Kaptanim can bogazdan gelir..Ne güzeldir o kahvalti simdi, immm sicacik cayla, kaymak balla..Günaydın herkese. Kahvaltıya gidiyoruz bu biraz tehlikeli umarım cozutmam. Çünkü sabah baktım ketosise girmiş vücudum dün yediklerimden sonra. Bozmak istemiyorumbol protein ve sebze yiycem pişileri affediyim diyorum
Canim sen saglikli,az kalorili seylerden yemeye calis mutlaka piknikte.Tarti gunlerine az kaldi biliyorsun.Bugunde piknigimiz var
Hareketli olursak yakariz yediklerimizi die daunuyorum bakalim
Asla yemedimKaptanim can bogazdan gelir..Ne güzeldir o kahvalti simdi, immm sicacik cayla, kaymak balla..
Ya tebrik ederim ben de kahvaltıya misafirliğe gittim börek yedim ://(/((/(/(/(Asla yemedimbu tabağa ek olarak biraz fıstık ezmesi biraz da peynir yedim
Savaş verdimYa tebrik ederim ben de kahvaltıya misafirliğe gittim börek yedim ://(/((/(/(/(
Canim cok gecmis olsun.Kalp atislarin bir anda mi yukseldi? Yani otururken, hareket etmezken ki kalp atislarin mi bunlar? Yoksa yuruyus, ev isi vs bir seyler mi yapiyordun?Canımlar bunlar benim normal bir markete giderken, pazara giderken falan nabız değerleri. Bu da bugünkü göğsüm çıkacak gibi oldu. Bilginiz var mı ne olabileceği ile ilgili?? Bir türlü gidemedim doktora da spor da yapamıyorum bu yüzden Eki Görüntüle 3625566
Aaa yeseydiniz kaptanim, oldu mu simdiAsla yemedimbu tabağa ek olarak biraz fıstık ezmesi biraz da peynir yedim
Canim lutfen pazartesi ve cuma tartilarimiz cok yaklasti.Takim sorumlulugumuzda var.Ben inaniyorum toparlayacagiz beraber.Onumuzdeki gunleri hafif gecirip telafi ederiz.Bugün kahvaltıya misafirliğe gittim maalesef karbonhidrat bombası yedim :/ börekler kekler yazmasam iyi olur
Yarın tartı günümüydü ya detoks filan yapcam cumaya kadar
Hiç dert etme canım halledersin sen ben sana güveniyorum şu an kaçtın senEvet canım baya yakindim. 68 e kadar gördüm. Sonra bugün düzelteceğim yarın düzelteceğim diye günler geçiyor
Bula bula bunu buldum dediğim kıyafetler meğer ne küçükmüş
Ne gidebiliyorum ne dönebiliyorum. Arada kaldım.
Ev yerleştiriyorum o yüzden dün öyle geçti ama bugün biraz kaçırdım sankiCok az yemissin canim.Aksama kadar cok ac kalmissin.Kalori olarak oldukca az kalorili birgun.Diyet icin iyi oldugunu dusunuyoruz ama kastan kilo kaybedebilirsiniz bu sekilde ve saglikli olmaz.Butun besin ogelerine ihtiyaci var vucudumuzun ve saglikli kilo verirken butun bu besin öğelerinden almaya calismaliyiz.
Geçmiş olsun canım benim hareketsiz halim de 136 falan çıkıyordu canım tuvalete bile gidemiyordum o kadar halim kalmıyordu. Uykudan uyanıyordum çarpıtadan düşün. Kardiyolojiye gittim tahlilde trioidlerim çok hızlanmış ve zehirleme evresine yaklaşmış o sebep olmuştu. Aylarca tansiyon ilacı kullandım ben. Lütfen en kısa zamanda gitmeye çalış dr aCanımlar bunlar benim normal bir markete giderken, pazara giderken falan nabız değerleri. Bu da bugünkü göğsüm çıkacak gibi oldu. Bilginiz var mı ne olabileceği ile ilgili?? Bir türlü gidemedim doktora da spor da yapamıyorum bu yüzden Eki Görüntüle 3625566
Selam kaptanım. Azcık cips, kola yaptık çocuklarlaMerhabalar kizlar nasilsiniz? Pazar gununuz nasil geciyor? Haftasonu diye sessiz buralar
Gunu iyi kurtarmissin kaptanim.Keske tatlarina baksaydin, azicik yemekten bir sey olmazdi.Nihaahshaa (Nuri Alco gulmesi)Ellssa Boncuk2307
Kahvaltı : sucuklu menemen biraz şarküteri fıstık ezmesi porsiyonlar çok az
Ara: küçük americano
Akşam: 3 köfte+biber, yeşillik ve yarım kutu zero(pilavı vs. Yemedim)
( ve kendimi tebrik ediyorum. Normalde patates kızartması geldi, piyaz geldi masaya ama Yemedim. Onlar şişiriyor ve diyetime ters şimdilik biraz turşu ezme yedim çatalın ucuyla)
Cok gecmis olsun canim sanada, ihmal etme hic kontrollerini.Ev yerleştiriyorum o yüzden dün öyle geçti ama bugün biraz kaçırdım sanki
Geçmiş olsun canım benim hareketsiz halim de 136 falan çıkıyordu canım tuvalete bile gidemiyordum o kadar halim kalmıyordu. Uykudan uyanıyordum çarpıtadan düşün. Kardiyolojiye gittim tahlilde trioidlerim çok hızlanmış ve zehirleme evresine yaklaşmış o sebep olmuştu. Aylarca tansiyon ilacı kullandım ben. Lütfen en kısa zamanda gitmeye çalış dr a
Selam kaptanım. Azcık cips, kola yaptık çocuklarlaspor da yapamıyorum bu ara dengelemeye çalışıyorum
Doymadım zaten. Eve gelince yumurtanın beyazından omlet yapıp yedimGunu iyi kurtarmissin kaptanim.Keske tatlarina baksaydin, azicik yemekten bir sey olmazdi.Nihaahshaa (Nuri Alco gulmesi)
Cok gecmis olsun canim sanada, ihmal etme hic kontrollerini.
Ahh ahh ne oldu benim cekirgelerime, cips-kola miUzuntuden yemeden kesilecegim kirmizi takim, bu hafta sampiyonuz dedik.
Anladığım bir konu değil ama baktırmakta fayda varCanımlar bunlar benim normal bir markete giderken, pazara giderken falan nabız değerleri. Bu da bugünkü göğsüm çıkacak gibi oldu. Bilginiz var mı ne olabileceği ile ilgili?? Bir türlü gidemedim doktora da spor da yapamıyorum bu yüzden Eki Görüntüle 3625566
Şöyle. Aslında cuma günü tartı günü. Yarınki kontrol günü gibi bir şeymiş. Hani haftasonu kaçamağı olmasın diye müthiş bir şey benim için mesela. Bu sayede frenledim.Bugün kahvaltıya misafirliğe gittim maalesef karbonhidrat bombası yedim :/ börekler kekler yazmasam iyi olur
Yarın tartı günümüydü ya detoks filan yapcam cumaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?