmasın mi
Ağam bizimle eğlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?