Ben uyumazsam kesin başlarım sabah uyurumBenim hep acik gece mi baslasam
Şuan en erken ramazan ama sonrası da belki hiç başka türlü rahatsızlık da vermiyordu sanırım şikayetlerimin çoğu geçti çünkü glutensiz ne varsa aldım alışmaya çalışıyorum çevrem de yardımci evdekiler de alışana kadar süreç zor ama beni en çok etkileyen süt ürünlerine alerjim var mı diye oda kesildi ve peynir benim ince cizgimdiNe kadar süre için yasak canım?
Bitki çayı ben zaten hiç sevmiyorum kabızlığı önlemek için bir ara çok içtim artık içemiyorum düşüncesi bile kötü yapıyor beni. Kahveyi dene kuzum, WC için de iyi gelir inşallahKahvalti da bile bitki çayı içince içim garip oluyor. Çok açken bir iki kez gündüz ictigimde de mahvetti. Ama türk kahvesi hiç denemedim. Biraz vucudu şaşirtayim bakalim ne olacak
Oooo peynir benim için de en mühimi. Benim yeğenimin de yasağı var çok şükür artık her yerde glutensiz seçenekler var her istediğinden yiyebiliyor. Belki peynir gibi şeyler de vardırŞuan en erken ramazan ama sonrası da belki hiç başka türlü rahatsızlık da vermiyordu sanırım şikayetlerimin çoğu geçti çünkü glutensiz ne varsa aldım alışmaya çalışıyorum çevrem de yardımci evdekiler de alışana kadar süreç zor ama beni en çok etkileyen süt ürünlerine alerjim var mı diye oda kesildi ve peynir benim ince cizgimdisağlık için nefsi terbiye ediyoruz işte
Var ama o peynir olarak değilde badem sütü fln aldım ki kahveme yulafima katabileyim diye ama özleniyorOooo peynir benim için de en mühimi. Benim yeğenimin de yasağı var çok şükür artık her yerde glutensiz seçenekler var her istediğinden yiyebiliyor. Belki peynir gibi şeyler de vardır
Mutlaka özlenir.. ama sağlık daha önemli. Umarım yasağın bir an önce biter canımVar ama o peynir olarak değilde badem sütü fln aldım ki kahveme yulafima katabileyim diye ama özleniyor
Hadi bi özet geçeyim.
Canımsın beeHadi bi özet geçeyim.
24. Hafta MasterFit yarismasinis i d e l y a ve Mavi takım kazandı.
Yeşil takım mavi takıma ve kırmızı takıma kilo nasıl verilir dersi verdi.
Beth18 haftanın en çok kilo verene olmasına rağmen yarışmaya katılmayacağı için ikinci en çok kilo veren
_ASTRAL_ kırmızı kaptan oldu. Kendisi gibi çok kilo veren L u c i a yi seçti.
25 etap için kırmızı takım ve mavi takım oluşturuldu.
Yeşil takım oluşturuldu. Yeşil takım da yine en çok kilo verenLavinia_98 yeşil Kaptan oldu.
Iron Butterfly Bal0ncuk Kmsl Hnd ve kiloları sayfamıza geldiler. Çok şükür.
Wilma11 e nazar değiyor. Ayrıca Bugün bize magazin haberleri sundu Ebrar sevgilisinden ayrılmış. Ebrar da kim diyenler için not milli voleybolcumuz oluyor kendisi çok tatlış bir kız.
İyi geceler Yıldız kaptanİyi geceler yarına bol eksiler
Kırmızı takımın güzelleri sabah tartılabilirseniz özelden bana cuma - cumartesi şeklinde kilo bildirimi yapar mısınız lütfen
Yeni hafta çoktan başladı. İşi baştan sıkı tutalım
Valla acayip kötü oldum özellikle diyet yaptığım zaman bazı gıdaları ödül olarak kullanınca daha fazla dokunuyorBanada dokunuyor. İspanakta bulgur vardi bakalim bu gece ne yapacak bana
Gluten nelerin içinde var tam hakim değilim normalde reflüm var aslında salçalı şeyler dokunuyor. Şişkinlik ama abartarak yediğim zamanlar çok oluyor. Diyet ne zaman yapsam midem daha rahatlıyor çünkü ölçülü daha sağlıklı yiyoruz tabiBana gluten yasaklandı toleransım var diye bulgur bende de şişlik yapardı baya rahatsizlanirdim siz de bir süre deneyin belki sizde de benzer bir sıkıntı vardır
Bende takımımı çok seviyorum şahsen bende vermek istememHayır, alması iyi de vermesi zor dedim. Ben kazanırsam alma verme olmasın takımlar şimdiki haliyle kalabilir mi diye rica ettim. Onların kararı artık
Ben peynir süt yoğurt vs cok tüketıyorum aslında araştırmalarıma göre sadece keçi peyniri ölçülü olarak tavsiye ediliyormuş. Benim peynirden vazgecmem mümkün değilŞuan en erken ramazan ama sonrası da belki hiç başka türlü rahatsızlık da vermiyordu sanırım şikayetlerimin çoğu geçti çünkü glutensiz ne varsa aldım alışmaya çalışıyorum çevrem de yardımci evdekiler de alışana kadar süreç zor ama beni en çok etkileyen süt ürünlerine alerjim var mı diye oda kesildi ve peynir benim ince cizgimdisağlık için nefsi terbiye ediyoruz işte
İlk 3 mü
Keçi peyniri de hiç sevmem.. süzme peynir önerilse keşkeBen peynir süt yoğurt vs cok tüketıyorum aslında araştırmalarıma göre sadece keçi peyniri ölçülü olarak tavsiye ediliyormuş. Benim peynirden vazgecmem mümkün değilyoğurt ıcınde geçerli onu da kendım yapıyorum çok sevıyorum ama dediğin gibi belki gluten de şişkinlik yapıyor olabilir.
Afiyet olsun canımMenüm
10 tane istavrit
Soğan salatası
Brokoli, kereviz
Yoğurtlu kereviz
Fındık, fıstık, kabak çekirdeği
2 lt su
3 kupa kahve
Lavinia_98
Bana açkende gelmezİnsanın karnı tokken Arap pilavları bile çekici gelmiyor..
Keçi inek karışımı yedin mi çok harikaKeçi peyniri de hiç sevmem.. süzme peynir önerilse keşke
Diyet bitsin bir gün denemeni tavsiye ederim. İnanılmaz bir lezzet canım offf diyorumBana açkende gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?