Ben takımda yokum bana yap bana bayılırımmmmmBen size Kıbrıs Tatlısı yapayım, çayın yanıma iyi gider
Canım çorbaya ben acı biber salçası ve yarım tavuk bulyon katıyorım. Tadı güzel oluyorÇorba zaten sevmiyorum, tarhanayı daha da sevmiyorum. Ya da güzel olanına denk gelmedim bilemedim
Eveeet yemek sohbeti başlamıştırBen takımda yokum bana yap bana bayılırımmmmm
En iyi yaptığım şeyBen takımda yokum bana yap bana bayılırımmmmm
Masumummm benimÇok acıktım elma yedim.
Belki bir gün bir yerlerde neden olmasın ama burada bile sanal ortam olmasına rağmen sanki gerçek arkadaşlarımmış gibi bir gün gelmesem merak ediyorum hepiniziAyarlarsanız haber edin.
Abla sen de yiyeceksin , öyle kaçış yokEveeet yemek sohbeti başlamıştır
Doğrudur canım belki de ben yapamadım şimdiye kadar. Amaaaan çorba benlik değil zatenCanım çorbaya ben acı biber salçası ve yarım tavuk bulyon katıyorım. Tadı güzel oluyor
İnşallah aciktirmazMasumummm benimelma daha da acıktırmaz mı ya
Benim buradan tanıştığım sonrasında buluştuğum ve 8 yıldır görüştüğüm arkadaşlarım var. Bir gün biz neden görüşmeyelim kiBelki bir gün bir yerlerde neden olmasın ama burada bile sanal ortam olmasına rağmen sanki gerçek arkadaşlarımmış gibi bir gün gelmesem merak ediyorum hepinizi
Bu ne ayol
Şiracim sen kırmızı takimdasin sanırımAbla sen de yiyeceksin , öyle kaçış yok
Yıldızlar arası bayılırım, kaç kere izledim hala arada izleriz hep beraberfesang benim de film arşivim çoook geniştir ama isim nedense unutuluyor ozaman eskilerden izlediğini düşündüğüm aklıma gelen iki film önereyim
Yıldızlararası benim favorimdir tekrar bıkmadan izlerim
Zindan Adası
İlk defa duydumBeline boynuna güveniyorsan callanetics öneririm cordişim. Ben yarım yamalak denemiştim ama yanlış yapıp belimi incitirim diye korktum
Hey maşallah daha küçük bi hedefle başlasan238.000i de ben yazıcam hadi bakalım
Afiyet olsun canımCordelia Zipzip- @erenmothers
9.20: Salata (haşlanmış yumurta, domates, kapya, yeşil sogan, sarmısak, yeşil zeytin, beyaz peynir, dereotu), 1 dilim ekmek ve papatya çayı
13.00: Sütlü kahve ve 10 badem
16.00: Kıymalı kabak sote, köz biber ve yoğurt
20.00: Sütlü kahve
2.5 litre su
(40-45 dk kadar yaptım, adımlama kısmı ve bazı yer hareketleri)
EvetO kadar yazarmiyiz yaa
TamamladınBir kalksam da adımı tamamlasam son 300 adım kaldı
İzleyeceğim canım yazarım sana şaşırma seviyemi
Offf offBazen son 300 ler cok zor geliyor
Afiyet olsun kaptanımSabah
Mantarlı peynirli omlet
Ikı dılım tb ekmeği
Çay
Öğlen
Sütlü nescafe
10 fıstk
Akşam
Zeytınyağlı fasulye
Bır kase salata
Ayran
Zipzip-
7.552Evet ya.. halbuki üç dk bile sürmeyecek
Boşver onu saldı kendiniLeonardocuğumun bütün filmleri güzeldir, ilk aşkım
Şahı var padişahı hattaGerilim istiyorum kuzum, var mı aklında?
Ben koşarak 1300 yapıyorum, ama dinlenerek10 dakikada 2 bin adım mı
The Endpastelfit minnoşum ha gayret sona yaklaştın
Çay mi yağ mi anlamadım
Bana tatlı yasak canım ama ellerine sağlık eminim çok güzeldirBen size Kıbrıs Tatlısı yapayım, çayın yanıma iyi gider
İçmiş gibi oldum çok teşekkür ederim güzel davetin için bitanem
Afiyet olsun canım üzerine tarçın dökseydin keşke hem tok tutar hem acıktırmazdıÇok acıktım elma yedim.
Öfffff bu kadar çok alıntı yapmayın yaw başım döndüYıldızlar arası bayılırım, kaç kere izledim hala arada izleriz hep beraber
İlk defa duydum
Hey maşallah daha küçük bi hedefle başlasan
Afiyet olsun canım
Evet
Tamamladın
Offf off
Afiyet olsun kaptanım
7.552
Boşver onu saldı kendini
Şahı var padişahı hatta
THE OTHERS. İzleyen varsa kimse konusunu söylemesin lütfen, izlemeyenler olabilir
Ben koşarak 1300 yapıyorum, ama dinlenerek
The End
Sara benim burda kimsem yok. Herkes memleketteBelki bir gün bir yerlerde neden olmasın ama burada bile sanal ortam olmasına rağmen sanki gerçek arkadaşlarımmış gibi bir gün gelmesem merak ediyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?