Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşte o yuzden zor yani. Gecen sene kavga etmistik. Adama artik tatli almayalim dedim ertesi gün kemalpasa alip gelmis, bende gülerek hani almayacaktik dedim adamin nasil gözü donduyse acliktan tezgaha patlatti paketleri
Ooo adamlar açken asla olumsuz bir söz tavır olmayacak. Doyduktan sonra hakkından geleceksin

Kahvaltı 10.30
Kıymalı yumurta (iki yumurtayla) yarısını kızım yedi
1 tabak salata
1 kupa çay
2 dilim ekmek

1.ara öğün 13.30 yarım muz+ 2 ceviz içi+1kupa çay
2.ara öğün 16.30 1 orta boy elma+1 maden suyu

Akşam 19.00
dünden kalan beşamel soslu
fırında sebze+köfte (sadece sebzesi ve köfte yendi)
2 kepçe mercimek çorbası
1 bardak ayran

Bu benim dünkü menüm. Ama o kadar acıktım ki dün. Sebebi ne bilmiyorum. Nerde neyi yanlış yaptım acaba? Akşam yemeğini az yedim, doydum hemen. Ama yemeğe kadar zor dayandım.
Kızım ek gıda döneminde. Gün içinde en fazla 3-4 kez emiyor. Emziren acıkır derler de bu kadarcik emzirmeyle de acıkılır mı ki?

Yok bebeğim öyle yapma zarar verir sana. İyi ki erken uyanmamişsin sevindim uyumana. Fırsatını bulduğunda yat dinlen.
Sağol abla. Uykusuz kalınca da cocuklara cok agresif oluyorum. Ne yapacagimi bende sasirdim ama hiç birşeye yetisemedigim icin uykumdan biraz vazgeçmem gerekiyor

Tosunun very hapy
Ohh maşallah
1507 daha çıkmadım evden
Maşallah canım
İşte o yuzden zor yani. Gecen sene kavga etmistik. Adama artik tatli almayalim dedim ertesi gün kemalpasa alip gelmis, bende gülerek hani almayacaktik dedim adamin nasil gözü donduyse acliktan tezgaha patlatti paketleri
Adamlar çocuklar, hep işimizi zorlaştırıyolar
Kaptan erken merken dememiş yürü babam yürü hedefini yarilamis
Kaptan hırslı ve hızlı
Tünaydin bu arada
Çarşambadan beri oynamayan tartima selamlar olsun
Tünaydınoynar biraz vakit ver , arada duraklama oluyo maalesef
Erken basladim abla ya ama yoruluyorum bırakıyorum hemen yoksa şimdi 10 bini geçerdim
Yorma kendini o kadar canım

Acikilir tabi. Emzirmek ne kadar cok kalori yakar. Akşam mercimek karbonhidrat oldugu icin aciktirmis olabilir. Ama saat 21.00 -22.00 arasi tekrar küçük bir ara öğün yapabilirsin cok acikirsan. En kötü sütlü kahve, tarcinli sut, 2 3 yk yogurt, 1 salatalik.

Bu arada kgna göre ve emzirdigin icin bana ara ogunlerin az geldi. Tam muz yiyebilirsin. 3 4 ceviz ve ya 6 7 findik badem

Ay benim eşim de böyle. Üstelik sadece ramazanda değil her gün böyle

O yüzden bozmadan devam edeceğim baya sinir oldum ama bozarsam hop 500 gr geri gelir kendimi biliyorum. Bakalim sali gününe kadar umutluyum birden 1 kg insin inşallah
Amiiin
Menünde bir sıkıntı yok da canım, emzirdiğin için acıkıyorsan 1 ana 1 ara öğün şeklinde git. Ara öğünlerin tok tutsun istiyorsan da süt ürünü+meyve+kuruyemiş şeklinde tüket. Afiyet olsun

Canim emziren anneler diger insanlara bakarak daha cok acikir
Ben suan gunde 2kere emziriyorum oyuzden acikmami emzirmeye baglamiyorum
Bebegib kac aylik suan? Hangi sklikda emziriyisyn? Benimki 6aylikken online diyet yapmistim bana emziren anne diyeti hazirliyodu
Aksam yemeginden sonra ara ogun mutlaka oluyodu
Genelde hurma, incir kurusu, kayisi kurusu, kuruyemis tarzi seylerdi

Aynen oyle emziren anne listesi dolu dolu olur. Ben hatta listemi görünce şok geçirdim ben bununla kg verebilecek miyim demiştim. Çünkü 90 kg civariydim kg vermem durmuştu. Megerse az yedigim icin gitmemiş. Listeye uyunca ilk hafta 2 kg birden verdim

Aslında akşam yemeğinden sonra açlık hissetmedim. Akşam yemegine kadar sürdü o açlık hissi, ama öyle böyle değil ya. Sanki sabahtan beri hiçbir şey yememisim gibi midem kaziniyordu.

Peki ara öğünü arttırmak mı mantıklı olur yoksa üç öğün yapmak mı?
Bir de şu an eşim gündüz çalışıyor. Akşam 7 gibi evde oluyor genelde. Pazartesi gece çalışmaya başlayacak. O gündüz evdeyken daha erken yiyebiliyoruz akşam yemeğini. O yüzden ara öğün yapmadığım günler bile oluyordu diyete başlamadan önce.

Cok sevdiğim bir smotie tarifi var.
1 bardak süt, 1 orta boy muz, 1 tk tahin, 2 3 ceviz blenderdan geçir iç ben kakaoda ekliyodum 1 tk

Benimki bu sene cok mesai yapiyor haftada 3 4 gün evde yiyor kalan isyerinde. Mesai yapmasa her akşam tatli isterdi yada abur cubur

Ya ben de kaç kere söyledim aslında akşamdan sonra bir şey yemesen kilo verirsin. Diyete bile gerek kalmaz diye.
Abur cuburu ben seviyorum diye alıyordu. Artık aldırmıyorum. Kendisi meyve delisi. Onune 2 kilo meyve koy kendinden geçmiş bir şekilde yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…