Listemde canımÜniversiteyken film geceleri yapardık. Eski ve kaliteli filmleri izlerdik. Ama çok zaman geçti canım çoğunun ismini hatırlamıyorum.
Zindan adasının sonu beni şok etmiştifesang izle canım ilgini çekecek
Zindan adasını izle canımGerilim istiyorum kuzum, var mı aklında?
Teşekkür ederim kaptanım
Ben saatlerce yürüyorum ancak 10000 ni geçiyorum 10 dakikada 2 bin atsam ooooo günde 30 40 bin adım atmış olurumYaaaa o bakışını yerim senin
Fragmanı izledim, listeye ekledim kaptanımfesang
Sessiz bir yer 1 hemen izle hemennnnnnbak buda son fılmlerde benım fav gerim gerim gerildim ses olcak diye
Canım biz bir kaşık yağla denedik çok güzel kızardı ve çıtır oldu. Yağda kizartilan beklediği zaman yumusuyor ya bu hiç kaybetmedi citirligini ...canım philips inkini hiç yemedim ama tefalinki güzel.
zaten biliyorsun patatesi bir süre tuzlu suda tutmak gerekiyor çıtırlık için. bir de yağ çıtırlık yapar. bunlar da yağ az kullanılıyor. amaç o zaten. ama güzel oluyor.
çok çıtırlık için bol yağda kızartmak gerekli o başka.
Afiyet olsun canım5 mart menüsü
10.45
2 yumurtayla sucuklu yumurta
1.5 dlm ekmek
4 zeytin, biraz lor peyniri
Nescafe
1 tk tahin pekmez
15.10
Türk kahvesi
2 hurma topu
17.30
2 kepçe mercimek çorbası
5 küçük köfte
Salata
Ayran
20.45 nescafe
Zipzip- @Cordelia L u c i a @s i d e l y a
Bende atamıyorum kaptanımBen atamıyorum
Onu çok eskiden izlemiştim bak sonunu falan unutmuşum. Ayrıca leonardocugumun en sevdiği filmmişfesang Godfather ı izle canım
Ya senin canın sağolsunBen saatlerce yürüyorum ancak 10000 ni geçiyorum 10 dakikada 2 bin atsam ooooo günde 30 40 bin adım atmış olurum
Afiyet olsun canimÇok yorgunum ayağa kalkınca zor yürüyorum çay demledim çay içeyim çay beni dinlendiriyor
Ne izleyeceksin bakiim??Az yokum gelirim 12 ye dogru
Ohhh afiyet olsun ben de içeyimÇok yorgunum ayağa kalkınca zor yürüyorum çay demledim çay içeyim çay beni dinlendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?