Tatlı bebeeempastelfit fitim safirim hafta sonu için bir planımız var mı? Pazartesi rakiplerimizi sollasak fena olmaz
Az konuşmanın sırtını veriyorum sanaAz konusuyorum bugun
Derste şimdiAz konuşmanın sırtını veriyorum sana@fesang ile muhabbet etme
O derste de gelir duramazDerste şimdi
Tosunun very hapyHı hıııı
Aaaaaben bunu 3 sene önce ilk diyet spor zamanlarımda yapıyordum ama beceremiyordum. Çok sevindim paylaşmana bu hafta yapayım çok güzel
Günaydın şeker
“O video” 90 dk film gibi maşallah
Bütün gün
Evet
Günaydın
Afiyet bal şeker olsun tosunuma
Evet çok haklısın
Hayatım hepimiz aynı durumdayız yoksa burda olmazdık. İşimiz gücümüz yemek. Ama kendine, olmak istediğin kişiye öncelik vermelisin
Günaydın canım
Kapuska yapıcam o kesin, bir paket de tavuk baget var çocuklar için pişiririm, yanına makarna salata olabilir.
Ben kapuska salata yiyciiim
Günaydın canım
Kaça geçicek
Olsun canım günaydın
Amin
1507 daha çıkmadım evdenAdimlar ne durumda kizlar
1.157Adimlar ne durumda kizlar
Daha erken abla tamamlarsin akşama kadar
Yani bende diyecegim ama illa tutsun diye de ac gezmeyecegimKaptanken 69 a ulaştin elinden geleni yaptın canım benım yavaş verelim sağlıklı olalımben çok totem yaptım tutmadi
65 diyorum hala
Ben de onu diyorumTatlı bebeeembence rakiplere yeterince avantaj verdik. Bu hafta hepsini ezeliiim
İşte o yuzden zor yani. Gecen sene kavga etmistik. Adama artik tatli almayalim dedim ertesi gün kemalpasa alip gelmis, bende gülerek hani almayacaktik dedim adamin nasil gözü donduyse acliktan tezgaha patlatti paketleriBen Ramazanda dikkat etsek veririz kolay o tatlılar pideler felan yemesek 5-10 kg garantili kocam da hergünpide tulumba alcak biliyorum onu
Kaptan erken merken dememiş yürü babam yürü hedefini yarilamisDaha erken abla
Tamamlarım sıkıntı olmaz sanırımDaha erken abla tamamlarsin akşama kadar
6000 adimdayim bende ama hedefim 15.000
Evet hayatım açlık bizi sıkıntıya sokuyo, sağlıklı beslenmek en iyisiYani bende diyecegim ama illa tutsun diye de ac gezmeyecegim
Erken basladim abla ya ama yoruluyorum bırakıyorum hemen yoksa şimdi 10 bini geçerdimKaptan erken merken dememiş yürü babam yürü hedefini yarilamis
Ben yine sabah erken kalkamadim. Telefonu cebimden asla cikarmicam hatta koynuma sokabilirimKaptan erken merken dememiş yürü babam yürü hedefini yarilamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?