Haftasonu zor oluyorWilma11 iki gündür menulere dikkat etmedin bugunde kacamak yaparsan gelmez o 6lar
Aynen canim aksama kalmadan bitirirsinBende şimdi normal yurumeye devam. Öğleden sonra da 20 30 dklik bir yürüme yaparsam zaten 8bin tamamlanir
Bi kısmı bıraktığım gibi gerisi vermiş sanki
Birde ben aldım geldimHerkes zayifliyor da ben kilo alıyorum bu aralar
Aldım kesin canım yarın yüzleşecek tartiylaGeçen hafta ben kaptandim 20 gündür şekersizdeyimsende durumlar nasil, aldin mi verdin mi sabit misin
Hosbulduk cordisimHoşgeldin eppekkim.
Veririz canim birlikteBirde ben aldım geldim
Hoş geldin eppeğimBi kısmı bıraktığım gibi gerisi vermiş sanki
Birde ben aldım geldim
Aldım kesin canım yarın yüzleşecek tartiyla
Hosbulduk cordisim
Bilekliğini şarjı bile nerede bilmiyorum inan adım aklımın ucunda değildi. Kp ameliyat oldu bizde 2 haftadır ye iç yat modundayizVeririz canim birlikte
Yaa mesajına guldum de Allah sifa versin onemli bir rahatsizligi yoktur insallahBilekliğini şarjı bile nerede bilmiyorum inan adım aklımın ucunda değildi. Kp ameliyat oldu bizde 2 haftadır ye iç yat modundayiz
Belinden canim 8 vidada ona taktirdik önümüze geleni vidalatiyoruzYaa mesajına guldum de Allah sifa versin onemli bir rahatsizligi yoktur insallah
Iyi olmasina sevindim canimBelinden canim 8 vidada ona taktirdik önümüze geleni vidalatiyoruzzamanında ihmal edilince ancak vidalama kurtarıyor. İyi canim erkekler daha hızlı toparlıyor galiba
Geçmiş olsun canımBilekliğini şarjı bile nerede bilmiyorum inan adım aklımın ucunda değildi. Kp ameliyat oldu bizde 2 haftadır ye iç yat modundayiz
Evet ben onların dönüşünü beklemeyecegim onlara uyarsam 85 olacağım en son 78dimIyi olmasina sevindim canim
Sağol ablacım 64 olmuşsunGeçmiş olsun canımAllah şifa versin.
Aman vidalar gevsemesin canım.Belinden canim 8 vidada ona taktirdik önümüze geleni vidalatiyoruzzamanında ihmal edilince ancak vidalama kurtarıyor. İyi canim erkekler daha hızlı toparlıyor galiba
İnşallah bakalım stresten sancı başladı, leke geldi günüme 4 gün varken boynum fln tutulmuş kendimi.nasil kastiysam ay erkekler de nasıl rahat ya da belli etmiyorlar ayrı bir deliricemGünaydın Sirim.kaptanim.
Afiyet olsun bebişim.
İyi yetişmemissin. Yaymaya devam.
İnşallah en kısa zamanda uygun bey bulursun canım.
Burda olmazda memlekete gidince dikkat etmezsen sende para bende de bıçak çok dedi doktorAman vidalar gevsemesin canım.
Sağlığına kavuşsun yeter ki
Evet bebeğim cumaya 63 lere göz kirparimSağol ablacım 64 olmuşsun
Nik degisen yok sanirim canimBir sürü yeni arkadaş gelmiş hosgelmis nick değiştiren var mi?
Memlekete gidince dur durak bilmiyor büyüklerBurda olmazda memlekete gidince dikkat etmezsen sende para bende de bıçak çok dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?