Bu kaptan cuma neyin dinlemiyor basar sopayı valla kalk yürü cicikuşum napcanSaat daha erken, biraz daha su içerim de, bugün Cuma diye akıllı saatimi takmadım bile kaptanım. Bugün spor bildirimi yok ki
2000 i buluruzDaha gece uzun kız :)
Sen de bu akşam kaçma zıpzıpım2000 i buluruz
Çok zor1-2-3 tip oynayalim biraz
Anladım , tabi göze batıyor görüntü, öyle miNormal değil bence. Gözün hemen altı değil de elmacık kemiği ile göz altı boşluğunun birleştiği yeri düşün. Foto çekiyorum ama anlaşılmıyor
Kaptan dişliSaat daha erken, biraz daha su içerim de, bugün Cuma diye akıllı saatimi takmadım bile kaptanım. Bugün spor bildirimi yok ki
Tamam simdilik buralardayim canimSen de bu akşam kaçma zıpzıpım
Evet ya.. bazıları soruyor bir işlem mi yaptırdın diye hani yan etki falan sanıyorlar. İnşallah düzeltir doktorAnladım , tabi göze batıyor görüntü, öyle mi
Kaptan dişli
Geçmiş okunmadan eksik hissediyorum kendimi tatlım. Bir arkadaş uzulurken kendimi geyik yaparken buluyor sonra utanıyorum.
Benim yufka yüreklimGeçmiş okunmadan eksik hissediyorum kendimi tatlım. Bir arkadaş uzulurken kendimi geyik yaparken buluyor sonra utanıyorum.
Hallederler bitanem takma kafana.Evet ya.. bazıları soruyor bir işlem mi yaptırdın diye hani yan etki falan sanıyorlar. İnşallah düzeltir doktor
İnşallah biricikimHallederler bitanem takma kafana.
Düzeltir, çeker alır herhaldeEvet ya.. bazıları soruyor bir işlem mi yaptırdın diye hani yan etki falan sanıyorlar. İnşallah düzeltir doktor
O biraz kötü oluyoGeçmiş okunmadan eksik hissediyorum kendimi tatlım. Bir arkadaş uzulurken kendimi geyik yaparken buluyor sonra utanıyorum.
Aslında bir çare geldi aklıma ama etik değil sonra bencilce buldum.1-2-3 tip oynayalim biraz
Geçen gün limonlu bacım için yaşadım.O biraz kötü oluyo
Afiyet olsun maviş04 Mart 2022
Sabah;
Mantarlı biberli omlet, yanında az patates
Salata ve içinde haşlama yarım yumurta
(Dışarıdaydim bugün MADO da kendime uygun kahvaltı bunu yaptım) 1 açık çay
1. Ara öğün;
1 filtre kahve, 2 adet glutensiz kurabiye
2. Ara öğün;
Yarım elma ve küçük portakal, form çayı
Akşam;
1 tabak Kıymalı zeytinyağli lahana yemeği
4/5 kaşık baharatlı pirinç pilavı
Yatmadan açık çay, soda fln olur başka şey yemem...
_ASTRAL_ Zipzip-
Hoşgeldinİşte geldim burdaym ben bu işte ustaym
Acaba nedir nedir??Aslında bir çare geldi aklıma ama etik değil sonra bencilce buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?