Aa zormuş. Almak iyi de göndermek istemem..Sen kazanirsan mavi takimdan en cok kilo veren uyeyi kirmiziya alabiliyorsun
Kirmizida kilo alan varsa da maviye gönderebiliyorsun
Birazdan spor listesini açıklayacağım.Aaa bilmiyordum uzeri cope gidiyo saniyodum
Peki bugun adim varmi?
Maviş olmuşum Lucia kaptanım takımın hayırlı olsun.
Sen ben pastelim aynı takımdayız mavi takımdayiz. KaptanAllah parmaklarınıza zeval vermesin abi oku oku bitiremedim 17 sayfa var hâlâ
Biraz da sondan geriye geleyim takımlar oluştu mu haberim yok
Pişman olacaksın.Almayacaktım ki seni zaten. Rakip olmak daha güzel. Bu akşam yapacagım videoyu başlarken paylaşırım. Müsait olursan eşlik et bana
Iyiyim bende canimhoş buldum kaptanim, çok şükür iyiyim sen nasilsin
Kaptanim sana bi sir verim aramizda kalsinVar her gün var. Yap sen 10 bin +. Spor boşa gider mi
Gondermek zorda arti geldiyse gondermek mantikliAa zormuş. Almak iyi de göndermek istemem..
Kolay gelsin kaptanimBen yemeğe geçiyorum. Erken kapatacağim günü. 8 gibi de akşam sporu için video paylaşacağım kısmetse. Müsait olan eşlik etsin lütfen. Kırmızı & mavi herkes
Kendi etiketimi gördüm ama siz varmissiniz bak buna çok sevindim yuppiiiiiSen ben pastelim aynı takımdayız mavi takımdayiz. KaptanL u c i a
Üçlü kombo. Dağıtacağız kırmızıları.Kendi etiketimi gördüm ama siz varmissiniz bak buna çok sevindim yuppiiiii
İlk kez üçümüz aynı grupta di mi tatlım
Caanım genel olarak iyiyim ama yarım saat ayakta kalamaz oldum ya. sen nasılsın bebeğim benimmkackaloribu geldiii nasılsin iyileştin mi?
Mavi takim 9 kisi bende geleyim miKendi etiketimi gördüm ama siz varmissiniz bak buna çok sevindim yuppiiiii
İlk kez üçümüz aynı grupta di mi tatlım
Neden ki yaaaa inşallah geçer hemen. Ben çok şükür iyiyim.Caanım genel olarak iyiyim ama yarım saat ayakta kalamaz oldum ya. sen nasılsın bebeğim benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?