Ooo adamlar açken asla olumsuz bir söz tavır olmayacak. Doyduktan sonra hakkından geleceksinİşte o yuzden zor yani. Gecen sene kavga etmistik. Adama artik tatli almayalim dedim ertesi gün kemalpasa alip gelmis, bende gülerek hani almayacaktik dedim adamin nasil gözü donduyse acliktan tezgaha patlatti paketleri
Tunaydin canimTünaydin bu arada
Çarşambadan beri oynamayan tartima selamlar olsun
Oruçken gözleri dönüyor sanki biz aç değilizOoo adamlar açken asla olumsuz bir söz tavır olmayacak. Doyduktan sonra hakkından geleceksin
Yok bebeğim öyle yapma zarar verir sana. İyi ki erken uyanmamişsin sevindim uyumana. Fırsatını bulduğunda yat dinlen.Ben yine sabah erken kalkamadim. Telefonu cebimden asla cikarmicam hatta koynuma sokabilirim
O yüzden bozmadan devam edeceğim baya sinir oldum ama bozarsam hop 500 gr geri gelir kendimi biliyorum. Bakalim sali gününe kadar umutluyum birden 1 kg insin inşallahTunaydin canim
Kirilma noktasi demek ki orasi orayi gecersen kilo vermeye devam edersin
İyi yapmışsın canım çok yorma kendini evet evet anladımDun yorucuydu biraz cikayim demiştim canim
Olur bi yaz canim cozerler belki
Cuma sabah yazarim ekledim zaten seni anlamissindir benim oldugumu
Sağol abla. Uykusuz kalınca da cocuklara cok agresif oluyorum. Ne yapacagimi bende sasirdim ama hiç birşeye yetisemedigim icin uykumdan biraz vazgeçmem gerekiyorYok bebeğim öyle yapma zarar verir sana. İyi ki erken uyanmamişsin sevindim uyumana. Fırsatını bulduğunda yat dinlen.
Ohh maşallahTosunun very hapy
Maşallah canım1507 daha çıkmadım evden
Adamlar çocuklar, hep işimizi zorlaştırıyolarİşte o yuzden zor yani. Gecen sene kavga etmistik. Adama artik tatli almayalim dedim ertesi gün kemalpasa alip gelmis, bende gülerek hani almayacaktik dedim adamin nasil gözü donduyse acliktan tezgaha patlatti paketleri
Kaptan hırslı ve hızlıKaptan erken merken dememiş yürü babam yürü hedefini yarilamis
TünaydınTünaydin bu arada
Çarşambadan beri oynamayan tartima selamlar olsun
Yorma kendini o kadar canımErken basladim abla ya ama yoruluyorum bırakıyorum hemen yoksa şimdi 10 bini geçerdim
Acikilir tabi. Emzirmek ne kadar cok kalori yakar. Akşam mercimek karbonhidrat oldugu icin aciktirmis olabilir. Ama saat 21.00 -22.00 arasi tekrar küçük bir ara öğün yapabilirsin cok acikirsan. En kötü sütlü kahve, tarcinli sut, 2 3 yk yogurt, 1 salatalik.Kahvaltı 10.30
Kıymalı yumurta (iki yumurtayla) yarısını kızım yedi
1 tabak salata
1 kupa çay
2 dilim ekmek
1.ara öğün 13.30 yarım muz+ 2 ceviz içi+1kupa çay
2.ara öğün 16.30 1 orta boy elma+1 maden suyu
Akşam 19.00
dünden kalan beşamel soslu
fırında sebze+köfte (sadece sebzesi ve köfte yendi)
2 kepçe mercimek çorbası
1 bardak ayran
Bu benim dünkü menüm. Ama o kadar acıktım ki dün. Sebebi ne bilmiyorum. Nerde neyi yanlış yaptım acaba? Akşam yemeğini az yedim, doydum hemen. Ama yemeğe kadar zor dayandım.
Kızım ek gıda döneminde. Gün içinde en fazla 3-4 kez emiyor. Emziren acıkır derler de bu kadarcik emzirmeyle de acıkılır mı ki?
YoookSeninde mi bulantı vardı
İşte o yuzden zor yani. Gecen sene kavga etmistik. Adama artik tatli almayalim dedim ertesi gün kemalpasa alip gelmis, bende gülerek hani almayacaktik dedim adamin nasil gözü donduyse acliktan tezgaha patlatti paketleri
AmiiinO yüzden bozmadan devam edeceğim baya sinir oldum ama bozarsam hop 500 gr geri gelir kendimi biliyorum. Bakalim sali gününe kadar umutluyum birden 1 kg insin inşallah
Menünde bir sıkıntı yok da canım, emzirdiğin için acıkıyorsan 1 ana 1 ara öğün şeklinde git. Ara öğünlerin tok tutsun istiyorsan da süt ürünü+meyve+kuruyemiş şeklinde tüket. Afiyet olsunKahvaltı 10.30
1 tabak salata
1 kupa çay
2 dilim ekmek
Akşam 19.00
2 kepçe mercimek çorbası
1 bardak ayran
Bu benim dünkü menüm. Ama o kadar acıktım ki dün. Sebebi ne bilmiyorum. Nerde neyi yanlış yaptım acaba? Akşam yemeğini az yedim, doydum hemen. Ama yemeğe kadar zor dayandım.
Kızım ek gıda döneminde. Gün içinde en fazla 3-4 kez emiyor. Emziren acıkır derler de bu kadarcik emzirmeyle de acıkılır mı ki?
Canim emziren anneler diger insanlara bakarak daha cok acikirKahvaltı 10.30
1 tabak salata
1 kupa çay
2 dilim ekmek
Akşam 19.00
2 kepçe mercimek çorbası
1 bardak ayran
Benimki bu sene cok mesai yapiyor haftada 3 4 gün evde yiyor kalan isyerinde. Mesai yapmasa her akşam tatli isterdi yada abur cuburAy benim eşim de böyle. Üstelik sadece ramazanda değil her gün böyle
Aynen oyle emziren anne listesi dolu dolu olur. Ben hatta listemi görünce şok geçirdim ben bununla kg verebilecek miyim demiştim. Çünkü 90 kg civariydim kg vermem durmuştu. Megerse az yedigim icin gitmemiş. Listeye uyunca ilk hafta 2 kg birden verdimCanim emziren anneler diger insanlara bakarak daha cok acikir
Ben suan gunde 2kere emziriyorum oyuzden acikmami emzirmeye baglamiyorum
Bebegib kac aylik suan? Hangi sklikda emziriyisyn? Benimki 6aylikken online diyet yapmistim bana emziren anne diyeti hazirliyodu
Aksam yemeginden sonra ara ogun mutlaka oluyodu
Genelde hurma, incir kurusu, kayisi kurusu, kuruyemis tarzi seylerdi
Acikilir tabi. Emzirmek ne kadar cok kalori yakar. Akşam mercimek karbonhidrat oldugu icin aciktirmis olabilir. Ama saat 21.00 -22.00 arasi tekrar küçük bir ara öğün yapabilirsin cok acikirsan. En kötü sütlü kahve, tarcinli sut, 2 3 yk yogurt, 1 salatalik.
Bu arada kgna göre ve emzirdigin icin bana ara ogunlerin az geldi. Tam muz yiyebilirsin. 3 4 ceviz ve ya 6 7 findik badem
Cok sevdiğim bir smotie tarifi var.Kahvaltı 10.30
1 tabak salata
1 kupa çay
2 dilim ekmek
Akşam 19.00
2 kepçe mercimek çorbası
1 bardak ayran
Benimki bu sene cok mesai yapiyor haftada 3 4 gün evde yiyor kalan isyerinde. Mesai yapmasa her akşam tatli isterdi yada abur cubur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?