Çok teşekkür ederim cümlemize şifa olsun yağ ödem olmasınAfiyet olsun maviş
Yafrum benimİşte geldim burdaym ben bu işte ustaym
Çok geçmiş olsun canım iyi mi şimdi kardeşin?Seelllaaammmmmm
Çok çok çok özledimmmmmm
Kardeşimin bazı problemleri vardı 2 haftadır ailece uğraşıodk siteye geliodm ama keyşfsizdim
Buranın kilo muhabbetini ve istikrarını başka muhabbetlerle bölüp amacı şaşırtmamak adına gelmedm ama gözüm hep sizdeydiiiiiiii
Diet yapmayan gelebiliomu, yine çenem düşti
Sayfadan mi engelleyelimAslında bir çare geldi aklıma ama etik değil sonra bencilce buldum.
Kızılcık sopasıyla kovalansam bu saatten sonra sıfırdan 10.000 adım atamamBu kaptan cuma neyin dinlemiyor basar sopayı valla kalk yürü cicikuşum napcan
Canım enerjini özlemişim. İnşallah problem çözüme ulaşır. Kalbiniz ferahlar.Seelllaaammmmmm
Çok çok çok özledimmmmmm
Kardeşimin bazı problemleri vardı 2 haftadır ailece uğraşıodk siteye geliodm ama keyşfsizdim
Buranın kilo muhabbetini ve istikrarını başka muhabbetlerle bölüp amacı şaşırtmamak adına gelmedm ama gözüm hep sizdeydiiiiiiii
Diet yapmayan gelebiliomu, yine çenem düşti
Yok sayfanin kapısını kilitlemek.Sayfadan mi engelleyelim
Afiyet olsun canim04 Mart 2022
Sabah;
Mantarlı biberli omlet, yanında az patates
Salata ve içinde haşlama yarım yumurta
(Dışarıdaydim bugün MADO da kendime uygun kahvaltı bunu yaptım) 1 açık çay
1. Ara öğün;
1 filtre kahve, 2 adet glutensiz kurabiye
2. Ara öğün;
Yarım elma ve küçük portakal, form çayı
Akşam;
1 tabak Kıymalı zeytinyağli lahana yemeği
4/5 kaşık baharatlı pirinç pilavı
Yatmadan açık çay, soda fln olur başka şey yemem...
@yildiz4kcZipzip-
Yaaaa hoşbuldummmmmmm kalp kalp kalpppHoşgeldin
Sultanımmmmmmmm canımmmmmmmYafrum benim
Bak herkese nasip olmuyor bu
Yokluğun hissediliyor şapşik
Ay cok şükür işle ilgiliydi yolunu bulduk..Çok geçmiş olsun canım iyi mi şimdi kardeşin?
Lenada masaja devam abla nisana kadarCanım enerjini özlemişim. İnşallah problem çözüme ulaşır. Kalbiniz ferahlar.Kızın iyi mi?
Tamam ben uyudu derim aramızda kalsınKızılcık sopasıyla kovalansam bu saatten sonra sıfırdan 10.000 adım atamamşu dakka itibariyle ölü takliti yapıyorum
Çok şükür canımYaaaa hoşbuldummmmmmm kalp kalp kalppp
Sultanımmmmmmmm canımmmmmmm
Duygular cokkkk karşılıklı ablam
Ay cok şükür işle ilgiliydi yolunu bulduk..
Sınavı mülakatı vs kazandı başka sorunlar cktı, baya kötüydü hallettik cok şükür
Lenada masaja devam abla nisana kadar
Bu listeye göre hocam25. Haftanın Ortakları Az yiyen,Çok spor yapan ve hak eden takım şampiyon olsun.
ortaklık MasterFit Yarışması 25 Hafta ortaklar 04.03.2022 Cuma altın sandriyon Kırmızı 66,00altın Maviokur Kırmızı 61,50ametist @dolunaydagel Yeşil 80,70ametist @Meyaski Yeşil 83,50elmas @yildiz4kc Kırmızı Kaptan 76,40elmas @erenmothers Kırmızı 77,60inci @L u c i a Mavi Kaptan 83,5inci 60kiloyum Mavi 83,60kehribar @Lavinia_98 Yeşil Kaptan 59,65kehribar @HanimKelesimiGetir Yeşil 58,60kristal @gezegenfeza Yeşil 73,60kristal @Nefesimmmsin Yeşil 63,60lapis @Tesnim1989 Yeşil hamiş 67,60lapis @ugurbocuuu Yeşil 56,80mercan @sara_28 Mavi 95,60mercan @AhSen_2504 Yeşil 85,40pırlanta @gewezebidik Kırmızı 69,10pırlanta @Migim Kırmızı 71,00safir Elhan Mavi 64,10safir @pastel34 Mavi 63,60turkuaz @Cordelia Mavi 64,90turkuaz @eceboce Yeşil 66,50yakut @She-Raa Kırmızı 90,20yakut Hallederiz Kırmızı 84,00zümrüt @s i d e l y a Mavi 70,3zümrüt @Busra 17 Mavi 69,60
Kaptanımmmm zaten burdaydımmmmmAaaa hosgeldin canim
Çakma ışıklarla kandirildik mi şimdiKolay gelsin canım, ben bugün spor yapmış kadar oldum, daha da işim var
Eline sağlık canım
SafirimElhan
Hiç estetiğim yok
Valla ben bişeyler istiyorum ama cesaretim yok
Ayy bak nasıl güzel görüyokız o ışık sahteymiş estetikmiş
Acaba o normal bişey mi , belki belli aralıklarla gidip tazelemek gerekiyodur
Hallolur hayatım ama neresi orası , yaz bakem özelden
Yok kiz hepimiz cok konusuyoruzKiminasil kıyacaksınız bana
Aşk olsun kuzum. Dua ederdik olur mu öyle şey.Kaptanımmmm zaten burdaydımmmmm
Sadece ortamı bozmıym diodm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?