Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güzel menü. Adımı sonra mı ekleyeceksin?
Güzel bir gün olmuş. Benim için biraz daha su içer misin? Adımını da eklemeyi unutma lütfen
Eline emeğine sağlık kaptanım
Karsi kaptan kazanirsa alır vermem desende yapacak birsey yok
Tamam kaptanım. Elimden gelenin en iyisini yapar işimi şansa bırakmam. Ben alayım da, sonrasına o zaman bakarız

Ne tablosu acaba altın fln da yazıyor kesin ilk sayfa da dimi aciklama ben şimdi yeni oturdum paylaşımlarımi yapınca bugün ki Halime acirsiniz ama gurur duyarsınız
Canım bu tabloda eslestigin kişi ile beraber kilo verip diğer takımları yenmeye çalışıyorsun. Maksat motivasyon

Adim yok bugun kaptanim adimlar yarin basliyor

Kolay gelsin canım, ben bugün spor yapmış kadar oldum, daha da işim var
Eline sağlık canım
Safirim Elhan
Yine diyetle çok alakalı bir soru soracağım. Hiç göz altı ışık dolgusu yaptıran var mı aranızda?
Hiç estetiğim yok
Valla ben bişeyler istiyorum ama cesaretim yok
Varlığınla saçtigin ışık yetmiyor mu bidenem
Ayy bak nasıl güzel görüyokız o ışık sahteymiş estetikmiş
Benimkiler çöküktü kuzum. Orayı doldurdu şahane oldu ama sonra aktı
Acaba o normal bişey mi , belki belli aralıklarla gidip tazelemek gerekiyodur
9 marta randevu aldım umarım halledebilirler. Sosyal hayatımı çok etkiledi
Hallolur hayatım ama neresi orası , yaz bakem özelden

Normal değil bence. Gözün hemen altı değil de elmacık kemiği ile göz altı boşluğunun birleştiği yeri düşün. Foto çekiyorum ama anlaşılmıyor

Yıldızcım ne demek alayım da sonrasına bakarız

Waaaw safiriz

İlk defa bir kaptanlığımda kazanamadim. Buruldum sanki biraz. Takimimi iyi yönlendiremedim bu sefer, hastaliktan bakamadim pek
ben bu hafta tam adapte olamadım ama en azından aralıklı oruca başladım. ama tabi menüler çok iyi olmadığı için ancak 500 gram oldu.
hastayken kaptanlık zor. ben covid olduğum 2 hafta da kaptandım. Allaha şükür kaptanlık avantajını aldım ama tabi takımla fazla ilgilenemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…