- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Geçmiş olsun canım, yeni fark ettim. Ciddi bir durum yoktur inşallah.Birazcık hasta gibi ya, çorbasını içir ilacini ver onlarla uğraştım şimdi uyutuyorum Elhanımsana kırılmak ne demek rabbim konuşmadığımız gülüşmediğimiz gün yazmasın
Helal sana cicikuşSabah sporum tamamdır. Geçmişte de çok sevdiğim, çok faydasını gördüğüm ve her bir tarafımdan terleten şu videoyu yaptım
Eki Görüntüle 3019651
Cordelia _ASTRAL_ She-Raa
Yok canım burnu akıyor sadece teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, yeni fark ettim. Ciddi bir durum yoktur inşallah.
Bu sene çocuklar bir türlü iyileşemediYok canım burnu akıyor sadece teşekkür ederim
Canim seni yakından tanımıyorum. Sıkıntıların neler mutlu musun Hayatında eksikliğini hissettiğin bir şey var mı bunlari bilmiyorum.evet zaman gectikce tam tersi oluyor malesef ..
gayreti kendime gostermem gerek .. zamani ayırmam gerek .. ve bunu yapicam dün karar verdim
Gerçekten öyle. Ben bile kaç kere hasta oldum ilk defaBu sene çocuklar bir türlü iyileşemedi
Yeşil takım bana cilve yapıyor her an gönlüm kayabilir.Ben bir kutlama yapayım yeşil takıma
Dediklerin hepimiz için geçerli canımCanim seni yakından tanımıyorum. Sıkıntıların neler mutlu musun Hayatında eksikliğini hissettiğin bir şey var mı bunlari bilmiyorum.
Yemek yemenin bir hastalık olduğunu biliyorum çünkü bende de var. Kendimden örnekler vereceğim. Bayram bugün doğum günü arkadaşım çağırdı evlilik yıldönümü vs sorunları. Evet bunlar sorun çünkü bu günler pasta tatlı börek yapılan günler. Peki onlar olmadan kutlanamaz mi çok ta güzel kutlanır. Ya da sınavım var dersim var spor yapamam diyet yapamam alakası yok yemek için bahane. Çok vaktin yoksa spor yapmazsın. Benim eşim ile sorunlar oluyor vs. Bunun yemekle ne ilgisi var. Her şeyin yemekle ilgisini koparmak gerek.
Seni tanıdığımdan beri sen de böyle hareket ediyorsun. Hiç kilo vermedin yani verdin ama aldın. Hep bı bahaneyle diyeti bırakıyorsun. Diyelim bir yakinimizi kaybettik buraya gelmeyebilirsin diyeti neden bırakıyorsun. Hayatın kendisi mutluluk aci ve stres. Ve bu hep sürecek. Kilo vermek istiyorsan bunu anlaman gerek. Büyük bir hevesle başlıyorsun bir sure sonra gidiyorsun. Burdan gitmen sorun değil diyeti bırakıyorsun.
Motivasyonundan çaldım canımellerine saglik kaptanim
tesekkurler, gecen hafta isinma turuydu bu hafta masterfitte harikalar yaraticam inaniyorum kendime :)
kaptanim listeler icin ellerine saglik
Ben uyuyordum prensesim.Herkes uyuyor
Kaç saat sürer du bakemSabah sabah bu ne neşe
Günaydın canımGünaydın
Bu yazıda kendimi gördümCanim seni yakından tanımıyorum. Sıkıntıların neler mutlu musun Hayatında eksikliğini hissettiğin bir şey var mı bunlari bilmiyorum.
Yemek yemenin bir hastalık olduğunu biliyorum çünkü bende de var. Kendimden örnekler vereceğim. Bayram bugün doğum günü arkadaşım çağırdı evlilik yıldönümü vs sorunları. Evet bunlar sorun çünkü bu günler pasta tatlı börek yapılan günler. Peki onlar olmadan kutlanamaz mi çok ta güzel kutlanır. Ya da sınavım var dersim var spor yapamam diyet yapamam alakası yok yemek için bahane. Çok vaktin yoksa spor yapmazsın. Benim eşim ile sorunlar oluyor vs. Bunun yemekle ne ilgisi var. Her şeyin yemekle ilgisini koparmak gerek.
Seni tanıdığımdan beri sen de böyle hareket ediyorsun. Hiç kilo vermedin yani verdin ama aldın. Hep bı bahaneyle diyeti bırakıyorsun. Diyelim bir yakinimizi kaybettik buraya gelmeyebilirsin diyeti neden bırakıyorsun. Hayatın kendisi mutluluk aci ve stres. Ve bu hep sürecek. Kilo vermek istiyorsan bunu anlaman gerek. Büyük bir hevesle başlıyorsun bir sure sonra gidiyorsun. Burdan gitmen sorun değil diyeti bırakıyorsun.
Gunaydin ablacimGünaydın bitanem
Olur canim zorlama kendini_ASTRAL_ kaptanım o video yerine Leslie yapsam olur mu
Dün bu resmi paylasayım mi paylasmayayim mi cok dusundum veda yazmak icin cunku birsey yapmiyorum sizinle bos yere adim duruyor orda .. bir bardaj yesil cya ictim icim acıldı neden kendime bunu yaptigimi sorguladim ve dedim ki temiz temiz yoluna devam et sana iyi gelen sey spor yapmak .. haftalar haftalari kovaliyor ama için hep ayni sıkıntıda ...
içim huzurla doluyor aslında kendime iyilik yaotıgımda allahım sen bana yardım et irademi kuvvetlendir
Eki Görüntüle 3019643
Zipzip-
Cordelia
@Lavinia_98
gelen baharı güzel karsılamak içinn...
iç huzurum için..
hafiflemek için..
rahatlamak için..
vazgecme tutku
Allah şifa versin bitanemBirazcık hasta gibi ya, çorbasını içir ilacini ver onlarla uğraştım şimdi uyutuyorum Elhanımsana kırılmak ne demek rabbim konuşmadığımız gülüşmediğimiz gün yazmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?