Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Belki bir gün bir yerlerde neden olmasın ama burada bile sanal ortam olmasına rağmen sanki gerçek arkadaşlarımmış gibi bir gün gelmesem merak ediyorum hepinizi
Benim buradan tanıştığım sonrasında buluştuğum ve 8 yıldır görüştüğüm arkadaşlarım var. Bir gün biz neden görüşmeyelim ki

Yıldızlar arası bayılırım, kaç kere izledim hala arada izleriz hep beraber
Beline boynuna güveniyorsan callanetics öneririm cordişim. Ben yarım yamalak denemiştim ama yanlış yapıp belimi incitirim diye korktum
İlk defa duydum
238.000i de ben yazıcam hadi bakalım
Hey maşallah daha küçük bi hedefle başlasan
Afiyet olsun canım
O kadar yazarmiyiz yaa
Evet
Bir kalksam da adımı tamamlasam son 300 adım kaldı
Tamamladın
İzleyeceğim canım yazarım sana şaşırma seviyemi

Bazen son 300 ler cok zor geliyor
Offf off
Sabah
Mantarlı peynirli omlet
Ikı dılım tb ekmeği
Çay

Öğlen
Sütlü nescafe
10 fıstk

Akşam
Zeytınyağlı fasulye
Bır kase salata
Ayran

Zipzip-
Afiyet olsun kaptanım
Evet ya.. halbuki üç dk bile sürmeyecek
7.552
Leonardocuğumun bütün filmleri güzeldir, ilk aşkım
Boşver onu saldı kendini
Gerilim istiyorum kuzum, var mı aklında?
Şahı var padişahı hatta
THE OTHERS. İzleyen varsa kimse konusunu söylemesin lütfen, izlemeyenler olabilir
10 dakikada 2 bin adım mı
Ben koşarak 1300 yapıyorum, ama dinlenerek
pastelfit minnoşum ha gayret sona yaklaştın
The End

Öfffff bu kadar çok alıntı yapmayın yaw başım döndü others'i izlemedim ama ne yazık ki sonunu öğrendim halbuki tam benlik bir atmosferi var filmin.

Belki bir gün bir yerlerde neden olmasın ama burada bile sanal ortam olmasına rağmen sanki gerçek arkadaşlarımmış gibi bir gün gelmesem merak ediyorum hepinizi
Sara benim burda kimsem yok. Herkes memlekette iki arkadaşım vardı ikisi de tayin oldu gittiler yaban ellere. İki arkadaş kaldı, biri hamile, gel diyorum tatlı yaptım diyorum şöyle böyle bir şekilde bahane bulup gelmiyor . Diğeri bekar, onun hızına da ben yetişemem. Ben de kocacığımı bekliyorum akşama kadar
Halbuki sen burda olsan yürüyüşler yapardık, birbirimize yaptığımız detoks çaylarından karışımlarından ikram ederdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…